• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Ben de balık olmasın diye dertlenip duruyorum. Ins Koç olur, ben yay yükselen aslan, baba aslan yükselen aslan… kızı duygusal olarak anlamayız, farkında olmadan dalga bile geçeriz 🙈
ben de balik olmasin istiyorum, esim de yengec, ki ben teraziyim beni trip manyagi yaparlar. Evde iki su burcundansa iki havayi tercih ederim, cocuk kova olsun, hayatta kalmasi kolay olur😂

Doğum şeklinizi düşündünüz mü? Merak ettim 🥰 Sezeryanda doğum sınırı varmış
Benim imkanim olsa ya da Tr de olsam sezeryan icin sansimi denerdim, ama burada vajinali destekliyorlar, problem olmadigi surece, kendimi vajinale hazirlamaya calisiyorum ama dun esimle birlikte dogal dogum egitimine gittik, hala cok korkuyorum, ki aylardir doguma yonelik yogadir nefestir hep birnseyler yaptim. Ama yok korkum gecmiyor, videolari aglayarak izledim nasil cikarticam ben diye😂 simdilik epiduralli vajinal dusuniyorum diyelim😅 siz nasil dusunuyorsunuz?

Kova burcu tanıdığım kim varsa soğuk ve aile ilişkilerinde kopuk ama erkekleri. Ben daha sıcak kanlı ve ailesini düşünen biri olsun istiyorum. Tabi bağımlı olmasın onu da istemem.
Benim eşim kova erkeği ailesine çok düşkündür tam bir ev erkeğidir aynı zamanda baba eş figürü ama başka bir tanıdığım kova erkeği ailesiyle ilgisz baba olmaktan bi haber ben sanırım pek bu burç işlerine güvenmiyorum doğum haritası ayrı tabi

Benim imkanim olsa ya da Tr de olsam sezeryan icin sansimi denerdim, ama burada vajinali destekliyorlar, problem olmadigi surece, kendimi vajinale hazirlamaya calisiyorum ama dun esimle birlikte dogal dogum egitimine gittik, hala cok korkuyorum, ki aylardir doguma yonelik yogadir nefestir hep birnseyler yaptim. Ama yok korkum gecmiyor, videolari aglayarak izledim nasil cikarticam ben diye😂 simdilik epiduralli vajinal dusuniyorum diyelim😅 siz nasil dusunuyorsunuz?
Yok yok okadar korkulacak bişey değil 🥰
Sancı sadece onuda ishal olduğumuzda yaşamışızdır çıkış kabız olmak dicem bir saat ıkınsak bazen bişey çıkaramayız ama bebiş çabucak çıkıveriyor 😆

Benim eşim kova erkeği ailesine çok düşkündür tam bir ev erkeğidir aynı zamanda baba eş figürü ama başka bir tanıdığım kova erkeği ailesiyle ilgisz baba olmaktan bi haber ben sanırım pek bu burç işlerine güvenmiyorum doğum haritası ayrı tabi
Maşallah canım ne güzel. 🧿

Şubat anneleri patır patır dogurmaya basladılar🫣🤭❤️🧿banada doktor dün şubatın 15 ınden sonra dogsada sıkıntı olmaz duruma göre planlayacagız hedefımız şubat 15 dedı.benım ıcıme şubat 25 te dogacagı doguyor bakalım🥰🫣bugun fotofraf cektırıcez kızlaar saat 6 da.studyoda hatıra kalsın dıye.belkı hatırlıyosunuzdur sıyah elbıseyle taç almıstım atarım sıze cekılelımde
Ay ben de okuyorum ocak ve şubat annelerini çok heyecanlı🤩🤩🤩 Şubat anneleri başladı. Bakalım bizim gruptan ilk kim doğuracak ne zaman başlayacak grup aksiyon olacak o zamanlar 🥹😍
Ayy evet şansıma her gün okuyorum bugün işlerimden zaman ayiramadim bi girdim ikisi doğmuş 3. Bir iki saate dogacak falan bu hafta hep dökülmeye başladılar 🥹🥹🥹 hakkimizda hayırlısı olsun ❤️❤️❤️
Sancı sadece onuda ishal olduğumuzda yaşamışızdır çıkış kabız olmak dicem bir saat ıkınsak bazen bişey çıkaramayız ama bebiş çabucak çıkıveriyor 😆
Ay böyle yazdın ya bi rahatlama geldi bana tabi ki herkesin böyle kolay olamayabilir ama olsun ben pozitif dusunucem inşallah benim de böyle olur ndnxnsnjxnnd

Yurt disinda normal dogumda kesi atmamak icin elinden geleni yapiolarmis. Ama malesef turkiyede cok ugrasmadan hemen kesi atiyorlar :(
O konuda şanslisin

ben de balik olmasin istiyorum, esim de yengec, ki ben teraziyim beni trip manyagi yaparlar. Evde iki su burcundansa iki havayi tercih ederim, cocuk kova olsun, hayatta kalmasi kolay olur😂
Bizim evdeki burc uyumu muhtesem olacak 😀 ben yengec eşim akrep oglumuzda balık olacak allahin izniyle 😀😀

Yurt disinda normal dogumda kesi atmamak icin elinden geleni yapiolarmis. Ama malesef turkiyede cok ugrasmadan hemen kesi atiyorlar :(
O konuda şanslisin
Evet kesi atilmayacakmis, kendiliginden yirltilsin yirtildigi gbi diyorlar. Onda da korkunc ihtimaller var ama dusunmemeye calisiyorum😂
Size inanmayi tercih ediyorum su an, sagolun😂😂

Ayy evet şansıma her gün okuyorum bugün işlerimden zaman ayiramadim bi girdim ikisi doğmuş 3. Bir iki saate dogacak falan bu hafta hep dökülmeye başladılar 🥹🥹🥹 hakkimizda hayırlısı olsun ❤️❤️❤️

Ay böyle yazdın ya bi rahatlama geldi bana tabi ki herkesin böyle kolay olamayabilir ama olsun ben pozitif dusunucem inşallah benim de böyle olur ndnxnsnjxnnd
Aşırı heyecanlı, şubat ayına girince bizim de atraksiyonlu günlerimiz başlayacak😍😍😍 hayırla sağlıkla inşallah 🤲

Benım şubatta dogurcagım kesın pampam😀36 yı gecen beklesın heran hersey olabılır🥰🧿benıde bazen bı korku kaplıyor ama dusunmemeye calısıyorum hemen gecıstırıyorum,sagolsun yaramaz kuş ıkı ayagınıda mideme kaburgama sokmus kalbımı ıyıce sıkıstırıyor,ben 15 ınden sonra heran dogurabılırım😀
Ben de en geç 26 Şubatta doğuracağım inşallah 😊 Şu 1 ay da bir geçse. Çok yordu bu hamilelik 😔

Bende sezeryan düşünüyorum🙈

Ablam da aynı şekilde (kabız olmak) örnek vermişti. Ablamın canı çok tatlıdır. Ben vajinal doğumdan korkuyorum dediğimde, ben 3 taneyi normal doğurdum, sen benden daha dayanıklısın. Kabız olmak gibi düşün, demişti. Ama şartlar sezeryane yönlendirdi bizi. Çok istemiştim halbuki. Nasip tabi, önemli olan sağlıklı olması.

Geçen gün haberlerde gormustum kadin 35 haftalik otobuste sancisi baslio ve ordada doguruyor. Ay onu gorunce bir korku basti. Surda 35e ne kaldi dedim😬😬
O habere ben de denk geldim. İlk çocuğu değildir diye düşünmek istiyorum. Muhtemelen sancıyı evde çekip geç kalmıştır hastaneye. Genelde ikinci, üçüncü çocukta tecrübeli anneler hastane sürecini azaltmak için öyle yapıyor. Yoksa ilk çocuk o kadar kolay doğmaz bildiğim kadarıyla.☺️

Ayy kızlar hayatımda ılk kez kv gazabıma ugradı,ne guzel oturuyoduk orda yemegımızı yedık,buzluktan şekerli bıseyler cıkarmıs kimse yemedi,benımde hıc canım ıstemedı sevmedıgım bısey vede çok toktum,bana sardı sesini yükseltti resmen ,yiceksin ,ben 3 cocuk dogurdum ben bılırım canın ceker diye bagırdı,bende cok sınırlendım sana oglumla ılgılı bısey dıyen mı var,allah allah,bu ne ısrar dıye bende sesımı yukselttım.evden cıkarkende hıc konusmadım,anladı hatasını pişman oldu ama çok gec,çünkü ben yanı 8 ay oldu daha hamılelıkle ılgılı agzımı acmadım ne bısey ıstedım ne hamılelıkle ılgılı konustum,resmen tek cocuk doguran senndegılsın dedı canım ıstemıyor cok tokum yemıcem dedım dıye.sonrada söylenirler gitmiyoruz diye,sürekli huzursuzluk cıkarırsan nıye geleyim ki.sonra bıde sey dedı baska bısey konusurken ben huylanıyorum dıye sıvrısınekler benı ısırıyomus ondan grıp oluyomusum onu asla ısırmazmıs sınekler asla grıp olmazmıs😅😅bugun full uzerıme oynadı ama hayatımda ılk defa karsılık verdım yani yeter,sana bısey dıyenmı var sacma sapan konusuyosun.ayıp yanı evıne mısafır gelmişiz kendi ayıbı.
Kandılımızde mubarek olsun bu arada dostlarım🌸🥰Allahım hepımızın kalbıne göre versin biz içimizi iyi tutmaya devam edelim minnoşlarımızla saglıklı guzel gunler gecırelım evımız hep mutlu huzurlu olsun💙🌸

Ablam da aynı şekilde (kabız olmak) örnek vermişti. Ablamın canı çok tatlıdır. Ben vajinal doğumdan korkuyorum dediğimde, ben 3 taneyi normal doğurdum, sen benden daha dayanıklısın. Kabız olmak gibi düşün, demişti. Ama şartlar sezeryane yönlendirdi bizi. Çok istemiştim halbuki. Nasip tabi, önemli olan sağlıklı olması.
Evet büyük bir kabızlık gibi hissediliyor ama doğum sonrası gerçekten kabız oldum basbasbağırdım kabız olacağıma bir bebek daha doğursaydım diye 😐 benimde canım aşırı tatlıdır ya halende öyleyim

O habere ben de denk geldim. İlk çocuğu değildir diye düşünmek istiyorum. Muhtemelen sancıyı evde çekip geç kalmıştır hastaneye. Genelde ikinci, üçüncü çocukta tecrübeli anneler hastane sürecini azaltmak için öyle yapıyor. Yoksa ilk çocuk o kadar kolay doğmaz bildiğim kadarıyla.☺️
Beşinci çocuğuydı sanırım o oyüzden zor yetişmiş olabilirler de benim ilk doğumda çok çabuk olmuştu

Back