2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benimde geriden geliyor bebeğim. 37+2 de 1 ekimde sezaryen olucam kısmetse. Suyu bir hafta götürür dedi doktor. Doktorumda perinatolog. Perinatolog doppler olarak damarlarına bakar eğer sıkıntı yoksa 38 e kadar beklerler merak etme. Hangi zamanda doğmak istiyorsa o zaman doğucak yapıcak bir şey yok sıkıntı yapma

Valla bozuldum ama geçti tabi şuan uğraşmam gereken bir sürü derdim var ama keşke gerçekten doğum kolay bişe olsaydı ve burda onları anlatsaydik ama bu gerçek hayat yaşanan bu gerçekten Instagram'da belki görenler olmuştur japolarda mi ne lohusa bakım merkezi diye aman pamuklara sariyolar lohusayi ama gerçek hayatta yok boyle bişe kalkmak zorundayiz ama gene söylüyorum sezeryan olacaklara süreç ne olursa olsun bitiyor eninde sonun da geriye sabretmek kalıyor sonrada farklı bir telaşın başlıyor güzel hikayeleri olanlara maşallah diyorum valla neyse teşekkür ederim yazınız için

Dün gece sabah 4e kadar ağladı sağolsun annem bende evde annem ben eşim dört döndük Gazi var sanırım durmadan gazla beraber kakasını yaptı emzirme işini daha oturtturamadik umarım düzelir dün gece sıtma aldı beni süt sagiyorum ama yeterli olmadı sanırım uykusuzum Eylül annelerinde okuyordum doğum yapanlari ordada emzirme işinin zor olduğunu öğrendim hatta diyordum ki acaba bizimki nasıl olcak mesela benimde orda gözüm korkmustu bukadar zormu diye ama kimseye niye burda böyle korku saliyorsunuz demedim

Kızlar sizin eşleriniz de her şeye karışıyor mu. Doğum için sabahlik sormustum size. Bugün almaya çıktım, sabahlik ya da hırka alacaktım. Uygun hırkam bile yok evde çünkü. Ne gerek var kaç gün yatacaksın hastanede , işte pijama aldık ya yetmiyor mu vs söylendi. Gerçekten sinirim bozuldu. Almadan döndüm eve

Ayyy cidden içime su serptin teşekkür ederim inşallah dediğin gibi çıkar bende geldiğimden beridir YouTube de uzamn doktorların bu konudaki konuşmalarını bakıyordum onlarda aynı şeyi söylüyorlar her ihtimale karşı detaylı bir kontrol yapıyoruz iki haftalık bir gelişim geriliği bizim için cokda önemli değil diyorlar inşallah başka bir sıkıntı çıkmaz

Ya okadar da kötü bişe değil dusunsene dünyada milyonlarca kadın bunu yaşıyor ağrısı varsa ilacida var inan buna bak ben ameliyat kapısından girdim ağladım telaslanip dedimki ben bu stresi kaldiramicam ilaç istedim sedasyon yaptılar 2 saniye içinde rahatladım mis gibi bebegide gördüm orda ama ilaç verdikleri için hiç telaş panik yapmıyorsun sarhoş gibisin zaten sonrasında ameliyat bitmiş bebek yanimda kendime gelince ağrı başladi ağrım var dedim aldolan diye bir agrikesici iğne yaptılar 10dakika içinde ağrın azaldı korkma acı varsa da ilacida var 1hafta zorluğu var yaranın otururken kalkarken vs bebeğe bakmak zorundayız bu yüzden Allah yardım ediyor yemin ederim sana evet açıyor ama hergun daha iyi oluyorsun hastaneden taburcu olunca bı ağrı kesici veriyorlar oda agrini epey kesiyor korkma düşünmemeye çalış başıma ne gelicekndiye düşünme en iyisi bu

Evet kesinlikle psikoloji fiziksel ağrıdan çok daha önemli bence. Yorumlarınız iyi geldi çok teşekkürler Hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşalım inşallah
Ben eve geldim 3 gün ağladım psikolojim bozuktu herhalde lohusalıktan ağrının ilacı var psikoloji daha onemli

Yok canım benim eşim hiç bir şeye karışmadığı için bunda da ona hiçbir şey sormadan bebeğin çoğu şeyini ben aldım. Onunla büyük şeyleri aldık. Son zamanlarımız sinirlerini bozma boşver ama alsaydın keşke, sonuçta bir ihtiyaçsa alınması gerekiyor.

Evet pijama yetmiyor sabahlikta lazım diyip alsaydın. Kocanın her dediğine kulak asma bence. Helede hamileyken. O ne bilecek lohusa kadına neyin lazım olacağını.Kaç kere doğurmuş acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…