Kızlar hepinizi öpüyorum. Biz cok iyiyiz çok şükür alısmaya çalışıyoruz herseye. İlk gün ağrılarım coktu ama dayanılmayacak seyler değil korkmayın ben yaptıysam dayandıysam hepiniz dayanırsınız
kimsenin korku hikayelerini dinlemeyin lütfen hiç bir sey anlatılan gibi olmuyor Allah öyle bir güç veriyor ki inanın ben o günü bile hatırlamıyorum ağlamadım bile ortalığı yıkarım kesin diyordum. Benimle aynı gün bir kadın 5 aylık bebeğini kaybetti kürtaj için yan ameliyathanedeydi.. lütfen dua edin şükredin biliyorum cok zor insan aşırı korkuyor ben yıllarca ilaçlarla ayakta durmus biri olarak cok iyi bilirim o psikolojik sorunları kaygı bozukluğunu ama yaşamadım sonra şükür ettim o yan taraftaki kadını düşündüm ağrılarımı gözüm görmedi bebeğim yanımda sağlıklıydı .. Rabbimin tek sınavı şu korkular olsun bosverin.. bu gece daha iyiyim ağrılarım daha azaldı duşta ancak bugün alabildim.
Vee yanıma o kadar gereksiz seyleri almısım ki makyaj malzemesi mesela veya kişisel bakım ürünü ya o acıyla inanın asla gözünüz görmüyor en azıdnan benım görmedi hiç bir sey hemde bebeğe o gün giydirilen hastane çıkışıyla eve geldim bin tane saçma kıyafet almısım yanıma yedek filan süt sağma makinesi gereksiz çünkü süt zaten hemen gelmiyor. Mama derseniz benim hastanem vermedi bize aldırttı çünkü emziremedim gerekli olursa hastene verir. Vermesse eşiniz hemen alabilir hiç kafanıza takmayın onu da hipp almıstım artık vermiyorum sütüm geliyor diye ben depent kullanamadım asla cok rahatsız zor geldi hasta bezii resmen cann sezaryen olanlar için bence. Cuma gecesi dahil o geceden beri günlük 4 5 saat uyuyorum ama asla zor gelmiyor herseye alısıyor beden. Eşş desteğiii sizin en ihtiyacınız olan sey oluyor ben annemi bile istemedim hep eşim yanımda olsun elimi tutsun istedim eş çok önemli coook. Yeni doğanlar benim kıza hep büyük geliyor buarada 2670 50 cm doğdu 3100 derken. Sormak istediğiniz ne varsa sorun yazarım uzun uzun