2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
anne olmaya karar veren kimsenin bebeği akvaryumda besleyeceğini zannetmediğine eminim. ne dememiz gerekiyor, aaa zor mu gerçekten, tüh keşke yapmasaydık mı? gerçekten anne olduktan sonra böyle düşünüp bunu söyleyenlere hak vermediğiniz için kendinizden mi utandınız? bir bebeğim olacak, zorluklar yaşayacağıma eminim ama bu zorluklardan bile mutluluk çıkarmak için elimden geleni yapacağım. evlilik için de çok konuşur ağzı büzülemeyenler, evet evliliğin de zor yanları var ve ben bu zorlukları da seviyorum. yarın öbür gün böyle dediğim için de kendimden utanacağımı hiç sanmıyorum. Allah utandırmasın...

Canım git ya bekleme neden bekliyorsun git direk
Esim bir sey olmaz panik yapma vs vs diyor ben de kendi kendime abartiyor muyum acaba diye dusundum ama sabah da hareket hissetmeyince acile geldim nst cekildi doktoru bekliyoruz simdi. Kendi doktorum izinli. Hemsire de dun neden gelmedin dedi. Emin olamadim dedim gitmek gerkiyormus hemen

19 ekim gibi olacak bi aksilik olmazsa ama zaten lohusa pijamaları hep ince oluyor. Ben de 1 tane elbise 2-3 takım da alt üst takım şeklinde götüreyim dye düşündüm. 32. Haftadayım ne kendi hazırlığımı ne de bebişin hastane çantasını hazırladım artık yapmam lazım stres oldum.. Öğretmenim pazartesi de okullar açılıyor

Bencede acikcasi kesinlikle kolay degil haklilarda kendi yasadiklari zorluklari uzerimize aktarmalari hos degil,bende 38 yasinda evlada zor sahip olmusum yok iyi uyu yok onu yap ben zaten biliyorum hepsini gozlerimiz var duyularimiz var ama bizim son gunlerimiz morele ihtiyacimiz var insallah bizlerde en iyi sekilr3 atlatacagiz inaniyorum

Bence biraz empati, biraz umut, biraz da güzel günlere inanmak çok şeyi iyileştirebilir..
elbette zorluklar olacak. Bebek olmayan hayatımda da çok çeşitli sorunlar, depresyonlar yaşadım ama düzpedüz daha hiç tecrübesi olmayan bir anne adayına durumu kötülemenin, umudunu körlemenin, bardağın boş tarafını gözüne sokmanın bir anlamı yada ona kattığı birşey olduğunu düşünmüyorum. Onlar iyi kötü geçmiş o günlerden, ben değil şimdi onlar bana iyi şeylerden bahsedip motive edecekler. Bencillik mi dersin? Hiç sanmam. Bence bu insan “iyi bir insan” olmakla alakalı. Hangi konuda olursa olsun bir insana korku, endişe pompalamayı doğru bulmadım, bulmayacağım..

G gunes870 Canım Allah analı babalı büyütsün asla stres olma sen de bebeğinde çok önemlisiniz insanların kayınvalideninde dediklerini asla kafana takma bir kulağından girsin diğerinden çıksın o senin bebeğin senin kadar kimse düşünemez ama sende stres olup kendini yıpratma her şey çok güzel olucak inşallah

Su dediğin için evet canım valla aklım sende kaldı nedir durum ne yaptın

Burda Perlitik arkadaşımizin yazdıklarında ben bir bencillik göremiyorum. Herkesin hamileliği, bebek büyütmesi farklı, bebegi farklı, geni farklı, huyu farklı nedir bu sürekli olumsuz söyle olcak böyle olcak lafları? Ben o laflara neden hakvereyim? Hamile bir kadına dünyaya can getirecek bir kadına olumsuz konuşulmaz, tabi kide dünyada bir candan sorumlu oluyorsunuz annelik delilik diye boşa demiyorlar ama en güzel delilik öyle olmasa 3. Hamileliğe gözüm kesmezdi. Bebek bu aglayacak gazi olacak belki ateslenecek ama dunyanin bir kanunu gibi bisey yani Hiçbirimiz hicbiseyin sonunu bilmiyoruz cok güzel evlat yetistirecegimizi umud ederek bir yola çıkıyoruz. Ve bu aşamada kimsenin güvenimizi yıkmasina, daha bebeğimizi kucağımıza almadan olası şeyler duyup insanların kendi kaldıramadığı psikolojilerinin deşarj noktası olmamıza tabiki de izin vermemeliyiz.

Bana göre saçma 2 doğum yaptım biri dehb li oğlum var hamileyim en sevmediğim şeydir olumsuz, enerji düşürücu yorumlar yapanlara hak vermek. Karşı tarafı neden biz düşünüp duruyoruz ki biz gebeyiz bizim moralimiz yüksek tutulmalı. Evet zor olabilir sonrası daha bile zor olabilir bunun farkındayız bunu duymaya ihtiyaç yok. Güce, morale ihtiyaç var. Ben annem kardeşim bile olsa sustururum kimseye de demem bu saçmalıklari normalleştirmeyin

Canım hayırlı haberler inşallah. Gelen su ise de çok fazla gelmedi demiştin, umarım ki bir şey yoktur hareket hiç mi hissetmiyorsun, azaldı mı?

Ya ben de 32 deyim bırak çanta yapmayı daha zıbındır tulumdur yeni yeni birkaç tane sipariş verdim Kendime de H&M doğum öncesi doğum sonrası kategorisinden kıyafet siparişlerini verdim. Oda zaten yapmıcam ama dolap ve anne yanı yatağını da daha bugün sipariş verdim. Azcık ben de stres oldum ama biraz üstüne düşersek bence 2 haftaya çantamızı da hazır ederiz.

Haber ver bize de canım. Tatlı birşeyler yedin mi ona rağmen hissedemedin mi bebeği?

Bazı kadınlar nedense bazı kadınları daha da güçsüzlestirmeye çalışıyor. Değişik bir kıskançlık, ilginç bir manipülasyon. Neden daha doğmamış bebek için zor olur kafasını anneye yuklerler anlamam bencillik asıl onların yaptığı, duymamak, görmemek lazım o şekil insanları. Ben bebeğim ve ailem ile en iyi en güzelini yaparım yapacağım bu kadar

Susturmak ile iyi yapmışsın. Herkesden önce kendini ve bebeğini düşünüceksin. Bencil değilsin tam tersine harika bir annesin ve şimdiden bebeğini kendini olumsuzlukdan korumaya başlamışsın. Ön göremedigimiz bir hayat bizi beklerken neden kötüyü adapte olalım ki tam tersine harikaaaa yeni deneyimler yaşayacagiz olucak

Bunu benim kuzenim yapıyor mesela çokta yakınız kendisi ile. Bana sürekli bunlar iyi günlerin yok daha zor günler gelecek şöyle olacak böyle olacak.
E bende olacak tabi ki biz kolay mı bu yaşa geldik deyip geçiyorum. İnsanları anlamak çok zor.
Ha bir de bunu diyen kuzenim 4 çocuk doğurdu, yani madem öyle zordu niye 4 tane doğurdun ki

Yaa pazartesi işe başlıyor olmam sıkıntı. Ağırlaştım iyice kendimde o gücü bulamıyorum. Yaz tatili boyunca yattım şimdi de derdine düştüm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…