Canım benim bencillikle ne ilgisi var. Ben mutluyum gülüyorum 8 senelik evliliğimde 3 kimyasal 1 kurtaj olmuşum. İlk defa bu gebeligimde bu kadar ilerlemisim inşallah sağlıkla alacağım kucağıma
zorsa zor her defasında insanları demoralize etmeye kimsenin hakkı yok. Kedinin bile sorumluluğu var ki bir bebekten bahsediyoruz heralde zor olacak eski hayatın olmayacak bunun farkındayız. Ama biz de hamileyiz sürekli olumsuz şeyler duymak zorunda değiliz ki herkesin kendine göre sorunu var riski var. En son bu kadar soyleneceksen yapmasaydin dedim.
Biz 8 senenin 8 ini de bebek isteyerek geçirmedik mesela. İlk seneler gözümüz almadı sorumluluğu, hayatimizi değiştirmek istemedik. Yedik içtik gezdik sarhoş olduk en ufak tatil gününü sonuna kadar değerlendirdik. Sonradan her şeyi göze alarak bebek istedik. İkimiz ortak bir insan yetiştirmek istedik. Bebeğimi kucağıma aldigimda ne kadar zor olursa olsun özellikle hamile bir insana asla bu zorluklardan bahsetmeyi düşünmuyorum çünkü irrite edici duruyor