- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.001
Ya ben de 37 yim. Kayınvalidem ilk zamanlar sürekli yaş baskısı yaptı, yok yaşın var, yok şöyle yok böyle. Daha başka şeyler de oldu tabi. Eşimle tartıştım hep onun yüzünden ona patladım. Sonraki süreçte de arkadaşlarıma, yakınlarıma dedim hep benim de yaşım var ama falan diye. Psikolojimi etkiledi. Ama sağolsun diğerleri hep yaşında ne var ki insanlar daha ileriki yaşlarda bile anne oluyor dediler. Rahatlattılar hep. Annem de hep destekçi bu konuda sağolsun.
Gecen benim kayinvalidem eşimi aradı. Eşimde eli kirliydi hoparlörle konuşuyordu. Saçma sapan şeyler söyledi benimle ilgili anlamsız cahil fikirlerini belirtti. Eşim cevabını verdi telefonu kapattiktan sonra da suratında o stresi gördüm. Ben ne yapabilirim ki üzüldün mü. İzin vermediğimiz sürece yapamaz üzülme dedi. Ben de eşime benim için önemli olan senin düşüncen. Annen annem veya bir başkası konuşur sadece birsey yapamaz ya da yaptıramaz. Seninle kimse için kavga etmem dedim . Şimdiye kadar da gerçekten ne yasarsak yasayalim kimse için eşimle tartismadim. Tartismiyor muyuz tartisiyoruz ama kendimizle ilgili oluyor bu. Kayinvalide yüzünden ilişki yıpratmaya değmez. Veya başka 3. Şahıslar yüzünden.