• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Kizlar bebegin kiyafetlerini hangi programda yıkadınız. Hassas programda yıkanmalı diyor ama benim makinemde o yok. Elde yıkama programi ile ayni mi acaba
Yünlü programı seçtim. Su sıcaklığını 30 yaptım, deviri de 800 tuttum. Zaten Devir ve ısıda mesele sanırım, yüksek olunca zarar veriyor. Çekmesin diye de kurutmayı kısa tuttum 30 dk kadar.

Kızlar bugün ütülerini yaptım oğluşun. Bazı ebeler ütülemeyin diyor ama içime sinmedi. Minicik minicik giysiler, cidden zormuş.. Bazı hastane çıkış giysilerinin içinde uzun dikiş ipleri vardı, özellikle tulumların ayak kısmında. Onları da temizledim. Özellikle yazayım dedim gözden kaçmasın, bebişlerimizin parmaklarına dolanmasın 🙏

Kararsızlık da zor gerçekten.Yani öneren kişilerin deneyimine göre karar verilebilir .Benİm özelle ilgili deneyimi olan hiç tanıdığım yok.Sadece özel ,doktorum iyi ,imkanlar iyi diye düşünmüştüm .Ama araştırma hastanesindeki doktor da imkanlar da sağlık yönünden iyi ve yaşadığım şehirde
Ya işte devlette doktor ebe secemiyosun o an kim denk duserse biri geliyo çok iyi diyo öneriyor biri geliyo çok kötü sakın gitme falan 😂 o yüzden o anki keyfime ve aciliyetime göre karar vericem gibi duruyor 🥹

Kızlar doğru paylasabildim mi bilmiyorum ama doğal icerikli şampuanlar paylasmıs bi ebe

Ben her yerde ecowell diyorlardı burda da diye onu aldım anlık kararla jnxjdjxjx artık ultra organik değilse de yapcak bişi yok aşırı kötü bişi icermiyodur diye düşünüyorum 😂

Ya işte devlette doktor ebe secemiyosun o an kim denk duserse biri geliyo çok iyi diyo öneriyor biri geliyo çok kötü sakın gitme falan 😂 o yüzden o anki keyfime ve aciliyetime göre karar vericem gibi duruyor 🥹

Ben her yerde ecowell diyorlardı burda da diye onu aldım anlık kararla jnxjdjxjx artık ultra organik değilse de yapcak bişi yok aşırı kötü bişi icermiyodur diye düşünüyorum 😂
Evet o da var .Sezaryen için gün verebilirim dedi buradaki doktorum.Ama acil bir şeyde sanırım kim olursa

Ya sorma her ağızdan bir ses çıkıyor 🤦🏻‍♀️. Rabbim hepimize “Allahım şükürler olsun. İyi ki de bu hastane ve doktor denk geldi” dedirtsin 🤲🏻

kızlar hamileliğin boyunca 3 ya da 4. kez hastalanıyorum. 3-4 gün kendim doğal yöntemler ve doktorumun önerdiği bazı spreyleri kullanarak atlatmaya çalışıyorum ama yok hiç bir etki etmiyor. Sanki içimde bir virüs uyuyor, istediğinde uyanıyor. Ne ateş, ne burun akıntısı ne de baş ağrısı var. Sadece göğsümde ağırlık ve boynumda / omzumda ağrı var. Bir de gözlerim yanıyor bazen. 2 kez hastanede 5 er gün serum aldım. Anca geçti. Şimdi tekrar hastayım ve serum almaktan sıkıldım. Ne yapacağım ya, bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum. Hayır, tekrar serum alır ve bir şekilde iyileşirim ama o lanet virüs çıkmıyor demek ki içimden

kızlar hamileliğin boyunca 3 ya da 4. kez hastalanıyorum. 3-4 gün kendim doğal yöntemler ve doktorumun önerdiği bazı spreyleri kullanarak atlatmaya çalışıyorum ama yok hiç bir etki etmiyor. Sanki içimde bir virüs uyuyor, istediğinde uyanıyor. Ne ateş, ne burun akıntısı ne de baş ağrısı var. Sadece göğsümde ağırlık ve boynumda / omzumda ağrı var. Bir de gözlerim yanıyor bazen. 2 kez hastanede 5 er gün serum aldım. Anca geçti. Şimdi tekrar hastayım ve serum almaktan sıkıldım. Ne yapacağım ya, bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum. Hayır, tekrar serum alır ve bir şekilde iyileşirim ama o lanet virüs çıkmıyor demek ki içimden
Geçmiş olsun canım:( valla ben ilk defa geciriyo gibiyim boğazdan öksürükle başladı henüz devami gelmedi burun akıntısı hapşırma vs iyice gribe cevirmez diyorum inşallah 🥲 o yüzden onerebilecegim bir sey yok :( umarım iyileşirsin kurur gider 🌸

Geçmiş olsun canım:( valla ben ilk defa geciriyo gibiyim boğazdan öksürükle başladı henüz devami gelmedi burun akıntısı hapşırma vs iyice gribe cevirmez diyorum inşallah 🥲 o yüzden onerebilecegim bir sey yok :( umarım iyileşirsin kurur gider 🌸
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun 💚 İnşallah ilerlemeden kurtulursun. Benim maalesef serum almadan geçmiyor. Çok denedim ☹️ ateş, ter ve hapşırma ile atsam neyse de vücuttaki kırgınlık dışında kendini belli ediyor etmiyor

Back