• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Benimde allak bullak oldu ya, ben ultrasona göre al almak istiyorum doğum sonrasına fazla kalsın diye ama karıştı herşey. Siz ne zaman gideceksiniz dpktora?
ben sata göre alırsam daha karlı oluyorum. bu hafta pazar 32+0 oluyorum. Pazartesi gel dedi doktorr
Canımm randevun ne zaman? Şekere dikkat ediyorsun ya belki kendi haftasını yakalar senin bebişkooo💖
Pazartesii gidicem kuşum, gidince görcez heyecanlıyım 🥰

Günaydın kızlar daha önce tiroit degerlerim normaldi dün tsh yükselmiş 5 e serbestt4 düşmüş bu durumu yaşayan var mi

Evet bu bilgi gereksiz olacak ama paylaşmasam olmaz wksjjwjdiwjdjdbjd az önce ilk hapşırma sonucu idrarimi kaçırmış bulunmaktayim kwbdjwjdkjdjdjskdjdjd geriden gelen varsa sizleri bekliyor olucam 😂😂😂😂

Evet bu bilgi gereksiz olacak ama paylaşmasam olmaz wksjjwjdiwjdjdbjd az önce ilk hapşırma sonucu idrarimi kaçırmış bulunmaktayim kwbdjwjdkjdjdjskdjdjd geriden gelen varsa sizleri bekliyor olucam 😂😂😂😂
ilk hastalığın galiba asjdd ben 2 ay önce falan grip olduğumda kaç kere işiyordum sdfk

Benim de pazar 32 oluyor ama cumartesi gel verelim dedi büyük ihtimal tarih değiştirecek dediğiniz gibi . Şeker ölçümlerin nasıl gidiyor senin
Güzel gidiyor canım, kendimi bana yaramayan şeyleri keşfediyorum. Açlıklar 87-92 arası çıkıyor sabahları. Tokluklar da sınırı aşmıyor ama geçen kuru fasülye ve yoğurt yedim mecburen yemekhanede 149 çıktı 😂 senin nasıl gidiyor?

Güzel gidiyor canım, kendimi bana yaramayan şeyleri keşfediyorum. Açlıklar 87-92 arası çıkıyor sabahları. Tokluklar da sınırı aşmıyor ama geçen kuru fasülye ve yoğurt yedim mecburen yemekhanede 149 çıktı 😂 senin nasıl gidiyor?
Ben dün sağlık ocağında kan verdim açlık 76çıktı ama evde ölçünce 90larda çıkıyor anlayamadım diyetisyeni bıraktım kendim devam ediyorum şimdilik kontrolde de sıkıntı yok deyince doktor rahatladım

Back