- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.981
Canim haber ver bize olur mu merak ediyoruz senide inş güzel haberler ile gelEsim bir sey olmaz panik yapma vs vs diyor ben de kendi kendime abartiyor muyum acaba diye dusundum ama sabah da hareket hissetmeyince acile geldim nst cekildi doktoru bekliyoruz simdi. Kendi doktorum izinli. Hemsire de dun neden gelmedin dedi. Emin olamadim dedim gitmek gerkiyormus hemen
Bu güçsüzleştirme olayını çevremizdeki bencil ve kalbi gerçekten kötü insanlardan duyup yaşıyoruz.Bazı kadınlar nedense bazı kadınları daha da güçsüzlestirmeye çalışıyor. Değişik bir kıskançlık, ilginç bir manipülasyon. Neden daha doğmamış bebek için zor olur kafasını anneye yuklerler anlamam bencillik asıl onların yaptığı, duymamak, görmemek lazım o şekil insanları. Ben bebeğim ve ailem ile en iyi en güzelini yaparım yapacağım bu kadar
Doghaneyi bilmem de ameliyathane baya soğuk ama odalar sicak olur genelde ya usuyecegini sanmam yine de temkinli olmakta fayda var ben çok kan kaybetmistim mesela 2 ay kadar yazın ortasında titreme ataklarim oluyodu hırka ile felan oturuyodum ama kişiden kişiye deisir tabi kimisi çorap bile giymiyor doğum sonrası sen artık kendine göre sekillenirsinYaa bu arada bugün nst’yi doğumhanede çektiler. Epey de üşüdüm. Hastane odalarımız da bu şekilde olacaksa aldığımız o ince gecelikler filan nasıl olacak bilmiyorum
Ama sen o arkadasını düşünmüyorsun sen hamileysen o da lohusaymıs lohusalık hamilelikten daha zor psikoloji umarım sen güzel geçirirsin canım o yüzden bencillik dedim kendi psikolojini düşünmüşsün ama onunkini düşünmemişsinCanım benim bencillikle ne ilgisi var. Ben mutluyum gülüyorum 8 senelik evliliğimde 3 kimyasal 1 kurtaj olmuşum. İlk defa bu gebeligimde bu kadar ilerlemisim inşallah sağlıkla alacağım kucağımazorsa zor her defasında insanları demoralize etmeye kimsenin hakkı yok. Kedinin bile sorumluluğu var ki bir bebekten bahsediyoruz heralde zor olacak eski hayatın olmayacak bunun farkındayız. Ama biz de hamileyiz sürekli olumsuz şeyler duymak zorunda değiliz ki herkesin kendine göre sorunu var riski var. En son bu kadar soyleneceksen yapmasaydin dedim.
Biz 8 senenin 8 ini de bebek isteyerek geçirmedik mesela. İlk seneler gözümüz almadı sorumluluğu, hayatimizi değiştirmek istemedik. Yedik içtik gezdik sarhoş olduk en ufak tatil gününü sonuna kadar değerlendirdik. Sonradan her şeyi göze alarak bebek istedik. İkimiz ortak bir insan yetiştirmek istedik. Bebeğimi kucağıma aldigimda ne kadar zor olursa olsun özellikle hamile bir insana asla bu zorluklardan bahsetmeyi düşünmuyorum çünkü irrite edici duruyor
Ama sen o arkadasını düşünmüyorsun sen hamileysen o da lohusaymıs lohusalık hamilelikten daha zor psikoloji umarım sen güzel geçirirsin canım o yüzden bencillik dedim kendi psikolojini düşünmüşsün ama onunkini düşünmemişsin
Susturmak ile iyi yapmışsın. Herkesden önce kendini ve bebeğini düşünüceksin. Bencil değilsin tam tersine harika bir annesin ve şimdiden bebeğini kendini olumsuzlukdan korumaya başlamışsın. Ön göremedigimiz bir hayat bizi beklerken neden kötüyü adapte olalım ki tam tersine harikaaaa yeni deneyimler yaşayacagiz olucak
anne olmaya karar veren kimsenin bebeği akvaryumda besleyeceğini zannetmediğine eminim. ne dememiz gerekiyor, aaa zor mu gerçekten, tüh keşke yapmasaydık mı? gerçekten anne olduktan sonra böyle düşünüp bunu söyleyenlere hak vermediğiniz için kendinizden mi utandınız? bir bebeğim olacak, zorluklar yaşayacağıma eminim ama bu zorluklardan bile mutluluk çıkarmak için elimden geleni yapacağım. evlilik için de çok konuşur ağzı büzülemeyenler, evet evliliğin de zor yanları var ve ben bu zorlukları da seviyorum. yarın öbür gün böyle dediğim için de kendimden utanacağımı hiç sanmıyorum. Allah utandırmasın...
Benim demek istediğimi anlamadan yorum yapmıssınız. Siz en yakın arkadasınıza herhangibirşey konusunda dert yanmıyor musunuz? Evet utandıım çünkü onlara ben hiç yorulmam çok güzel bakarım dedimve utandım kendi kendime. Ben bu konuda yazan arkadasın o arkadasını düşünmeden konusmasına hak vermedim sadece. Çünkü en yakın arkadassa düşünülmesi gerekir. Siz hiö şikayet etmediniz mi?anne olmaya karar veren kimsenin bebeği akvaryumda besleyeceğini zannetmediğine eminim. ne dememiz gerekiyor, aaa zor mu gerçekten, tüh keşke yapmasaydık mı? gerçekten anne olduktan sonra böyle düşünüp bunu söyleyenlere hak vermediğiniz için kendinizden mi utandınız? bir bebeğim olacak, zorluklar yaşayacağıma eminim ama bu zorluklardan bile mutluluk çıkarmak için elimden geleni yapacağım. evlilik için de çok konuşur ağzı büzülemeyenler, evet evliliğin de zor yanları var ve ben bu zorlukları da seviyorum. yarın öbür gün böyle dediğim için de kendimden utanacağımı hiç sanmıyorum. Allah utandırmasın...
Kızlar taşınıyorum bugün küçük eşyaları yarın büyük eşyaları taşıtacağız duanıza ihtiyacım var bian önce inşallah yerlesirim her sıkıntım biter en azından gebeliğin sonunda da olsa bir nefes alırım
kız kardeşlerim demek istiyorum izninizle hepinize her zaman yanımda oldunuz moral verdiniz hakkınızı ödeyemem iyi ki varsınız moralınızı bozmamaya çalışın lütfen korkmayın annelikten bende korkuyorum inanın ama biliyorum yaşadım doğum yapmadan bekarkan tek basıma 6 7 aylık bebişe baktım ve sıfır bilgiyle inanın ağlıyordum bazen çaresizlikten ateşi cıktı hastalandı uykusuz kaldım çaresiz kaldım isilik oldum hayatımda ilk defa sıkıntıdan stresten ama hallettim sizde halledersiniz eminim birde evlatlarımız Allahın emaneti ama benim kızım bana 2 kere emanetti hala öyle koruyucu aileyim demiştim onun sorumluluğu psikolojisi bambaşka cok cok zor sımdı 7 yaşında prenses bazen dönüp geriye bakıyorum kendime şaşırıyorum nasıl yapmışım tek basıma diye ama basardım sizde başaracaksınız. Ne güzel ki evlatlarınıza sağlıkla kavuşuyorsunuz kavuşacağız Allahın izniyle keske bende kızımı doğurabilme sansına sahip olsaydım emzirebilseydim ama şükür ediyorum Allah kızımı bana nasip etti simdi bir kızım daha olacak tamamlanacağız. Bana da o kadar cok baskı yapıldı ki yıllarca kanın canın gibi olmaz doğur doğur diye istemedim doğum kontrol hapı kullandım meğer polikistik over varmış 3,5 sene sonra bebek isteyince öğrendim kızımın psikolojisini toplamam yıllarımı aldı ilk onu düşündüm her zaman Allaha şükür kötü günler geride kaldı yan yana el ele atlattık kızımla eşimle yine başaracağız biliyorum sizde inanın benim hikayem size güç versin motivasyon olsun diye uzun uzun yazıyorum he hatta hamile olduğumu duyan hadsizler bana artık verirsin yurda kanından canından olcak işte dediler hemde kızımın yanında .. hadsizler bitmiyor hayatta o yüzden hiiç moralinizi bozmayın biz çook güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden geleceğizhepinizi ayrı ayrı cok seviyorum öpüyorum iyi ki varsınız
Benim demek istediğimi anlamadan yorum yapmıssınız. Siz en yakın arkadasınıza herhangibirşey konusunda dert yanmıyor musunuz? Evet utandıım çünkü onlara ben hiç yorulmam çok güzel bakarım dedimve utandım kendi kendime. Ben bu konuda yazan arkadasın o arkadasını düşünmeden konusmasına hak vermedim sadece. Çünkü en yakın arkadassa düşünülmesi gerekir. Siz hiö şikayet etmediniz mi?
2 sezeryan tecrübeme dayanarak kesinlikle gecelik almak lazım yanımızagecelik ve üstüne sabahlık kullanmıştım ben hastanede..pijama takımını da eve gelince giymiştim..sürekli değiştirdiğimi hatırlıyorum ilginç bir ter oluyor, süt kokuyor gibi gibi 33 yaşındayım 3. Bebeğimi kucağına alıcam inşallah..lütfen olumsuz hiç bir şeye takılmayın zor ama harika duygular bunlar, Allahım hepimize kolay güzel ve sağlıklı süreçler yaşatsın keyifle mutlulukla büyütelim
gayet anladım da görüşlerimiz farklı sadece. kendi en yakın arkadaşımdan da özellikle hamileliğim boyunca negatif yorum kabul etmiyorum. daha geçen yazmıştım planlı sezaryen olacak olmamla ilgili olumsuz konuşmalar yapmaya kalktı, durdurmayı tercih ettim. karşımdaki kırılmasın diye kendi duygularımı bastırmak için doğru bir dönem olduğunu düşünmüyorum ve bunu bencillik olarak da tanımlayamayacağım. dediğim gibi görüşlerimiz farklı, siz o şekil bir muameleden ve karşınızdaki kırılmasın diye üzüntünüzü içinize atmaktan memnun olursun ama benim için uygun değildir.Benim demek istediğimi anlamadan yorum yapmıssınız. Siz en yakın arkadasınıza herhangibirşey konusunda dert yanmıyor musunuz? Evet utandıım çünkü onlara ben hiç yorulmam çok güzel bakarım dedimve utandım kendi kendime. Ben bu konuda yazan arkadasın o arkadasını düşünmeden konusmasına hak vermedim sadece. Çünkü en yakın arkadassa düşünülmesi gerekir. Siz hiö şikayet etmediniz mi?
Ya ben de 37 yim. Kayınvalidem ilk zamanlar sürekli yaş baskısı yaptı, yok yaşın var, yok şöyle yok böyle. Daha başka şeyler de oldu tabi. Eşimle tartıştım hep onun yüzünden ona patladım.Ben 38 im dusun halimi mahvettiler su sira beni esime diuorum cok korkuyorum nasil basedecegim herkes hayatimin cok zor olacagini soyluyoriyi duygu alamiuorum
Canımm Çok şükür suyum değilmiş gelen doktor idrar kesesine baskı olduğu için bu haftalarda normal böyle durumlar dedi. Bebişim de ultrasonda hareket ediyordu nstde de vurdu birkac kere çok şükürCanim haber ver bize olur mu merak ediyoruz senide inş güzel haberler ile gel
Yedim kuzum her seyi denedim. Cok sukur gelen suyum degilmis doktor idrar olabilir bu haftalarda normal artik dedi. Ultrasonda da hareket ediyordu şükür. Nstdeyken de birkac kere tekme atti hastaneye gidesi varmis bebisiminHaber ver bize de canım. Tatlı birşeyler yedin mi ona rağmen hissedemedin mi bebeği?
Hareket hic hissedememistim sanirim alani dataldigi icin artik cok sukur gelen suyum degilmis doktor idrar olabilir dedi ultrasonda da hareketlerini gördükCanım hayırlı haberler inşallah. Gelen su ise de çok fazla gelmedi demiştin, umarım ki bir şey yokturhareket hiç mi hissetmiyorsun, azaldı mı?
Çok sevindim canım benim doğru zamanda hayırla sağlıkla kucağına al insCanımm Çok şükür suyum değilmiş gelen doktor idrar kesesine baskı olduğu için bu haftalarda normal böyle durumlar dedi. Bebişim de ultrasonda hareket ediyordu nstde de vurdu birkac kere çok şükür
Cok sukur su degilmis kuzum gelen doktor idrar olabilir dedi ultrasonda da bebek hareketlerini gorduk icimiz rahatladi sukurSu dediğin için evet canım valla aklım sende kaldı nedir durum ne yaptın
Aminn kuzumm bu zor surecleri hayirlisiyla tamamlayalim insallah kolaylikla guzellikleÇok sevindim canım benim doğru zamanda hayırla sağlıkla kucağına al ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?