- 3 Mart 2024
- 273
- 443
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.601
Maşallah hepimizin çok az kaldıselaaam, iyi olmana çok sevindimşeker maalesef bir çok kişide problem ama çözümü olan bir şey allahtan, geçmiş olsun sana. biz 31 haftalık olduk bugün. her şey yolunda çok şükür
Bende sürekli kendime sürekli sabır diliyorumGerçekten sabır diliyorum, insanın sinirden gülesi geliyor yanlış anlama lütfenHerkes her şeyi çok iyi biliyor, boşver anneler ne bilsin ama değil mi
şans senden yana olsun canım. ne zaman test günün. belli olmaz hıc umutsuz olma. hayırlısı olsun dedıgın gıbı.İyi diyelim iyi olsun. Bu ay yine transfer oldum gün sayıyorum. Yalnızca 1 yumurta gelişti ve 3.gün transfer ettiler. Ben sanırım zor hasta kategorisindeyim artık
Bu da olmazsa biraz ara vereyim diyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Canım çok tşk ederim işbir markası güzel ama link attığın daha hesaplıYEDAŞ Bambu Oyun Parkı 70x110 10cm Ortopedik Oyun Parkı Yatağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YEDAŞ Bambu Oyun Parkı 70x110 10cm Ortopedik Oyun Parkı Yatağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadaşım bunu almıştı. Çok memnundu canım. Düşünebilirsin. Benim yatak, park beşikle beraber gelmişti kraft'ın. Markası işbir yatakmış. Ona da bakabilirsin
Canım evet bu konular fikir ayrılıklarının olduğu konular. Yün sağlıktır bizim ailede de böyle bir algı var. Bi de alerjenlerden çocuğu kaçırırsam bu sefer karşılaştığı an daha büyük sıkıntı olur gibi geliyorYani ilk önce kilo alimin ile alakalı değil bu durum . İkincisi bebeğin sağlığı yerindeyse kilo alımı çok da sorun değil aşırı bir gerilik yoksa. Çünkü bu tamamen bunyesel ben ve arkadaşım hamile iken aynı şeyleri aynı porsiyonda yedik neredeyse ben iki kilo doğurdum o 3.5 . Yani yapı meselesi bu kadar takılma çünkü doğduktan sonra da öyle gr gr gidiyor ki o zman daha önemli. İçini ferah tut uzulme stres daha çok etkiler
Yani kendimi iyi hissediyorum isem giderdim
Yani tabiki her ailenin yaşantısı başka ama bebeklere yün yatak pek onerilmiyor . Bizim oralarda da yün çok kullanılır ama bebekler için uygun değil demişti doktorumuz çünkü tozu bitmiyor alerjiye sebep olabiliyormus . Bir de yatak yatak üstüne çok mantıklı değil sanki . Dediğim gibi her ailenin yasantisi alışkanlıkları başka sizin bileceğiniz bir durum ama ben olsam bebeklere uygun güzel bir yatak alırdım yün kullanmazdım
Tuğba Kuğudan 2 takım aldım ben pamuk saten karışımı çok çok memnun kaldım. Her ölçüye uygun park yatak nevresim takımları varBen geçen seneden nevresim takımları var diyordum ama ölçülere bi baktım hepsini küçük almışımŞimdi benim park yatağın ölçüsü 70*120. Nasıl çarşaf aldınız kumaşını beğendikleriniz var mı? Önerilerinizi beklerim
Bu progestan fitil oral yolla da alınıyordu galiba. Eğer öyleyse akşamları fitil olarak değil de oral al 3 gün bir şey değil.Kızlar dün doktorum akıntı oldugu için trivag isimli 3 tane fitil verdi. Ama ben günde 2 defa progestan fitil koyuyorum nasıl olacak ben anlamadım doktora heyecandan sormayı unutmuşum
Sağol arkadaşım. Ayın 18’i test yapılacak ama pazara geliyor acilde yaptırırım muhtemelen. Adet olacakmış gibi hareketlilik var kasıklarımda. Hadi hayırlısı inşallahşans senden yana olsun canım. ne zaman test günün. belli olmaz hıc umutsuz olma. hayırlısı olsun dedıgın gıbı.
Ben ütüleri bitirdim, yorgun düştümKızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım
Ay zor ağırlaştık iyice yaBen ütüleri bitirdim, yorgun düştüm
İnan benim de bir sürü işim var ama halledicek halim yok yemek yapmam lazım ona da halim yokBen ütüleri bitirdim, yorgun düştüm
Valla ben bir sürü bebek bezi aldım manyak gibi ama artık molfix biriktiriyorum anti alerjik miş primadan snra en iyi o diyorlar ortalamaya göre daha az pişik oranı veriyorKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Ben nefes alamıyorum akşamları çok sertleşmem oluyor ozaman daha çok zorlanıyorum ayakta kalınca sertleşme kasılma oluyorAy zor ağırlaştık iyice ya
Prima sızdırmazlığıyla biliniyor bence ilk başta ona alıştırmak bütçeyi biraz zorlarKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Ben premium çare ve pampers harmony aldım toplam 150 adet falan ama daha fazla almayacağım stok yapmak istemiyorum çünküKızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
Merhaba canım,Kızlar ben bu bebek bezi seçimi işini yapamıyorum. Prima premium care alayım diyorum en pahalısı o. Pahalısını da geçtim ama en doğal olanı da seçmeye çalışıyorum bir taraftan. Sleepy pişik yapıyor diyorlar, baby turco adana pamuğu diye reklam yapıyor. Kafam karıştı iyice. Bir de bebek arabası olarak kraft marka alan var mı? Küçük kompakt bir şey almak istiyorum kabin boy olacak . Kraftın bir kaç modeli var aklıma yatan. Pregonun da quark modeli 4,9 kg gibi bir şey. Ebebekte baktım, çok hafif ve katlanınca bayağa küçülüyor. İlk ay dışarı çok çıkmasam da bebek bir kaç aylıkken kullanımı da rahat olur mu kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?