- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.581
Valla ben de bugün yıkamaya başladım erken mi davrandım acaba burdan gaz aldım ben de![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de bugün yıkamaya başladım erken mi davrandım acaba burdan gaz aldım ben de![]()
Çok iyiye almışsınız siz de güle güle kullanınÖyle cidden. Ben de cybex gazelle s twin aldım. Burda 80 bin küsürdü sanırım. Yunanistan’dan 45.000 e geldi![]()
Maalesef çok üzücü ama öyle. Valla ben de ana kucağını ordan söyledim bagaj problemi ve ayıp olmasa ben de baya bir şey sipariş ederdim dahaBende aynısını Almanyadan aldım canım cloud t pusetinide aldım,mama hazırlayıcı brezza,stokke küvet,chicco forever beşik 2 katından daha fazla pahalı maalesef türkiye çok iyi yapmışsınız
Kızlar ben herseyi yıkadım ütüledim yerleştirdim bile heheheValla ben de bugün yıkamaya başladım erken mi davrandım acaba burdan gaz aldım ben de![]()
Allah utandırmasınseninn önerinle bende texası almıstımm aklımdaydıda gaza ihtiyacım varmıs![]()
Ben pazartesi 32 olacam bakalım ay zormuş bu işler sona bırakmamak lazım vallaYoooo yooo erken değil, 32'den bildiriyorum verimli olabileceğim max 2 hafta daha var. Hemen yoruluyorum
Yapıp yerleştirip rahaaat rahat oturmak en iyisi
![]()
Bizim dolaba raf atılacak ustayı bekliyorum. Baktım daha çok beklerim halledeyim dedimKızlar ben herseyi yıkadım ütüledim yerleştirdim bile hehehebence erken falan değil
Bende pek iyi değilim gaz kaburga ağrıları sırt bel ağrıları nefes alamamak en berbatı gece dön dur wc sürekli iyi ce zorlaştı artıkKızlar ya ağrılar sızılar baya arttı bende özellikle geceleri dönerken bile çok ağrım oluyor leğen kemiğim fena ağrılı ara ara belimde de olmaya başladı gaz sancılarım arttı ben anlamadım yahu bi anda bu kadar ağırlaşmak .. sizlerde var mı benzer şeyler
Olmaz mı nereye yatsam orası ağrıyor dönüyorum sürekli yanların batıyor diyorum yaşlı neneler gibiKızlar ya ağrılar sızılar baya arttı bende özellikle geceleri dönerken bile çok ağrım oluyor leğen kemiğim fena ağrılı ara ara belimde de olmaya başladı gaz sancılarım arttı ben anlamadım yahu bi anda bu kadar ağırlaşmak .. sizlerde var mı benzer şeyler
Ben her seferinde kaynatmakla uğraşamam ya banyo yaptırırken de kaynatıp soğutmuyoruzBir de pamukları nasıl ıslatacağız, normal su mu, kaynamış su mu, ılık mı? Ben de bunları merak ediyorum :))
Çok mantıklı yaBöyle boş ıslak mendil kutuları satılıyor canım onlardan alabilirsin. Kurulama için de ben tülbentlik ve mermerşahi kumaş alıp kestirdim ama pamuklarla da kurulanabilir diye düşünüyorum. Daha tecrübeli annelere soralım![]()
Ben hafta sonu hepsini yıkadım ütüledim. Canım çıktı ama olsunValla ben de bugün yıkamaya başladım erken mi davrandım acaba burdan gaz aldım ben de![]()
Evet bunu ben de okudum yün önerilmiyor, sünger öneriliyor o yüzden yataş filan hep sünger yapmışYani ilk önce kilo alimin ile alakalı değil bu durum . İkincisi bebeğin sağlığı yerindeyse kilo alımı çok da sorun değil aşırı bir gerilik yoksa. Çünkü bu tamamen bunyesel ben ve arkadaşım hamile iken aynı şeyleri aynı porsiyonda yedik neredeyse ben iki kilo doğurdum o 3.5 . Yani yapı meselesi bu kadar takılma çünkü doğduktan sonra da öyle gr gr gidiyor ki o zman daha önemli. İçini ferah tut uzulme stres daha çok etkiler
Yani kendimi iyi hissediyorum isem giderdim
Yani tabiki her ailenin yaşantısı başka ama bebeklere yün yatak pek onerilmiyor . Bizim oralarda da yün çok kullanılır ama bebekler için uygun değil demişti doktorumuz çünkü tozu bitmiyor alerjiye sebep olabiliyormus . Bir de yatak yatak üstüne çok mantıklı değil sanki . Dediğim gibi her ailenin yasantisi alışkanlıkları başka sizin bileceğiniz bir durum ama ben olsam bebeklere uygun güzel bir yatak alırdım yün kullanmazdım
Ben dışarı çıktığımda tek sorunum bol bol tuvalete gitmek oluyor, konser alanında tuvalet varsa kesin giderdimKızlar sizin fikrinizi sormak istiyorum. 34. Haftama gireceğim zaman bir konser var gitmekte istiyorum emin olamıyorum da ama doğumdan önce kendime vakit ayırıp eğlenmekte istiyorum. Bebekli olunca belli bir zamana kadar sınırlı olucak haliyle bir şeyler. Ayakta değil konser onu da belirtiyim sizin fikriniz ne olurdu ??
Gerçekten sabır diliyorum, insanın sinirden gülesi geliyor yanlış anlama lütfenBende kilo verdim canım şu 1 ay içinde maalesef sıkıntı üzüntüden aslında yiyorum ama demek ki yeterli gelmedi yada üzüntüden oldu anlam veremedim. Ama bebek kilo almış geçen ayın 25. De gitmiştim doktora 1 kilo 450 filandı dün gittim 1 kilo 670 filan dediydi sanırım bende dünden beri senin gibiyim birde üstne kv sorun cıkardı bebek büyümüyor kilo almamıs senin yüzünden diye .. canını sıkma sağlıkla gelsinler ne diyelim kilolu olup sağlık sorunuda olabilir Allah hakkımızda hayırlısını versin![]()