• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Sabah 07:00 ve akşam 23:00 progestan fitil, diğeri de 10:00 - 15:00 - 20:00. progestan ağızdan alınca baya etkiliyormuş bence fitil olarak devam et.
Evet daha once agzidan kullanmıştım ama mahfetmisti beni progestani 3 gün bıraksam mı die düşündüm ama dediğiniz gibi öğlen alsam olabilir

Sabah 07:00 ve akşam 23:00 progestan fitil, diğeri de 10:00 - 15:00 - 20:00. progestan ağızdan alınca baya etkiliyormuş bence fitil olarak devam et.
Enfeksiyon için verilen fitillerin gece yatarken vajinaya yerleştirilmesi gerekir ki etkisi olsun. Ayrıca fitilleri tek bir gün değil üç gün kullanacak bildiğim kadarıyla, her gece bir tane.

Ben uyuyamıyorum, halsizim o yüzden biraz. Bide arada nefesim kesilmeye başladı nabzım yükseliyor, hareketlerim de ağırlaştı biraz 🫣 Allahtan kız kardeşim geldi memleketten, ufak ufak yapıyoruz onunla, bir haftaya ev işi bebeğin işleri komple biter diye ümit ediyorum 😂 allah yardımcımız olsun ❤️
Aynı ben n

Ay aynısı aynısı dün 2 yi gecti mesela hâlâ uyku yok, içim dışım yanıyor. Rahat nefes almayı özledim sürekli dilimde az kaldı bitiyor az kaldı geçecek diye diye askerlik yapar gibi oldum. Ben o işleri de bitirdim yapacağım bir seyde yok. Annemin yazlığa gitmeyi planlıyordum şuan müsait değil sıcak dışarı çıkamıyorum bizim bu halimiz ne olucak amin amin Allah hepimize yardım etsin selamatle
Yemin ederim bütün dertlerimin bir kısmını yazdın

Şekerin mi vardı canım. Nefsini körelticek kadar sağlıklı bir fit tatlı yesen sorun olur mu ?
Evet şekerim var ama çok değil bence ya sinirdaydi dikkat etmeye çalışıyorum ama hep açım yani böyle nasıl olacak ki 😕 dün de hamburger menü yedim dayanamadım ama gün boyu pek bişey yememistim.Simdi de bı top meyveli dondurma yiyeceğim tokluk 119 çıkmıştı öğlen baktığımda kötü değil bence 😁

Sizlerin benden 3 4 hafta önde olduğunuzu düşününce çok korkuyorum yaa 😔😔 iznimi uzatabilmek için okula gitmem lazım. Allah'ım güç ver hepimize 🤲🏻🤲🏻
Eylül'de hava biraz daha serin olacak. Ağustos gibi olmaz. İnşallah rahat geçiririz ilerleyen haftaları.

Progestan fitil kasılmalar sertleşme lere iyi geliyormu
Valla ben kullanıyorum sabah akşam ama sertleşme sürekli oluyor yani onlara iyi geldiğini sanmıyorum zaten kanama nedeniyle başlamıştık, hatta öncesinde tüp bebek tedavisinden beri devam ediyorum, rahim ağzı kısalığında da kullanılıyor. Benim rahim ağzı uzunluğu iyi ama doktorum riske atmak istemiyor, herhalde doğuma kadar kullanıcam.

Kasılma ve sancı konusunda en son gittiğim acildeki doç. doktor(kendi doktorum herhangi birşey önermemişti) magnezyum önerdi, 3-4 gündür içiyorum ama sertleşmeler devam.

Enfeksiyon için verilen fitillerin gece yatarken vajinaya yerleştirilmesi gerekir ki etkisi olsun. Ayrıca fitilleri tek bir gün değil üç gün kullanacak bildiğim kadarıyla, her gece bir tane.
O zaman daha kolay aslında kullanımı. Gece yatarken 1 tane, progestanı da akşam 5 gibi mesela. saygidegermisafirler saygidegermisafirler

Kızlar canım aşırı tatlı bseyler istiyor ya off çok zorlanıyorum bu şeker olayı beni çok yordu her haftada kaçamak yapıyorum resmen ne yapcam bilmiyorum
Benim de aynı şekilde şeker çıktı aynı zamanda karaciğer enzimlerinde yükselme var nerdeyse her şey yasak artık ne yesem diye düşünmekten yoruluyorum

Ben geçen seneden nevresim takımları var diyordum ama ölçülere bi baktım hepsini küçük almışım 😅 Şimdi benim park yatağın ölçüsü 70*120. Nasıl çarşaf aldınız kumaşını beğendikleriniz var mı? Önerilerinizi beklerim ☺️
Ben bugün yatasin uyku setini çok beğendim sepete ekledim daha sipariş vermedim ama büyük ihtimal o seti alicam yastık yorgan nevresim çarşaf ve yan korumaliklari var çok guxel duruyor 🥹🤗

Back