Merhabalar, stresli bir dönem mi geçiriyorsunuz Vertigo bı şeyi çok kafaya taktiginda stresli olduğunda çıkabiliyor diye biliyorum.Bebeginiz ile ilgili endisenizi de anlıyorum düşünmemeye çalışın desem de insan dusunuyo
Ama gerçekten bebişler öyle mucizevi bsey yapıyor ki sizin çok da bsey yapmanıza gerek kalmiyor sağlıksız beslenmediginiz sürece onlar bir şekilde yolunu buluyor ve tüm besinleri sizden sağlıyor.Hatta bir ebeden duydum yediğiniz hiç bsey bebeginizin kilosuna etki etmez demişti şaşırmıştım bilemiyorum.Yediklerimiz belki sadece damak tatlarını geliştirmemiz sagliyordur.Bebegin sağlıklı olması önemli gelişimiyle ilgili bir sıkıntı var mı mesela yoksa sadece kilosu mi az deniyor onu bilmiyorum. Ama yediğiniz ya da yemediginiz şeylerden daha çok sizin mutlu ve rahat olmanız daha çok etkiler bebeğinizi,bunları düşünmeye çalışın.Etrafinizdaki insanlar mi etkiliyor sizi bilemiyorum kilo konusunda ya da bazı doktorlar da abartıyor acımasız konuşuyor.Kafanizi dağıtacak bseyler bulun kitap dizi film bı yürüyüş sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin olumsuz konuşan birileri varsa etrafımızda mesafe koyun.Nacizane tavsiyem tabi bana düşmez ama piskoloji şuan beslenmenizi bile etkileyen bsey ona odaklanın daha çok kilo almış miyim ne olmuş diye düşünmekten çok daha önemli