- 6 Şubat 2021
- 6.047
- 5.866
- 148
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.561
Merhabalar sunucunuz ne oldu benimde 85 çıkmışMerhaba bugün kan değerlerime baktırdım. Alt değerim (karaciğer de ki alanin aminotransferaz) 108 çıktı. Sizin değerleriniz nasıl? Böyle bir durumda doktorunuz ne dedi? Bebeğime ya da bana bir şey olur mu?
Araçtayım canım yanlış yazmışım evet 28 + 4 22 Ocak son adet tarihiMaşallahhhhaftandan emin misin 28+ olmasın? Aşağıda da 29. Haftan yazıyor da
Ayakta değilse gidilir ya ben de 26. haftada gitmiştimKızlar sizin fikrinizi sormak istiyorum. 34. Haftama gireceğim zaman bir konser var gitmekte istiyorum emin olamıyorum da ama doğumdan önce kendime vakit ayırıp eğlenmekte istiyorum. Bebekli olunca belli bir zamana kadar sınırlı olucak haliyle bir şeyler. Ayakta değil konser onu da belirtiyim sizin fikriniz ne olurdu ??
Canım civilde Kraft indirimde diye biliyorum bizim aldığımızdan daha uygun şu anAaa benim asıl almak istediklerim dışındaki her şey indirimdeymisben daha yatak bebek arabası vs almadım önce onları alayım diyordum.Artik eylüle kadar hangisi indirime girerse onu alırım teşekkürler
Valla ben de bugün yıkamaya başladım erken mi davrandım acaba burdan gaz aldım ben deSonunda yıkama operasyonuna giriştim ben deGaza getirdiniz beni kızlar!
32+4'üm ama gaza ihtiyacım varmış başlamak için.
Böyle boş ıslak mendil kutuları satılıyor canım onlardan alabilirsin. Kurulama için de ben tülbentlik ve mermerşahi kumaş alıp kestirdim ama pamuklarla da kurulanabilir diye düşünüyorum. Daha tecrübeli annelere soralımYa ben şeyi sorucam, şimdi altını silmek için pamuk aldık onu ıslatıp kullanacağız. Peki kurulamayı neyle yapmalıyız? Ve bu pamukları bi kutuya mı koyalım nasıl bi şeyin içinde muhafaza edelim?
Canım ebebekten Durubox ıslak mendil kutusu aldım 99 tlYa ben şeyi sorucam, şimdi altını silmek için pamuk aldık onu ıslatıp kullanacağız. Peki kurulamayı neyle yapmalıyız? Ve bu pamukları bi kutuya mı koyalım nasıl bi şeyin içinde muhafaza edelim?
Öyle cidden. Ben de cybex gazelle s twin aldım. Burda 80 bin küsürdü sanırım. Yunanistan’dan 45.000 e geldiSelam kızlar biz de bebek arabamızı aldık cybex eezy s twist 2 aldık. İnşallah memnun kalırız ben çok da anlamıyorum ama gittik baktık hoşumuza gitti. Almanyadaki akrabalara sipariş verdik. Eğer sizin de almanyada bir tanıdığınız varsa mutlaka sordurun en az yarı yarıya fark ediyor fiyatları
Bende aynısını Almanyadan aldım canım cloud t pusetinide aldım,mama hazırlayıcı brezza,stokke küvet,chicco forever beşik 2 katından daha fazla pahalı maalesef türkiye çok iyi yapmışsınızSelam kızlar biz de bebek arabamızı aldık cybex eezy s twist 2 aldık. İnşallah memnun kalırız ben çok da anlamıyorum ama gittik baktık hoşumuza gitti. Almanyadaki akrabalara sipariş verdik. Eğer sizin de almanyada bir tanıdığınız varsa mutlaka sordurun en az yarı yarıya fark ediyor fiyatları
Hiç üzülme lütfen, çünkü senin aldığın kilo ile çok alakalı bir durum değil bu. Öyle olsa 30 kilo alan insanlar 2.5 kilo bebek doğurmaz.O kadar çok ağlayasım var ki ya. Bu kilo meselesine bu kadar takıntılıyken vertigo oldum ve resmen hiçbir kilo alamadım bir haftada. Bebeğimde ya hiç alamadıysa ve durduysa kilo alımı diye çok moralim bozuk. Biliyorum bıkkınlık geldi bu kilo meselesinden ama o kadar üzülüyorum ki yazmak istedim. Bebeğim kilo almış olabilir mi acaba umarım almıştır
Bir de pamukları nasıl ıslatacağız, normal su mu, kaynamış su mu, ılık mı? Ben de bunları merak ediyorum :))Ya ben şeyi sorucam, şimdi altını silmek için pamuk aldık onu ıslatıp kullanacağız. Peki kurulamayı neyle yapmalıyız? Ve bu pamukları bi kutuya mı koyalım nasıl bi şeyin içinde muhafaza edelim?
Kaynatıp soğutulmuş su diye duymuştumBir de pamukları nasıl ıslatacağız, normal su mu, kaynamış su mu, ılık mı? Ben de bunları merak ediyorum :))
Yani ilk önce kilo alimin ile alakalı değil bu durum . İkincisi bebeğin sağlığı yerindeyse kilo alımı çok da sorun değil aşırı bir gerilik yoksa. Çünkü bu tamamen bunyesel ben ve arkadaşım hamile iken aynı şeyleri aynı porsiyonda yedik neredeyse ben iki kilo doğurdum o 3.5 . Yani yapı meselesi bu kadar takılma çünkü doğduktan sonra da öyle gr gr gidiyor ki o zman daha önemli. İçini ferah tut uzulme stres daha çok etkilerO kadar çok ağlayasım var ki ya. Bu kilo meselesine bu kadar takıntılıyken vertigo oldum ve resmen hiçbir kilo alamadım bir haftada. Bebeğimde ya hiç alamadıysa ve durduysa kilo alımı diye çok moralim bozuk. Biliyorum bıkkınlık geldi bu kilo meselesinden ama o kadar üzülüyorum ki yazmak istedim. Bebeğim kilo almış olabilir mi acaba umarım almıştır
Yani kendimi iyi hissediyorum isem giderdimKızlar sizin fikrinizi sormak istiyorum. 34. Haftama gireceğim zaman bir konser var gitmekte istiyorum emin olamıyorum da ama doğumdan önce kendime vakit ayırıp eğlenmekte istiyorum. Bebekli olunca belli bir zamana kadar sınırlı olucak haliyle bir şeyler. Ayakta değil konser onu da belirtiyim sizin fikriniz ne olurdu ??
Yani tabiki her ailenin yaşantısı başka ama bebeklere yün yatak pek onerilmiyor . Bizim oralarda da yün çok kullanılır ama bebekler için uygun değil demişti doktorumuz çünkü tozu bitmiyor alerjiye sebep olabiliyormus . Bir de yatak yatak üstüne çok mantıklı değil sanki . Dediğim gibi her ailenin yasantisi alışkanlıkları başka sizin bileceğiniz bir durum ama ben olsam bebeklere uygun güzel bir yatak alırdım yün kullanmazdımKızlar park beşiğin içine yatak alacağım. Ama anneannem yün yatak da yapıyor. Alacağım yatağın üstüne yün yatağı da sereceğim. O yüzden satın alacağım yatağın çok iyi bi şey olmasına gerek yok. Orta halli yatak öneriniz var mı
seninn önerinle bende texası almıstımm aklımdaydıda gaza ihtiyacım varmısYEDAŞ Bambu Oyun Parkı 70x110 10cm Ortopedik Oyun Parkı Yatağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YEDAŞ Bambu Oyun Parkı 70x110 10cm Ortopedik Oyun Parkı Yatağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadaşım bunu almıştı. Çok memnundu canım. Düşünebilirsin. Benim yatak, park beşikle beraber gelmişti kraft'ın. Markası işbir yatakmış. Ona da bakabilirsin
Ben kaynamış soğumuş su ile islatirdimBir de pamukları nasıl ıslatacağız, normal su mu, kaynamış su mu, ılık mı? Ben de bunları merak ediyorum :))
Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzAmiin canım. Sizler çok güzel desteksiniz bana ne mutlu. Yakınlarında böyle olması lazımken işte suçlayıcı konuşmayı tercih ediyorlar. Sağlıkla büyüsünler inşallah
Ben her doktoruma yemek yiyemiyorum, bebek nasıl beslenecek vah tuh dediğimde afrikalı anneleri örnek gösteriyor bana. Bir de sürekli hiç kilo almadan hamileliğini tamamlayan hastalarını övüyor. Bebişiniz her şekilde kilo alıyor/alacaktır.O kadar çok ağlayasım var ki ya. Bu kilo meselesine bu kadar takıntılıyken vertigo oldum ve resmen hiçbir kilo alamadım bir haftada. Bebeğimde ya hiç alamadıysa ve durduysa kilo alımı diye çok moralim bozuk. Biliyorum bıkkınlık geldi bu kilo meselesinden ama o kadar üzülüyorum ki yazmak istedim. Bebeğim kilo almış olabilir mi acaba umarım almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?