2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben de mammadan aldım valla iki tane olunca bence severler
Ben ebebekte Babybjörn'e de baktım geçen hafta. Sadece kumaş kalitesi bir tık daha iyi. Onun harici mantık bire bir aynı. Hatta genel aksamı da aynı. Ekstra hiçbir şeyi yok. O yüzden içim rahatladı. Aklım onda kalmıştı çünkü.

Ah ne güzel yazmışsınız. Genel olarak stresli bir insanım evet biraz daha rahat olmam gerekiyor sanırım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Psikolog seansına gitsem anca bu kadar rahatlardım

Kızlar park beşiğin içine yatak alacağım. Ama anneannem yün yatak da yapıyor. Alacağım yatağın üstüne yün yatağı da sereceğim. O yüzden satın alacağım yatağın çok iyi bi şey olmasına gerek yok. Orta halli yatak öneriniz var mı

Canım üzülme ben gebeliğin başından beri 1 kilo aldım 29. Haftadayım çok şükür bebeğim geçen hafta 1100 gramdı yani biz almasak bile onlar alıyorlar sen sıkma canını

Bende kilo verdim canım şu 1 ay içinde maalesef sıkıntı üzüntüden aslında yiyorum ama demek ki yeterli gelmedi yada üzüntüden oldu anlam veremedim. Ama bebek kilo almış geçen ayın 25. De gitmiştim doktora 1 kilo 450 filandı dün gittim 1 kilo 670 filan dediydi sanırım bende dünden beri senin gibiyim birde üstne kv sorun cıkardı bebek büyümüyor kilo almamıs senin yüzünden diye .. canını sıkma sağlıkla gelsinler ne diyelim kilolu olup sağlık sorunuda olabilir Allah hakkımızda hayırlısını versin

Canım ben de konsere gitmek istiyordum ama belli bi desibelin üzerindeki seslerin bebeği rahatsız ettiğini söyleyen doktorlar var o yüzden vazgeçtim ama sakıncası yok diyen de var sen bilirsin

Amiin canım. Sizler çok güzel desteksiniz bana ne mutlu. Yakınlarında böyle olması lazımken işte suçlayıcı konuşmayı tercih ediyorlar. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Gider biiir güzel eğlenirdim

Arkadaşım bunu almıştı. Çok memnundu canım. Düşünebilirsin. Benim yatak, park beşikle beraber gelmişti kraft'ın. Markası işbir yatakmış. Ona da bakabilirsin

Yaa lütfen bunu kafana takma. Taktıkça olan iştahın da kapanır bence. Ben de 20 kilo aldım. Herkesin sürecinde farklı farklı engeller, problemler oluyor. Sen bebeğin için protein ağırlıklı beslen, kuruyemişini muzunu yoğurdunu ye. Ve gerisini oluruna bırak. Elinden geleni yapıyorsun zaten Ben iki haftadır hiç kilo almıyordum, ki totalde çok aldığım için bu kez almayınca bebeğin de almadığını düşünmüştüm ama almış.

Kızlar selam biz de kontrolden çıktık 27+4 her şey yolunda gözüküyor 1300 gr 38 cm olmuşuz bu ara çok hissetmiyordum doktor çok normal dedi bebek hareketlerini gece hissedebilirsin dedi hatta ultrasondayken hareket ediyordu ben yine hissetmedim hastanede adacel boğmamacalı aşı yapıldı iki hafta sonrasına çağırdı bizden haberler bu kadar bebişlerimizi haftasında sağlıklı sıhhatli doğuralım inşallah

Maşallahhh haftandan emin misin 28+ olmasın? Aşağıda da 29. Haftan yazıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…