- 20 Şubat 2024
- 360
- 1.366
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.501
Minnak minnak ya hafif hissediyorum çok komik. Annesinin kalça kasıyla oynuyo sanırım hahahaŞöyle güçlü güçlü vuruyorsa ayaktır, daha minnok vuruşlar ise elleridir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnak minnak ya hafif hissediyorum çok komik. Annesinin kalça kasıyla oynuyo sanırım hahahaŞöyle güçlü güçlü vuruyorsa ayaktır, daha minnok vuruşlar ise elleridir![]()
Minnak minnak ya hafif hissediyorum çok komik. Annesinin kalça kasıyla oynuyo sanırım hahaha
Ben yatak bebek arabasi gibi şeyleri alacaktım ya tekstil kısmını alırım bı sekilde diye düşünmüştüm.Gecen güne kadar çok iyi indirim vardı sepetimdelerdi bı baktım baya artmış fiyatları şok oldumŞuan bebek bezlerinde güzel indirimleri var ama tekstil ne durumda bakmadın. Geçen arkadaşım civil de zıbınlar indirime girmiş dedi ama ben ztn aldığım için bakmadın oraya da bir bak istersen
Beklemisken bekle biraz daha belki olur. Onlara hiç bakmadım aldım bitti kafam rahat olduBen yatak bebek arabasi gibi şeyleri alacaktım ya tekstil kısmını alırım bı sekilde diye düşünmüştüm.Gecen güne kadar çok iyi indirim vardı sepetimdelerdi bı baktım baya artmış fiyatları şok oldum![]()
Canım selam; endişelendirdiğim için çok üzgünümcanım benim nerelerdesin? çok uzun zamandır yazmadın merak ettim, mesaj attım ama görmedin sanırımiyisin değil mi?
Iyiyim canim. Yarin kontrolum var. Ayda bir gidiyorum bayadir gormedimArkadaşım nasılsın? Süreç güzel ilerliyor sanırım. Sağlıkla kucağına da al inşallah evladını![]()
İşte sırf bu belirsizlik yüzünden sezaryen mi olsam. Günü belirle git doğur gel. Kafan rahattValla geçen eşim ya yolda doğarsa ya da yetisemezsek yaptı nerdeee dedim. O kadar kolay olsa ya daha ne isterim dedim. Korkmayın kızlar gerçekten buna biz karar veremiyoruz bebislerimiz karar veriyor. Diğer iki dogumlarimdan biri kontrole diye gittiğim de 6 cm acilmam varmış doğuma başlamış dediler çünkü 1 ay boyunca sancım.vardir artık ayırt edemiyordum ve baya gülerek girdim çünkü bu sancılar bitsin şükür diye. İlk dogumda da evde sancılarımi çektim 5 dk bire düşünce gittim doktorum o şekilde gel demişti. Her doğum her bebek kendi yolunu çiziyor uyum içinde olumlu ve iyi düşünün Allah kolaylık vericek goruceksiniz![]()
İyi diyelim iyi olsun. Bu ay yine transfer oldum gün sayıyorum. Yalnızca 1 yumurta gelişti ve 3.gün transfer ettiler. Ben sanırım zor hasta kategorisindeyim artıkIyiyim canim. Yarin kontrolum var. Ayda bir gidiyorum bayadir gormedim
Sen nasilsin.
E bebekte bezlerde ikinci %50 indirimli .Alt açma örtüleri de aynen. Korbell çöp kovası 600 olmuş. Ayrıca 6al 5 öde zıbın kampanyası var. Sivenolarda %35 indirimde sanırım. Civilde de zıbın kampanyası var 6 al 5 öde. Giyimde cıvıl daha uygun gibi.Selam kızlar, bu e bebek indirimleri bitmiş mi ya tekrar gelir mi kiBen Eylül gibi alışveriş yapmayı düşünüyordum ya bekliyordum
Aaa çok güzel çok mantıklı olmuş.Kızlar trendyolda şöyle askılar gördüm pantolon ve üstü takım şeklinde asabiliyorsunuz çok pratik. Benim hoşuma gitti .
Canım selam çok beter bisey yaşadığın hamilelik boyunca hiç kramp yaşamadım çok şükür ama ya acaba aldığın kalsiyum yetersiz geliyor olabilir mi bak benim kullandığım şu ama gerçekten hiç eklem ağrısı görmedim henüz maşallahım var. Bunu istersen bi sor doktoruna belki sende de ise yararDün yine baldırıma (calf)kramp girmesiyle uyandım felaket kötü bir şey, sesime eşim bile uyandı 3 kere arka arkaya kramp girdi. Şimdi de o bölge ağrıyor berelenmiş gibi. Magnezyum da kullanıyorum üstelik
Bunu doktoruma sorayim mutlaka. Gunde 2 tane iciyorum ama bu yasadigim 4. Kramp ve felaket bir acı. Eşim bile uyandı sesime resmen kıvrandırıyorCanım selam çok beter bisey yaşadığın hamilelik boyunca hiç kramp yaşamadım çok şükür ama ya acaba aldığın kalsiyum yetersiz geliyor olabilir mi bak benim kullandığım şu ama gerçekten hiç eklem ağrısı görmedim henüz maşallahım var. Bunu istersen bi sor doktoruna belki sende de ise yarar
selaaam, iyi olmana çok sevindimCanım selam; endişelendirdiğim için çok üzgünümçok şükür her şeyimiz yolunda. 27 haftalık olduk oğluşumla. Gebelik şekeri tanısı kondu. Gebelik diyeti yapıyorum. Çok tatsız bi süreç ama geçicek inşallah
sen nasılsın?
Sizler nasılsınız annişler![]()
Birkaç gün ağrır o. Ben çözümü gün içinde o kasları esnetmekte buldum.Dün yine baldırıma (calf)kramp girmesiyle uyandım felaket kötü bir şey, sesime eşim bile uyandı 3 kere arka arkaya kramp girdi. Şimdi de o bölge ağrıyor berelenmiş gibi. Magnezyum da kullanıyorum üstelik
Aynen canım ben de hafif hafif yürüyüş yapıyorum o kasları esnetmeye calisiyorum ama birkac gün agrir orasi daha once de olmustu çünküBirkaç gün ağrır o. Ben çözümü gün içinde o kasları esnetmekte buldum.
Canım bebeğin almıştır hiç endişelenme. Ne güzel işte koruyorsun kilonu. Valla hep hayalim. 8 kilo aldım 29 haftada ben çok aldım diye üzülüp duruyorum kendimi frenleyip az yemeye çalışıyorum. Bebiş senin vücudundan alır gerekli olanı hiç korkmaO kadar çok ağlayasım var ki ya. Bu kilo meselesine bu kadar takıntılıyken vertigo oldum ve resmen hiçbir kilo alamadım bir haftada. Bebeğimde ya hiç alamadıysa ve durduysa kilo alımı diye çok moralim bozuk. Biliyorum bıkkınlık geldi bu kilo meselesinden ama o kadar üzülüyorum ki yazmak istedim. Bebeğim kilo almış olabilir mi acaba umarım almıştır![]()