- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.461
Kızlar benim doğum tarihi ekimdi ama gittikçe öne çekildi risk nedeniyle 37. Haftada alınacak 16 eylül falan sanırım inşallah sağlıklı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. O yaparken bebek kooocaman bir tekme attı o kadar güldük ki dedim yapamicaz herhalde ama tamamladık sonra neyse ki
Oksapar anıları...
Karnım büyüdüğünden beri bi aklım gitmedi değil bacaktan yapmaya ama cesaret edemedim hiç Artemissisipi
Bende çok bozuldum açıkçası suçlar gibi konuşması anlamsızdı buara aşırı stresli kötü zamanlardan geçtiğimide biliyor kendisiCanım kayinvalidenin söylediği çok ayıp. Dr un normal dedikten sonra ona ne. Bence telefonlarını bir süre açma esine de şöyle stres ediyor beni de.
Bende çok bozuldum açıkçası suçlar gibi konuşması anlamsızdı buara aşırı stresli kötü zamanlardan geçtiğimide biliyor kendisi
Canım benimde suyum fazla. Ama şekerden dolayı. Bende çok fazla karpuz kavun tüketiyordum. Şuan diyet yapıyorum. Kavun, karpuz, incir, üzüm yasak. Günde 1 porsiyon meyve yiyiorm o da yanında kuruyemiş ya da yoğurtla. Onun dışında karbonhidrat tüketmiyorum. Bunlara dikkat edince suyum daha da artmadı.Yaptim ama cok oldu sekeri canim etki eder mi
Canım benimde suyum fazla. Ama şekerden dolayı. Bende çok fazla karpuz kavun tüketiyordum. Şuan diyet yapıyorum. Kavun, karpuz, incir, üzüm yasak. Günde 1 porsiyon meyve yiyiorm o da yanında kuruyemiş ya da yoğurtla. Onun dışında karbonhidrat tüketmiyorum. Bunlara dikkat edince suyum daha da artmadı.Yaptim ama cok oldu sekeri canim etki eder mi
Arkadaşım nasılsın? Süreç güzel ilerliyor sanırım. Sağlıkla kucağına da al inşallah evladınıGunaydın kızlar. ne zamandır gıremıyorum. yaz ızınlerı var ısler yogun. seker yuklemesı yaptırdım gunde 4 lt kana kana su ıcıyorum aılede de var korkuyordum ama. 77-117-94 cıkmıs. 24+5 +5 kg aldım ben de. ilk hamılelıgımde de 10-12 kg arası bıseydı 40+6 da oldugu ıcın son 2 haftayı hatırlamıyorum beklemekten
cok ıstesemde yıyemıyorum. sısıyorum hemen ozellıkle aksamları . (buyuk ıhtımal su da ıctıgım ıcın)
Ben 4.ayda kollarima geçtim ya bacaktan cesaret edemedim hiç insülin göbekten yapıyorum ama o iğne 4mm oksapar daha büyük korkuyorum göbekten yapmaya eşim kollarimdan yapıyorBen de kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. O yaparken bebek kooocaman bir tekme attı o kadar güldük ki dedim yapamicaz herhalde ama tamamladık sonra neyse ki
Oksapar anıları...
Karnım büyüdüğünden beri bi aklım gitmedi değil bacaktan yapmaya ama cesaret edemedim hiç Artemissisipi
O ne karışıyor ya bu kayınvalideleri toplayıp yakıcam bi gün benimki de aynı neye hassasiyetim varsa inadına ordan damarıma basıyor çocuk benim de geç karışmasına izin verme canımBende çok bozuldum açıkçası suçlar gibi konuşması anlamsızdı buara aşırı stresli kötü zamanlardan geçtiğimide biliyor kendisi
Çok dogru izin vermeyin başka mesafe koyun yoksa ileride daha da abartırlar.O ne karışıyor ya bu kayınvalideleri toplayıp yakıcam bi gün benimki de aynı neye hassasiyetim varsa inadına ordan damarıma basıyor çocuk benim de geç karışmasına izin verme canım
Ahh benimde öyle bazen bildiğin baya fena yumrukluyor ve uyandırıyor beniBenim bebik seri yumrukluyor, o yüzden sıkıştırdığımı düşünüyorum ben de
Ama çok güzel yaa baya güçlendi yavrucaklarAhh benimde öyle bazen bildiğin baya fena yumrukluyor ve uyandırıyor beni
Öyle zaten sanırım fazla kafama taktım bugün ilk defa kasılmam oldu adet sancısı gibi belden vuran bir şeydi karnıma dokundum sanki bebek taş gibi toplanmış sertlesmişti yarım saat sürdü sonra geçti baya aklımı basımdan aldı bu korku. Nts ye ilk defa girdim cok güzel demişlerdi sadece sabahCanım hiç bir şey suan sen ve bebekten önemli değil. Zaten tasinma ev bulma bebek stresli bir dönemden geçiyorsun. Bir daha ya açma telefonunu açmak zorundaysanda kilosunu söylemedi dr bilmiyorum haftasiyla uyumlu dedi de geç.
2 haftadır benimde var canım dinlenmeye çalıs tansiyon aletin varsa mutlkaa bi ölçKızlar baş dönmesi yaşayan var mı acaba ? Bugün akşam üstü biraz başım dönmeye başladı ve hala geçmedi
Tansiyonunuz nasıl? Vertigonuz var mıydı?Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı acaba ? Bugün akşam üstü biraz başım dönmeye başladı ve hala geçmedi
Aslında sürekli ben cocuktan bıkmışım diye geziyor hiç bir sey sormadı gebeliğim boyunca umrunda bile olmadı eşimin iş filan yapması benim aylardır iş yapmamam ona çok battı afedersinizde kendi gelip yapıyor gibi. Büyük ihtimalle misilleme yapıyor 9 yasında ki kızı benim 7 yasında ki kızımdan 6 kilo kadar zayıf sürekli konusu geciyor kızı yemek yemiyor benim kızda iştahlı acaba diyorum ordan gıcık olup bana burdan mı vuruyor. Birde gecen gün aksama kadar ordaydım yemek filan yapmadılar saat 10 oldu aksam dayanamıcak hale geldim kalktım ee yemekte yemedin sen filan dedi şoka girdim eve geldim yaptım yedim. Açıkcası anladım ki yediğim yiceğim bir tabak yemek demek ki sorunmuşO ne karışıyor ya bu kayınvalideleri toplayıp yakıcam bi gün benimki de aynı neye hassasiyetim varsa inadına ordan damarıma basıyor çocuk benim de geç karışmasına izin verme canım
Ay bi de yaşları yakın çocuklarınız varmış sürekli kıyaslar şimdi sinir bozucu bir durumAslında sürekli ben cocuktan bıkmışım diye geziyor hiç bir sey sormadı gebeliğim boyunca umrunda bile olmadı eşimin iş filan yapması benim aylardır iş yapmamam ona çok battı afedersinizde kendi gelip yapıyor gibi. Büyük ihtimalle misilleme yapıyor 9 yasında ki kızı benim 7 yasında ki kızımdan 6 kilo kadar zayıf sürekli konusu geciyor kızı yemek yemiyor benim kızda iştahlı acaba diyorum ordan gıcık olup bana burdan mı vuruyor. Birde gecen gün aksama kadar ordaydım yemek filan yapmadılar saat 10 oldu aksam dayanamıcak hale geldim kalktım ee yemekte yemedin sen filan dedi şoka girdim eve geldim yaptım yedim. Açıkcası anladım ki yediğim yiceğim bir tabak yemek demek ki sorunmuş