- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.441
Ben de bundan aldım mükemmel kalitesiAlmadım ama şöööyle bir fikir sunayıım.
Agula Baby marka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bundan aldım mükemmel kalitesiAlmadım ama şöööyle bir fikir sunayıım.
Agula Baby marka.
Doktor normal dediyse bizim dediklerimizin hiçbir önemi yok, hepimizin bebeği farklıdır çünkü kıyaslamak hiç doğru olmaz, hepsinin boy kilo oranı farklı olacak. Siz doktorunuzu dinleyin başka insanlara da sert tepki vermenizi öneririm kimse size öyle laf edememeli annesi sizsiniz
Teşekkür ederim bakayım oralara daSana attığım satıcı çok hızlıydı, istediğini yazıyorlar isim değilde belki bir söz bile olabilir. Onun dışında bir takım da halası aldı civilden almış aziz bebenin çok kaliteli bir sitesinden bak istersen
Aaa cidden mi bende beğendim şimdi bunu, kumaşı falan yumuşak mıBen de bundan aldım mükemmel kalitesi
Miiis gibi görünüyor Hadi darısı başımaa bitiricem umarım.30 derecede 15er dakika kısa programda yıkadık canım, bazılarını da elde yıkadı annem. Kurutmaya da en düşük ütü ayarında narine attık biraz nemli çıktı hafif havalandırmak için biyerlere astık. Nemli kumaşa hemen ütü basınca da pamuk basılıyormuş. Şimdilik hastane çantası bitti, bir tek hurçlaması kaldı
Ben de 30'da yıkıyorum o hâldeee. Teşekkür ederiimBen makinenin hassas/ipek programında yıkadım canım 30 derece 600 devir
Şimdi yıkandı ütülendi gerçekten taş gibi hem yumuşak hem tok kumaş. Ama kendi sitesinden al orda daha ucuz hatta emzirme örtüsünü de aldım ben o da çok güzelAaa cidden mi bende beğendim şimdi bunu, kumaşı falan yumuşak mı
Haklısınız. Yani devletteki doktorumda özeldeki de gayet güzel gelişimi haftasıyla uyumlu dediler benimde sinirim bozuldu ister istemez kötü hissettim. Eşimle konuşacağım bu konuyu gerçekten kaldıracak güçte değilim kalp kırmak istemiyorumDoktor normal dediyse bizim dediklerimizin hiçbir önemi yok, hepimizin bebeği farklıdır çünkü kıyaslamak hiç doğru olmaz, hepsinin boy kilo oranı farklı olacak. Siz doktorunuzu dinleyin başka insanlara da sert tepki vermenizi öneririm kimse size öyle laf edememeli annesi sizsiniz
Çok güzel görünüyor bende bundan alayımŞimdi yıkandı ütülendi gerçekten taş gibi hem yumuşak hem tok kumaş. Ama kendi sitesinden al orda daha ucuz hatta emzirme örtüsünü de aldım ben o da çok güzel
Bilsemm hadsiz işte bunu diyen kadında bir kere sormadı canın bir sey istedi mi aşerdin mi miden bulanır ben yemek yapayım dediğini. İnşallah proteine ağırlık vereceğim umarım kilo alırOna ne yaa doktorun iyi demiş bitti kaldı ki her bebek kilolu olmak zorunda değil sağlık önemli hamile kadına kim oluyorda çemkiriyor, kötü etkiliyor yaa. Ztn bebekler son haftalar da daha çok kilo alır. Genetik belki minyon da olabilir. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat canım sen kapa kulaklarini insanlara bebeğini, doktoruna ve kendine güven
Boş yapanlar işteBilsemm hadsiz işte bunu diyen kadında bir kere sormadı canın bir sey istedi mi aşerdin mi miden bulanır ben yemek yapayım dediğini. İnşallah proteine ağırlık vereceğim umarım kilo alır
Evet göbekten yapmak daha konforlu ama vertigo olup hastaneye kaldırılınca doktor eşime demiş bacaktan yapsın artık diye. Eşim tarafından kandırılmış da olabilirim gerçi, kendisi çok korkuyordu göbekten yapmamdan. O zamana kadar göbek + bacaklar şeklinde yapıyordum bir yere 4 günde bir sıra geliyordu. Hep sorardı nerden yaptın diye, göbekten deyince, çocuk ordayken mi? derdi Belki de beni kandırdı bilmiyorum. Şurada kaldı iki ay, bacaktan devam edebilirim benim için sorun değil.
Hadi gözün aydın canım çok sevindim güzel geçtiğineÇok şükür kilo alımlarını gelişimlerini beğendi doktor 1 haftada 150 şer gr almışlar hemen hemen. biri 1205, biri 1318 gram. 4 günlük bir fark var sadece. Yatışa devam dedi rahim ağzım hala 22 mm çünkü. Aksi bir durum olmadıkça 34 ten önce doğurmazsın dedi şu anki gidişatta
Kızlar 32. Haftadayım bebiş 1 kilo 670 gram dedi doktor kayınvalidem aradı sordu kilosunu söyledim bir açtı ağzını yemiyosun etmıyosun dikkat etmiyorsun çocuk hasta doğcak sen çeksin fln çemkirdi resmen doktor normal dedi zayıf mı sizcede
Teşekkür ederim canım, biraz nefes aldık vallaHadi gözün aydın canım çok sevindim güzel geçtiğine
Maşallah haftalarımız aynı galiba 29+2 deyim benBizim kontrolumuz iyi geçti çok şükür bende gebelik sekeri olmasına rağmen bebeğin kilosu iyi dedi. Ağrılarım oldugu icin az daha sabret şu 5 hafta daha dişini sık dedi kalkma çok fazla ve çok su ic dedi yani 35 i görelim dedi. Buda eylülün 15 i oluyor inşallah daha uzun süre dayanırız
Ben de kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. O yaparken bebek kooocaman bir tekme attı o kadar güldük ki dedim yapamicaz herhalde ama tamamladık sonra neyse kiBende bir kez eşime vurdurdum eğilip göremedim boş yer göbeğim mosmor. Sadece göbekten vuruluyorum bacaktan hiç denemedim. Neyse vurduktan sonra tribe girdi çocuk ordayken mi vurdum soldaymis bebek bana niye soldan vurdurdun elli tane laf söyledi
Anlamıyorlar da o iğnenin bebeğe kadar ulaşamayacağınıBende bir kez eşime vurdurdum eğilip göremedim boş yer göbeğim mosmor. Sadece göbekten vuruluyorum bacaktan hiç denemedim. Neyse vurduktan sonra tribe girdi çocuk ordayken mi vurdum soldaymis bebek bana niye soldan vurdurdun elli tane laf söyledi
Evet canım 5 gün var aramızda benimde bugün 30+0 olduMaşallah haftalarımız aynı galiba 29+2 deyim ben
Benimkini kan tutuyor hayatta yapamaz iğne, kendim yapıyorum mecbur. Yoksa ona da kolumdan yaptırırdım ama tutup sıkamıyor bile. Ben iğne yaparken orada bulunmaması gerekiyor.Ben de kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. O yaparken bebek kooocaman bir tekme attı o kadar güldük ki dedim yapamicaz herhalde ama tamamladık sonra neyse ki
Oksapar anıları...
Karnım büyüdüğünden beri bi aklım gitmedi değil bacaktan yapmaya ama cesaret edemedim hiç Artemissisipi