2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ay evet ya neler yedin ekstra olarak. Bende hep proteine ağırlık veriyorum. Ne bu kadar etkiledi acaba kiloyu merak ettim

Ona ne yaa doktorun iyi demiş bitti kaldı ki her bebek kilolu olmak zorunda değil sağlık önemli hamile kadına kim oluyorda çemkiriyor, kötü etkiliyor yaa. Ztn bebekler son haftalar da daha çok kilo alır. Genetik belki minyon da olabilir. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat canım sen kapa kulaklarini insanlara bebeğini, doktoruna ve kendine güven

Çok güzeller güle güle giysin, ama isimli almayacağım muhtemelen çünkü bebemin ismi yok
Sana attığım satıcı çok hızlıydı, istediğini yazıyorlar isim değilde belki bir söz bile olabilir. Onun dışında bir takım da halası aldı civilden almış aziz bebenin çok kaliteli bir sitesinden bak istersen

Ay evet ya neler yedin ekstra olarak. Bende hep proteine ağırlık veriyorum. Ne bu kadar etkiledi acaba kiloyu merak ettim
Bol su içiyorum kuzum 4-5 litre günde. Kefir ceviz yumurta avokado süt yoğurt kıyma hindi vs tükettim güzel di mi ya ben de mutlu oldum geçen hafta o kadar korktuktan sonra. Bebelerimize yarasın ne yersek yiyelim

Katılıyorum kesinlikle. Saygı sınırını aşmadan bu tarz olumsuz söylemlerin sizi olumsuz etkilediğini söyleyin bence. Nasıl bir üslup bu. Onu söyleyemiyorsanız doktor iyi olduğunu söyledi diyip geçin, kilo kilo bilgi vermek zorunda değilsiniz. damlasu14
Doktor iyi dediyse de rahat olun, başkalarını kafaya takmayın.

Miiis gibi görünüyor Hadi darısı başımaa bitiricem umarım.
Ben makinenin hassas/ipek programında yıkadım canım 30 derece 600 devir
Ben de 30'da yıkıyorum o hâldeee. Teşekkür ederiim

Aaa cidden mi bende beğendim şimdi bunu, kumaşı falan yumuşak mı
Şimdi yıkandı ütülendi gerçekten taş gibi hem yumuşak hem tok kumaş. Ama kendi sitesinden al orda daha ucuz hatta emzirme örtüsünü de aldım ben o da çok güzel

Eklentiler

• 77676DE5-3290-4BDE-9B6B-8078DA94E0D1.jpeg
    131,3 KB · Görüntüleme: 107
Haklısınız. Yani devletteki doktorumda özeldeki de gayet güzel gelişimi haftasıyla uyumlu dediler benimde sinirim bozuldu ister istemez kötü hissettim. Eşimle konuşacağım bu konuyu gerçekten kaldıracak güçte değilim kalp kırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…