- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.121
Yaa bana sennriskli gebeliksin dedi onermedi ben bogmaciliyi soracagimKızlar dr um tetanozu benle hiç konuşmadı bende hiç konusunu açmadım olmadım yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bana sennriskli gebeliksin dedi onermedi ben bogmaciliyi soracagimKızlar dr um tetanozu benle hiç konuşmadı bende hiç konusunu açmadım olmadım yani
Allah herkese vicdan merhamet versin ev sahipleri gerçekten çok azıttı senelik kira istiyorlar çoğu insanlar zaten sıkıntıda aynı konumda kendileride olabilirdi düşmez kalkmaz bir Allah ne diyelimO kadar haklısın ki. Bizim ev inşaat hâlindeyken kirada kalıyorduk. Gaziantep'liyim. Yani depremzedeyiz. Eşim yakınlarını enkaz altından çıkardı, eşimin ailesi Maraş'tan gelip iki ay bizimle kalmak zorunda kaldı. Ailecek sürekli ağladıkları ve üzüldükleri bir dönemken ev sahibi birden çıkardı bizi. Biz henüz tamamlanmamış inşaaata geçtik, eşimin ailesi de hasarlı binaya geri döndüler. Hatta o esnada gebeymişim inşaat temizleyeme çalışırken düşük yapmışım. O kadar sor bir süreçti ki seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Hormonlar nedeniyle ekstra hassas olduğunu da tahmin edebiliyorum. İnşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız. Lütfen sadece kendini yormamaya çalış. Eşinden yardım edebilecek birilerini çağırmasını istersen senin için çok güzel olur.
Yaaa kusum benimmm allah im insallah durur cikmaz saglikli dogsun tabiki onemli olan oHastaneye yatış yaptım canım sancılarım düzenli hale gelmiş sabahtan beri 7. 8. Nst çekiliyor. 2 tane serum, progestan iğne bir de ciğer geliştirici yaptılar bebek için ne olur ne olmaz diye bekliyoruz bakalım.
Amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcın olsun. Önce bir sakin ol ve aslında kimsen yok gibi düşün. Eğer birilerinden bir şey beklersen daha çok hayal kırıklığına uğrarsin. Maalesef evet herkes aynı şartlar da olmuyor ama ztn dünya böyle ama şu da eşim ile hiç sorunum yok demen bile çok güzel. Ev bulmak zor kiracı isen daha zor bilirim kiracıyim. Ama taşınma işi öyle ya da böyle bekler ertelenir bir şey olur bebek beklemez gelir annesi. Azar azar en azından durumu kurtarıcak hastane cantan için bile olsa internetten alışveriş ile önce bunu hallet. Bebeğine de kendine de acıma içinde atan bir kalp var ve bu çok güçlü olduğunu gösterir. Karnında bir insan yetiştiriyorsun daha ötesi yok ki bu bir güç bir mucize ve inan muhteşem bir sey yapıyorsun. Dünya işleri biter olur yoluna girer geriye bakınca ben bunlar içinmi üzüldüm. Gebelik günlerimde kendimi üzdüm dersin. Kıyaslamak, beklemek, umut etmek vs. Yorucu gerek yok ana odaklanıp o an neyi iyi yapabilirim de her şey çok güzel olucak inan bunaa
Benim hastanede 30. Haftada basliyormus ben gecen hafta 31+4ken girdim ilk defa35. Hafta da muayene gittiğimde başlayacağımızı söyledi doktorum. Her hafta olucakmis.
Yaa canımsın Allah razı olsun senden Allahım herşeyin en güzelini sana nasip etsin düşünmen demen yeterAğlama lütfen özelden yaz bebek için yardımcı olmak isterim adresini yaz hemen kargolatim ne gerekiyorsa elimden geldiği kadar
Insallah kuzum. Doktorum magnezyum verdu gunde 2 tane iciyorum ama bana misin demiyor. Kan icin de ilac kullaniyorum tozBir süredir dayanılmayacak hâldeMaalesef demir eksikliği bu illetin şiddetini arttırıyor o yüzdrn doğumdan sonra da bir süre çekeceğiz gibi
Bebişler iyi olsun da dayanırız inşallah
![]()
Dualarimiz sana insallah bekler biraz daha acele etmez kac oldu tam canim seninHem doğumu geciktirmek için hem de erken doğarsa diye tüm engeller alındıDua edin kızlar
![]()
Masallah yavrum iyi kg almis annesi insallah dogmaz hangi hastahanedesin doktorun ne diyorRutin kontroldü ama 2 gündür sancım vardı yine ilk defa idrar yolu enfeksiyonu çıksın diye dua ettim ama aksi gibi temiz çıktı bu sefer. 1 saat içinde 40 üstü 4 sancı tehlikeliymiş benim 80lere vurdu ve düzenliydi o yüzden kontrol altına aldılar. Bebiş 2 kgmış umarım erken doğum olmaz![]()
Toz dalin aldim canimmMerhaba herkese, bebek için toz deterjan mi sıvı mi kullanmak daha iyi.Bide onun için ayrı almak lazım değil mi yumuşatıcı vs de dahil
Zaten 38 de alırız dedi doktor bazen zorlanınca böyle düşünüyorum işte38 ideal diyor doktorlar canim
Yaa oylemi sevindim benimkide gecen hafta 1600 oldu insallahDualarımız seninle ve bebişinle.. Biraz daha aynı bedende olun diyeAksi durumda yaşanırsa bebişin kilosu gayet güzel, o yüzden hiç stres yapmamaya çalış annesi
![]()
benimm doktorum, benim durumum için en başından beri 1,5 kg yu görsek erken doğsa da sıkıntı olmaz dedi hep.
Kuzu bana söyle kız hangi fırın o bnde oradan aldırayımBizim burda dediğim fırından aldığım ekmek koyu değil gerçekten evde yapmış gibi çünkü Safranbolu'nun fırınları meşhurdur gözünün önünde yapıyor bi kaç güvendiğimiz yerler o yüzden onların haricinde almıyorum artıkama dediğiniz gibi markette satilanlar daha koyu ve icinin kivami bile böyle hazır kek gibi dolu dolu
![]()
ben Flonun sitesinden almistim orijinal geldi kontrol ettim her detayiniYa kızlar ben hastane için (ve sonrasında da kullanışlı olacağını düşünerek) crocs almak istiyorum ama orijinalliğinden bir türlü emin olamıyorum trendyol Hepsiburada vs, değişik satıcılar var. Siz nereden aldınız?
En son 29 haftalık 1480 34 boy dedi sanırım baş gelişe geçmiş ç dedi herşey çok şükür normal haftasıyla dedi bakalım ne zaman doğacaklar ben daha ismini bulamadım o ayrıAhh çok heyecanlıNasıl bebekler kiloları
![]()
Aaa doğum mu geldi kaçıncı haftan canımHastaneye yatış yaptım canım sancılarım düzenli hale gelmiş sabahtan beri 7. 8. Nst çekiliyor. 2 tane serum, progestan iğne bir de ciğer geliştirici yaptılar bebek için ne olur ne olmaz diye bekliyoruz bakalım.
Sürekli olduğu için artık normal karşılıyordum ama son 1.5 gündür daha düzenli olduğunun farkındaydım. Nidilat ve progestan tedavisine başladık bakalım 36. Haftaya kadar ertelicez dedi. Şimdi durdurdular sancıları çok şükür iyiyim rahatladım. Ciğer geliştirici de olduk yarın da olucam tüm önlemler alındıİnşallah erken doğum olmayacak inanıyorumYatsı namazında dua edeceğim inşallah senin bebişine de buradaki diğer bebişlere de. Fakat abla anlamadığım sancılarının düzenli hâle geldiğini fark etmedin mi yoksa enfeksiyon nedeniyle olan yalancı sancılardandır diye mi düşündün? Allah bebişini erken doğumdan korusun
32. Haftam canım ama durdurdular çok şükürAaa doğum mu geldi kaçıncı haftan canım
Ya sabahtan beri durdurmaya çalıştılar her şeyime baktılar. Her ilacı deneye deneye nstye soktular en son Nidilatta durdu. Gözetim altında devam edicem canım 36. Haftaya kadar. Cevap yazamadıklarım varsa kusura bakmasın şu an çok iyiyim sağolun kızlarMasallah yavrum iyi kg almis annesi insallah dogmaz hangi hastahanedesin doktorun ne diyor
Durdurdular canım açılmam yoktu ama serviks uzunluğu kısa sürede 11 mm düştüDurur inşallah. Açılma var mı peki?