• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Çok geçmiş olsun. Bu konu da hiç bir bilgim yok . Ama mutlaka tedavisi bir çözümü vardır diye düşünüyorum.Sizin için dua edebilirim ancak🥺

Ne güzel yazmışsın canım 🥰 hepimize iyi haftasonları diliyorum 🌷ben de park yatak alacağım ve yatağımın yanında olacak zaten. Doğumdan sonra kedileri yatak odasına sokmayacağım. Sen ona yeni yatak alsan da o gidip ayakkabı kutusu poşet falan bulur oraya yatar, öyle bir durum da var. 😂 Ama benim paylaştığım fotoğraftaki gibi bir kedi evi alabilirsin, böyle bir şey daha çok ilgilerini çekiyor. 🙏
Mantıklı ev gibi bir şey olabilir üstü kapalı olunca çok hoşuna gidiyor 😁 biz kapı kapatamıyoruz kapalı olursa sabaha kadar ağlıyor kapı önünde bir iki kere denedim olmadı 🥹 Bebekle birlikte alıştırırız belki 🙏

Ay ben de aynı şeyden korkuyorum. Bizimki de 6,5kg ve geceleri bizimle yatar. Bebek gelince odanın kapısını kapatıp odanın dışına atmak da istemiyorum. Bi de şimdilik bebek eşyalarına pek ilgi göstermiyormuş gibi gözüküyordu ama meğer biz yokken gizli gizli orada takılıyormuş😆 bulduğumuz manzara bu.

Ayrıca çok da kıskanç, şimdiden eşim ne zmn göbeğimi sevse o da mır mır diye hemen geliyor ☺️
Ya kıyamam bu da bebek işte ya 😁 bizimki de kıskanç değil ama aşırı meraklı bir gün başına bir iş gelecek koca göbeğiyle girmediği delik kalmıyor 😁
Geceleri bizimki de hep yatak odasında yatıyor, bazen ayak ucumuzda bazen petek kenarında.Ben ipek_92 ipek_92 in dediği gibi bir ev alıp ona ayrı bir alan yapıp deneyeceğim belki dikkatini çeker , kendine ait bir alanı olur 😁

Ya kıyamam bu da bebek işte ya 😁 bizimki de kıskanç değil ama aşırı meraklı bir gün başına bir iş gelecek koca göbeğiyle girmediği delik kalmıyor 😁
Geceleri bizimki de hep yatak odasında yatıyor, bazen ayak ucumuzda bazen petek kenarında.Ben ipek_92 ipek_92 in dediği gibi bir ev alıp ona ayrı bir alan yapıp deneyeceğim belki dikkatini çeker , kendine ait bir alanı olur 😁
Biz alıştırdık canım son birkaç aydır geceleri salonda kendi yuvalarında uyuyorlar. Ama bebek gelince o odayı çok merak edecekler tabii, o hallerini çok merak ediyorum 😂 Benim sarmanım çok kıskanç bu arada beni eşimden bile kıskanıyor. Bakalım alışacaklar hepsi bir bebek 😇

Kızlar alışverişlerinizi tamamladınız mı acaba ? Ya da neleri aldınız benim daha birçok şeyim eksik gibi geliyor . En geç ne zamana kadar hazır olması gerekir tecrübeli anneler aydınlatırsa çok sevinirim 🥰🙏

Tek bir korkum var 😁 benim Tosbik adının canlı örneği 10 kilo oldu herhalde , bayağı şişman ve sürekli park yatağa çıkıyor bayıldı 😁 bebeğin üstüne yatarsa diye korkuyorum o yüzden ona da yeni bir yatak alacağım sanırım😂 o da benim sorumluluğumda tabi takip edeceğim artık çünkü kıyafetlerine filan da direkt yatıyor. Çok merak ediyorum bebeğe tepkisini filan 😁
Benimki de 7 kilo bebek kıyafetlerine sürünüyor şimdiden normalde eve çocuk gelince veya çok ses olunca battaniyenin altına saklanırdı bakalım bebişe ne yapacak 😬

Kızlaaaar kızım için hastane çıkışı sipariş etmiştim instagramda Lupimüslin diye bir sayfadan, az önce geldi 🥹 çok güzeller aşırı duygulandım🥲 1 ayda geldi tam, kumaşı çok güzelmiş yumuşacık düşünenlere fikir olsun diye atmak istedim🥰 güzel kızımın üzerine giydiği günü heyecanla bekliyorum 🥹🤲
IMG_7004.webp

Eklentiler

• IMG_7005.webp
    IMG_7005.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7017.webp
    IMG_7017.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7019.webp
    IMG_7019.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar alışverişlerinizi tamamladınız mı acaba ? Ya da neleri aldınız benim daha birçok şeyim eksik gibi geliyor . En geç ne zamana kadar hazır olması gerekir tecrübeli anneler aydınlatırsa çok sevinirim 🥰🙏
Ben indirim yakaladıkça eksiklerimi gideriyorum ☺️
Bebeğimin kıyafetleri
battaniyesi
ağız mendilleri
ter için sırt bezleri
emziği
biberonu
çantası
ıslak mendil
deterjan
bezi
bebek arabası
park yatağı
pişik kremi
emzik kutusu
bornoz takımı ve dolabı tamam

kendim için emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Göğüs ucu lanolinli kremi
Göğüs kalkanı
Gümüş kapak
Depend
2 pijama takımı
1 gecelik takımı
Lohusa kilodu ve terlik aldım

Alınacaklar ; yenidoğan organik mama
Süt damlası
Süt çayı
Kapı süsü ve hastane için konsept lokum ve çikolata. Aklıma geldikçe eksiklerimi not alıyorum ama benim listem şimdilik bu kadar 🤭

Benim de kıyafet dışında epey eksiğim var gibi. Vakit var diye çok acele etmiyorum. Aklıma geldikçe not alıyorum muhtemelen bu ay sonu ya da martta toplu bir alışveriş yapıcam.

Genelde 32. Haftada hazır olun diyorlar, son aylarda zor oluyormuş yıkama, ütüleme vs

Kizlar listenize bebek beslenme sondasi da ekleyin ilk gün sütünüz gelmezse mamayı e d s yöntemiyle verisisiniz hem süt gelişiniz destekler hem bebek doyar çalışmayacak biberon vermek istemeyen annelerin aklında bulunsun

Kızlaaaar kızım için hastane çıkışı sipariş etmiştim instagramda Lupimüslin diye bir sayfadan, az önce geldi 🥹 çok güzeller aşırı duygulandım🥲 1 ayda geldi tam, kumaşı çok güzelmiş yumuşacık düşünenlere fikir olsun diye atmak istedim🥰 güzel kızımın üzerine giydiği günü heyecanla bekliyorum 🥹🤲Eki Görüntüle 3541298
Ya ne kadar güzel bayıldım canım prensesine çok yakışacak 🥰 🥰
Bende düşünüyorum bu şekilde ama bir türlü tam olarak güvenilir sayfa bulamamıştım , fiyat olarak nasıl canım ?

Back
X