- 7 Nisan 2024
- 702
- 198
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.261
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Bu konu da hiç bir bilgim yok . Ama mutlaka tedavisi bir çözümü vardır diye düşünüyorum.Sizin için dua edebilirim ancakLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Geçmiş olsun bilgim yokLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Mantıklı ev gibi bir şey olabilir üstü kapalı olunca çok hoşuna gidiyorNe güzel yazmışsın canımhepimize iyi haftasonları diliyorum
ben de park yatak alacağım ve yatağımın yanında olacak zaten. Doğumdan sonra kedileri yatak odasına sokmayacağım. Sen ona yeni yatak alsan da o gidip ayakkabı kutusu poşet falan bulur oraya yatar, öyle bir durum da var.
Ama benim paylaştığım fotoğraftaki gibi bir kedi evi alabilirsin, böyle bir şey daha çok ilgilerini çekiyor.
![]()
Ya kıyamam bu da bebek işte yaAy ben de aynı şeyden korkuyorum. Bizimki de 6,5kg ve geceleri bizimle yatar. Bebek gelince odanın kapısını kapatıp odanın dışına atmak da istemiyorum. Bi de şimdilik bebek eşyalarına pek ilgi göstermiyormuş gibi gözüküyordu ama meğer biz yokken gizli gizli orada takılıyormuşbulduğumuz manzara bu.
Ayrıca çok da kıskanç, şimdiden eşim ne zmn göbeğimi sevse o da mır mır diye hemen geliyor![]()
Biz alıştırdık canım son birkaç aydır geceleri salonda kendi yuvalarında uyuyorlar. Ama bebek gelince o odayı çok merak edecekler tabii, o hallerini çok merak ediyorumYa kıyamam bu da bebek işte yabizimki de kıskanç değil ama aşırı meraklı bir gün başına bir iş gelecek koca göbeğiyle girmediği delik kalmıyor
Geceleri bizimki de hep yatak odasında yatıyor, bazen ayak ucumuzda bazen petek kenarında.Benipek_92 in dediği gibi bir ev alıp ona ayrı bir alan yapıp deneyeceğim belki dikkatini çeker , kendine ait bir alanı olur
![]()
Çok geçmiş olsun. Umarım sonradan kaybolan bir şeydirLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Ben günde en az 1 kere içmeye çalışıyorum . Hatta bazen canım o kadar istiyor ki 3-4 tane içiyorum .beypazarı içiyorum içine birkaç damla da limon sıkıyorum. sabah kahvaltı da çay yerine içiyorum .Kızlar soda içiyor musunuz? İçiyorsanız hangi marka içiyorsunuz?
Günde 1 tane içmemi söyledi dr um ben de Beypazarı içiyorum genelde akşam üzeri içiyorum yediklerimi sindirmeye faydası oluyorKızlar soda içiyor musunuz? İçiyorsanız hangi marka içiyorsunuz?
Günde bir tane Beypazarı içiyorum canımmKızlar soda içiyor musunuz? İçiyorsanız hangi marka içiyorsunuz?
Benimki de 7 kilo bebek kıyafetlerine sürünüyor şimdiden normalde eve çocuk gelince veya çok ses olunca battaniyenin altına saklanırdı bakalım bebişe ne yapacakTek bir korkum varbenim Tosbik adının canlı örneği 10 kilo oldu herhalde , bayağı şişman ve sürekli park yatağa çıkıyor bayıldı
bebeğin üstüne yatarsa diye korkuyorum o yüzden ona da yeni bir yatak alacağım sanırım
o da benim sorumluluğumda tabi takip edeceğim artık çünkü kıyafetlerine filan da direkt yatıyor. Çok merak ediyorum bebeğe tepkisini filan
![]()
Ben indirim yakaladıkça eksiklerimi gideriyorumKızlar alışverişlerinizi tamamladınız mı acaba ? Ya da neleri aldınız benim daha birçok şeyim eksik gibi geliyor . En geç ne zamana kadar hazır olması gerekir tecrübeli anneler aydınlatırsa çok sevinirim![]()
Benim de kıyafet dışında epey eksiğim var gibi. Vakit var diye çok acele etmiyorum. Aklıma geldikçe not alıyorum muhtemelen bu ay sonu ya da martta toplu bir alışveriş yapıcam.Kızlar alışverişlerinizi tamamladınız mı acaba ? Ya da neleri aldınız benim daha birçok şeyim eksik gibi geliyor . En geç ne zamana kadar hazır olması gerekir tecrübeli anneler aydınlatırsa çok sevinirim![]()
Sirma yada uludağ en çok kalsiyum onlarda var kizilay karbondioksit ile zenginleştirilmiş ama diğerleri direk doğal ondan onları tercih ediyorum benKızlar soda içiyor musunuz? İçiyorsanız hangi marka içiyorsunuz?
Ya ne kadar güzel bayıldım canım prensesine çok yakışacakKızlaaaar kızım için hastane çıkışı sipariş etmiştim instagramda Lupimüslin diye bir sayfadan, az önce geldiçok güzeller aşırı duygulandım
1 ayda geldi tam, kumaşı çok güzelmiş yumuşacık düşünenlere fikir olsun diye atmak istedim
güzel kızımın üzerine giydiği günü heyecanla bekliyorum
Eki Görüntüle 3541298