• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Bizim insanimizin sorunu bu zaten herkes bencil kimse karşısındakini düşünmüyor. Bir daha misafir kabul etme boşver kimse senden ve bebeğinden değerli değil 🌺
Çok haklısın canım önceden olsa kendimi düşünmezdim ama artık susmuyorum, bebiş doğunca da birilerinin kalbini kıracam diye korkuyorum çünkü insanlar çoğu şeyden anlamıyor

Biraz önce Bi hapşurdum hem anüsüm de hem karnımda Bi ağrı oldu sanki bişey kopardılar içimde oturuyordum birden ne olduğunu anlamadım ya bu nasıl olduysa
Korkma kız bikere ben bı hapsurdum iki gün kasiklarim agrimisti burayada yazdimdi hatta 15 haftalık falanken Yuvarlak bağlar aciyor hapsurunca sende bebeğinde çok yaşasın 😊

Canım zaten hastalıktan önce benim sadece yatmam gerekiyor riskli Bi gebelik geçirdiğim için bunuda biliyorlar ona rağmen ziyaret etmeye gelecez demişler 3 defa söyleyince mecbur çaya tamam dedik ama baya sinirim bozuldu, neyse bunlarda gelip gitsin de bidaha kimseyi felan kabul etmem
Garip insanlar ya 1 kere 2 kere söylersin hayır deniyorsa 3. ye ısrar etmek nedir :D iyi sabırlısın valla

Garip insanlar ya 1 kere 2 kere söylersin hayır deniyorsa 3. ye ısrar etmek nedir :D iyi sabırlısın valla
Banada söylemiyorlar buarada kaynanam gile söylüyorlar çünkü benimle sıkı değiller kozlarını bile bikere gördüm ama onlarda gelecekmiş bukadar kalabalık ziyaret mi olur anlamadım, kaynanama da dün böyle söyledim kadın Bi şaşırdı kaldı 😃 kimse benim bu halimi bilmediği için biraz şaşıracaklar ama bebeğim ve benim psikolojim herkesten önemli valla

Banada söylemiyorlar buarada kaynanam gile söylüyorlar çünkü benimle sıkı değiller kozlarını bile bikere gördüm ama onlarda gelecekmiş bukadar kalabalık ziyaret mi olur anlamadım, kaynanama da dün böyle söyledim kadın Bi şaşırdı kaldı 😃 kimse benim bu halimi bilmediği için biraz şaşıracaklar ama bebeğim ve benim psikolojim herkesten önemli valla
Herhalde canım yorma kendini sizden önemli değil, yani hiç riskli bir durum olmasa dahi teklif bile etmemeleri lazım. Sonuçta can taşıyoruz bizim dışardan gelecek her türlü hastalığa karşı ekstra dikkatli olmamız lazım sen bir de yatıyorsun zorunlu olarak.

Eşimin annesi doğumdan birkaç ay sonra vefat etmiş kayınvalidem yok benim ama görümcem var o gelecekti İstanbul a yanımıza kadın bile salgın var hastalık var hasta değilim ama nolur nolmaz kızcağız hamile bir mikrop taşımayalım dedi gelmedi ki onu ben davet etmeme rağmen. Biraz da suç büyüklerde aslında düşünmleri lazım . Neyse olan olmuş artık senden umdukları hizmeti göremeyince belki anlarlar :D

ya kızlar bende aşırı bir hiçbir şey yapmama hali var, sizde durumlar nasıl ? İçtiğim çayın bardağını bile kaldırasım gelmiyor masadan. Sürekli dinlenmek istiyorum. Uykulu gibiyim ama uyuyamıyorum da yatınca. bir ağırlık var üstüme biniyorlar sanki

ya kızlar bende aşırı bir hiçbir şey yapmama hali var, sizde durumlar nasıl ? İçtiğim çayın bardağını bile kaldırasım gelmiyor masadan. Sürekli dinlenmek istiyorum. Uykulu gibiyim ama uyuyamıyorum da yatınca. bir ağırlık var üstüme biniyorlar sanki
Aynısı bende var cnm bi oturup kalıyorum böyle sanki kimse değmesin bana akşama kadar o şekil ayni kanepede oturup kalırım yani o derecede. Bi bıkkınlık hali var hic birşey yapmak gelmiyor içimden

Aynısı bende var cnm bi oturup kalıyorum böyle sanki kimse değmesin bana akşama kadar o şekil ayni kanepede oturup kalırım yani o derecede. Bi bıkkınlık hali var hic birşey yapmak gelmiyor içimden
Evet ya bir uzansam netflix açıp öylece 3 gün kalkmadan yatabilirim. Hafta sonunu bekliyorum dört gözle

Korkma kız bikere ben bı hapsurdum iki gün kasiklarim agrimisti burayada yazdimdi hatta 15 haftalık falanken Yuvarlak bağlar aciyor hapsurunca sende bebeğinde çok yaşasın 😊
Ayy ne bilim ilk defa böyle değişik bir şey oldu hepimiz sağlıklı yaşayalım

Herhalde canım yorma kendini sizden önemli değil, yani hiç riskli bir durum olmasa dahi teklif bile etmemeleri lazım. Sonuçta can taşıyoruz bizim dışardan gelecek her türlü hastalığa karşı ekstra dikkatli olmamız lazım sen bir de yatıyorsun zorunlu olarak.

Eşimin annesi doğumdan birkaç ay sonra vefat etmiş kayınvalidem yok benim ama görümcem var o gelecekti İstanbul a yanımıza kadın bile salgın var hastalık var hasta değilim ama nolur nolmaz kızcağız hamile bir mikrop taşımayalım dedi gelmedi ki onu ben davet etmeme rağmen. Biraz da suç büyüklerde aslında düşünmleri lazım . Neyse olan olmuş artık senden umdukları hizmeti göremeyince belki anlarlar :D
Aynen öyle canım bizden önemli değil hicbişey, senin görümcen de anlayışlı birisiymiş sağolsun, benim eşimin yiğeni geliyor tatil olunca onda bile gelmeden gelince Bi yemeğe çıkarırsın artık diye mesaj atıyor, bazıları bişey anlamıyor malesef 🤦

Çok haklısın canım önceden olsa kendimi düşünmezdim ama artık susmuyorum, bebiş doğunca da birilerinin kalbini kıracam diye korkuyorum çünkü insanlar çoğu şeyden anlamıyor
Benim etrafımdakiler şimdiden karışmaya bebeğim ile ilgili benim adıma kararlar vermeye başladılar bile canim. Zaten hormonlar tavan tahammül seviyem çok düşük kimseden lafımı tepkimi esirgemiyorum çünkü şunu anladım ki ben saygısızlık olmasın diye sustukça etrafımdaki insanlar daha fazlasını yapma hakkını kendinde görüyorlar. Hele eşimin ailesi şuan sadece damızlık gözüyle bakıyorlar bana bebegi doğur emzirsen yeter biz bakcaz büyütecez biz goturucez falan diyorlar kafayı yemişler resmen 😂 Hani ben desem ki ben gideyim süt anne ile de idare edersiniz, hayır diceklerini sanmiyorum. Umarım eşimle beni boşanma aşamasına getirmezler tek korkum bu şuan.

Ben de boyleyim. Yedigim tabagi bile lavaboya birakiyorum, dun esim soylene soylene topluyordu mutfagi duydum ama sesimi cikarmadim :))

Back