2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah yardımcınız olsun Düzenli ve derin nefesler almaya çalışın. Aklınızda en ufak bir kaygı ya da düşünce varsa, ve paylaşabilecek birisi varsa paylaşın, durumunuzu atlatın. Anlatmak iyi gelebilir. Geçmiş olsun

Evet eylülde eğitim öğretim ödeneğini alacağız diye biliyorum ama emin de olamadım ya, haftamıza göre değişiyor olabilir. Haftaya çalışabilir raporumu vermek için okuluma uğrayacağım müdürüme sorayım bunu da

Kizlar merhaba, bir sey danışmak istiyorum özellikle tecrubeli annelere.
Şimdi benim elimde lansinoh markalı elektrikli süt pompası mevcut. Ablam 8 sene önce almış fakat hic kullanmamisti. O zamandan bu yana beklemeye bağlı silikon kısımları biraz eskimis ama motoru gayet iyi durumda çalışıyor. o yüzden lansinoh sitesinden yedek parçalarına baktık. Motoru haric her aksamını orjinal parcalariyla degistirerek bu markalı süt pompasını mı kullanmak daha mantıklı yoksa e bebeklerde satılan baby me markalı elektrikli pompanın sıfırını almak mi? Bu konuda biraz kafam karıştı. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. :)

yalnız değilsin aynı konudan bende muzdaribim. 28. haftadayım ve oğluma isim bulamadım

ayrı odayı bende düşünüyorum ama kedilerde daha fazla merak uyandıracak bu durum

Biz Asya koyucaz inşallah ani küpü falan yaptırdım değiştiremeyiz artık ama çok beğenerek karar verdik

Benim adım Aslı, ismimi çok seviyorum beğenirseniz düşünebilirsiniz

Canım seni anlıyorum. Benimde nabzım yükseliyor 145 falan oluyor ve bayılıyorum. Günde 2 defa bayıldığım oluyordu.Bazen bayılmasamda 3 saat hızlı attığı oluyor. İnanılmaz yoruluyorum varya.Nefes egzersizleri yap kötü hissetmeye başlayınca. Ne zamandır oluyır ?

Yaptirdim iyi cikmisti riskli degilsin cok sevindi ustelik ama dediklerini dikkat edecegim ve deneyecegim canimmm

Elinde hazır varken o parçasını değiştirmek daha mantıklı geldi ben öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…