- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.881
Evet öyleymiş göreve döndüğü zamana göre %50 veya %75 kısmını ödeyecekler mis, döndükten sonra talep edebiliyormusuzBen alınmıyor diye biliyoruum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymiş göreve döndüğü zamana göre %50 veya %75 kısmını ödeyecekler mis, döndükten sonra talep edebiliyormusuzBen alınmıyor diye biliyoruum.
Canım sana bir şey daha soracağım. Çalışmaya devam etmeyi düşünmüyorsak bile 6 ay ücretsiz izni de doldurup sonrasında istifa etmek daha mı mantıklı? Bir bilgin var mı?Evet canim çok üzüldüm ama yapacak birsey yok. Sağlıkları yerlerinde olsun da. Ik hesaplıyor son 12 ay brute göre. Eskiden kesinti daha azmış mevzuat değişmiş
Anladım canım teşekkür ederim. Ama benimkinin çok öyle olacağını düşünmüyorum. Hayırlısı artıkHer yer aynı değil ama sanırım ya, arkadaşım özel bir bankada çalışıyor 4 ay boyunca normal maaşım yattı dedi.
Doğumdan sonraki iki ayı da izinli kullandıktan sonra donemi kapatabilmek için rapor alacağım ben mecburen zaten sonra ara tatil giriyor dönüşte de ücretsiz izine ayrılacağım galibaKızlar mesela 32 de çalışabilir raporu aldık sonrasında istirahat raporu alabiliyor muyuz
Canım sana bir şey daha soracağım. Çalışmaya devam etmeyi düşünmüyorsak bile 6 ay ücretsiz izni de doldurup sonrasında istifa etmek daha mı mantıklı? Bir bilgin var mı?
Kızlaaar hediyelik magnetlerimin basımına başlamışlar örnek atmışlar, aşırı duygulandımİnş bir sürpriz yapıp Ağustosta falan gelmez
![]()
Çok haklısın canım, öyle yapayım. Çok teşekkür ederim :)Canım tüm haklarını al ücretli ücretsiz zaman ne gösterir bilemezsin belki çalışmak zorunda kalirsin ben olsam tüm haklarımı kullanır ondan sonra hala kesinsem istifami verirdim.
Eğitim ödenekleri Eylül sonuna yatar diyorlar. Belki alabilirsin. Kaçında ayrılmayı düşünüyorsun?Benim tahmini doğum 13 Ekim görünüyor.2 Eylül'de seminerler başlıyor.Yani 2 eylülden itibaren ne kadar fiilen çalışırsam o kadar doğum sonrasına aktarılmış olacak. O tarihte 34+ larda olacağım ben yani pek mantıklı değil çalışmak sanrm o yüzden Eylül gibi izne ayrılırım diye düşünüyorum.Doktor 32 de dedi ama farkeder mi bilmiyorum o zaman da ayrılmış olablrm.Bide merak ettim acaba eğitim ödeneği fln alıyor muyuz biz izne ayrılsak da sonuçta maaş almaya devam edicez
Hıçkırık arada oluyor uzun sürmüyor ama bu el ayak ittirme gezinme baya oluyor kafa geliş pozisyonuna geçmiş o yüzden eller ayaklar baya net ayak anda yapınca çok hissettiriyor iki yandanGünaydın kızlar aralarda konuşuldu mu hiç bilmiyorum ama benim bebeğim çok fazla hickiriyor ya karnımda günde en az on kez hıçkırık tutuyor ve devamlı tekmeliyor baya da sürüyor mesela 10 15 dk bazen daha kısa ya da uzun yarın kontrol günüm Dr a sorucam ama şu ara artınca benim gibi olan var mı diye merak ettim
Hayır alamazsın. 32den sonra rapor ya da normal izin alamazsın. Öyle bi durumda direkt doğum iznine ayırıyorlarKızlar mesela 32 de çalışabilir raporu aldık sonrasında istirahat raporu alabiliyor muyuz
Tahmini doğum 40 haftaya göre yapılıyor. Ama 38den sonra her an gelebilir. Ama 41de de gelebilir yani 40dan sonraya da kalabiliyorBuarada şimdi farkettim tahmini doğum 39+ nin sonlari oluyor öyle mi olması gerekiyordu.Cunku hep 38 den sonra beklenir normali odur demişlerdi yani ekimin 13 u değil de ilk haftası da dogum olablr demek değil mi
Etiketleri kesicem ben de ama sonra hangisi hangi aydı bilemeyebilir miyiz ki?Ş
Yalnız değilsin ben de henüz yıkama ütüleme yapmadım. Halledeeeriz elbet
Etiketleri kestim ben. Yenidoğan ve 0-3 ayı güzelce kesersen diğerlerini müthiş kesemesen de sorun olmaz diye düşünüyorum. Benim de hepsi müthiş olmadı.![]()
Kuruma göre değişiyor. Teknik olarak alınabilir yani kadın doğum doktoru çalışır diyor ama diyelim ki 1 hafta sonra ayağını yaktın rapor aldın ( personelde çalışırken yaşadım bizzat) ya da grip oldun alırsın rapor. Ama bazı kurumlar hakem hastanesine yazıyor raporu art niyet var diye falan baş ağrısı uğraş durKızlar mesela 32 de çalışabilir raporu aldık sonrasında istirahat raporu alabiliyor muyuz
Ense kisminda baskı şeklinde benimkiler öyle belki bir yerinde yazıyordur . Bir de ben etiket kesmiyorum kesince daha çok tahriş edici duruma geliyorEtiketleri kesicem ben de ama sonra hangisi hangi aydı bilemeyebilir miyiz ki?
O yüzden not aldım ben hepsiniEtiketleri kesicem ben de ama sonra hangisi hangi aydı bilemeyebilir miyiz ki?
Kızlar bu üçü arasında kaldım yaa. Lucinayı beğendim ama fiyat farkı var baya o kadar fiyat farkına değicek bir ekstrası var mı bilemiyorum. Hangisini seçerdiniz siz olsanız?
Eki Görüntüle 3461528 Eki Görüntüle 3461530 Eki Görüntüle 3461531
Kızlar ben yine çok gerginim ya. Esimle bebegin odasinin cekmeleri icin kulp almistik gitmis kendisi montelemis, ben ikimiz yapariz diye düşünmüştüm ve sonra da bana gel bak nasil olmus vs de demedi. Oncesinde de annemle ben salonda otururken yatakodasina gitmis uyumus hic ben uyuyorum vs demeden. Bireysel takildigi zaman cok sinir oluyorum. Normalde de asla sıkmam zaten kendisi video izler telefondan hep. Normalde asiri dusuncelidir fedakardir ama bu bireyselcilik huyu beni delirtiyor
Hıçkırdığını nasıl anlayabiliriz, karnım bazen 2 3 dakika boyunca pıt pıt oluyor hıçkırık mı acabaGünaydın kızlar aralarda konuşuldu mu hiç bilmiyorum ama benim bebeğim çok fazla hickiriyor ya karnımda günde en az on kez hıçkırık tutuyor ve devamlı tekmeliyor baya da sürüyor mesela 10 15 dk bazen daha kısa ya da uzun yarın kontrol günüm Dr a sorucam ama şu ara artınca benim gibi olan var mı diye merak ettim