2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gerçekten az kaldı daha dün gibi kese kalp atışı bilgilerimizi veriyorduk şimdi ise gün sayıyoruz 🥹 benim kız suratını hiç göstermedi oyuzden daha da merak ediyorum 😄 cevremde ikiz annesi olan kuzenim ve arkadaşlarım var ve hepsi çok mutlu inşallah sizde bebeklerinizle sağlıklı mutlu bir yaşam surersiniz 🥰
Benim bebeğim de yüzünü göstermedi 😔 özeniyorum bebeğin yüzünü görenlere vala. Bizim ultrason fotolarında omurga görünüyor :D

Bir şey soracağım. Şimdi bu doğum izni 32 de başlıyor ya. Ben mesela 35 te çıkabiliyor muyum? İşte iki hafta daha sonrasına aktarılsın diye gibi bir şey yapabiliyor muyum yoksa 32 de çıktın çıktın bir daha 37 ye kadar çalışırsın olayı yoktur herhalde
Onu okumustum onun icinde mutlaka calisabilir raporu alman lazim canim

Yaaa, inan dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum. Şimdi içimizden bir düşünce geçiyorsa ve bunu karşı tarafa aksetmediysek o da ne düşündüğümüzü bilemez tabi. İçimizden geçenleri karşı tarafta duymadığı için onları suçlayamayız 🫣😅 Ama tek gidip uyuma meselesine, bireyselliğe ben de bir şey diyemiyorum tabii, ben de kızardım muhtemelen. Ama kızdıktan sonra da kesin pişman olurdumm 😂 Bence erkekler düz bir bakış açısına sahip ama biz detay görüyoruz. Bizim için sinir bozucu olan bir şey karşı taraf için hiç sorun teşkil etmiyor olabilir. Bireysel farklılıklar 🤷🏼‍♀️
Ah kuzum Daha once o kadar cok acik acik dile getirdim söyledim rica ettim. Her defasinda daha dikkatli olucam dedi. Ama yok hala ayni davranislari devam ediyor. Ben esimi hic sıkmam o da ayni sekilde birbirimizi rahat birakiriz saygi duyariz ama insan arada bir sarilsin öpsün sevgisini dile getirsin istiyor ev arkadasi degiliz sonucta kari kocayiz ve aman tatsizlik olmasin diye susa susa bir yerden sonra da patliyorum mecbur. Heleki hamilelik döneminde daha hassas oldum. Ben trip atinca 2dk ilgi gosterse zaten uzatmayacagim ama yook kendi de trip atiyor.

Canım seni anlıyorum. Benimde nabzım yükseliyor 145 falan oluyor ve bayılıyorum. Günde 2 defa bayıldığım oluyordu.Bazen bayılmasamda 3 saat hızlı attığı oluyor. İnanılmaz yoruluyorum varya.Nefes egzersizleri yap kötü hissetmeye başlayınca. Ne zamandır oluyır ?
Benim de nabzim hep 110 130 arasi ve beni de yoruyor bu durum

Canım seni anlıyorum. Benimde nabzım yükseliyor 145 falan oluyor ve bayılıyorum. Günde 2 defa bayıldığım oluyordu.Bazen bayılmasamda 3 saat hızlı attığı oluyor. İnanılmaz yoruluyorum varya.Nefes egzersizleri yap kötü hissetmeye başlayınca. Ne zamandır oluyır ?
Neredeyse 2 senedir panik atak hastasıyım şimdi hamileliği bağlı nabız yükselince kötü oluyorum

Merh
Sekeri olan anneler bisey sorcam. Sabah kahvaltımı yaptım 1 saat sonra tokluk 127 çıktı. Sonra evdekilere kahvaltı hazırlarken sadece bir lokma patatesli böreğin tadına baktım canım çok çekti aradan biraz vakit geçince şekere bakıyım dedim 154 çıktı 😵‍💫 1 2 lokma bile böyle yapar mı ya
Merhaba canım evet yapıyor maalesef. Benimde şekerim var, diyetistenle ilerliyorum. Patates, havuç, bezelye yasak mesela. Ben bunları yemeğidiğim halde başka sebzelerle beraber pişirdim. Diğerlerinden yedim ona rağmen şekerim yüksek çıktı. Beraber pişmesi bile yetiyor maalesef.

Ya kızlar siz bebişlerin isimlerini buldunuz mu ben daha isim de bulamadım kızıma her okuduğum her söylenen ya çevremde birinde var ya kötü anı ne bileyim sizler ne koyacaksınız bir de içinde A harfi olacak şekilde öneriniz olursa alırım 🤩
Aylin, Ayla ikisi de hoş 🤗

Merh

Merhaba canım evet yapıyor maalesef. Benimde şekerim var, diyetistenle ilerliyorum. Patates, havuç, bezelye yasak mesela. Ben bunları yemeğidiğim halde başka sebzelerle beraber pişirdim. Diğerlerinden yedim ona rağmen şekerim yüksek çıktı. Beraber pişmesi bile yetiyor maalesef.
Hergun aynı şeyleri döngü olarak yiyorum doğumdan sonra uzun bir süre bulgur pilavı taze fasulye kabak görmek istemiyorum 🙈 kaçamak olayida bitti o gunden sonra korktum canm, benim diyetisyenim çok katı hazırlamış listeyi gibi geldi bana. Bakalım bu haftaki bebek kontrolüne göre listeye goz atmasıni söyleyeceğim

Sekeri olan anneler bisey sorcam. Sabah kahvaltımı yaptım 1 saat sonra tokluk 127 çıktı. Sonra evdekilere kahvaltı hazırlarken sadece bir lokma patatesli böreğin tadına baktım canım çok çekti aradan biraz vakit geçince şekere bakıyım dedim 154 çıktı 😵‍💫 1 2 lokma bile böyle yapar mı ya
Ben de şeker ölçüm cihazı aldım bir kaç gündür bakıyorum.Sabahlari tam buğdaylı ekmek yiyordum değerlerim yüksek çıkıyordu o ekmeği azalttım düştü tamamen bıraktım baya düştü çok ilginç.Mesela geçen gün dayanamadım dondurma yedim tam buğdaylı ekmekten daha az etkiledi.Karbonhidrat sanki daha etkili bı şey şekerden bana öyle geldi.Patates de aynı şekilde çok etkiliyor.Ekmek olarak çavdar ile devam ediyorum çok daha normal gorunuyo şekerim

Ben de şeker ölçüm cihazı aldım bir kaç gündür bakıyorum.Sabahlari tam buğdaylı ekmek yiyordum değerlerim yüksek çıkıyordu o ekmeği azalttım düştü tamamen bıraktım baya düştü çok ilginç.Mesela geçen gün dayanamadım dondurma yedim tam buğdaylı ekmekten daha az etkiledi.Karbonhidrat sanki daha etkili bı şey şekerden bana öyle geldi.Patates de aynı şekilde çok etkiliyor.Ekmek olarak çavdar ile devam ediyorum çok daha normal gorunuyo şekerim
Bende 2 dilim tam buğday yiyorum sabah ama işin ilginç yanı migrosunkini yedim şeker yukseldi farklı bi marka daha yedim yukseldi şimdi burda bi fırın var onun ekmeğini yiyorum o hiç yükseltmiyor sanırım malzemesi ve katkıyla alakalı. Patates benimde çok etkiliyor ağzıma sürmedim bidaha. Bugün benimde aklımdan dondurma geçti ama cesaret edemedim 🥲

Bende 2 dilim tam buğday yiyorum sabah ama işin ilginç yanı migrosunkini yedim şeker yukseldi farklı bi marka daha yedim yukseldi şimdi burda bi fırın var onun ekmeğini yiyorum o hiç yükseltmiyor sanırım malzemesi ve katkıyla alakalı. Patates benimde çok etkiliyor ağzıma sürmedim bidaha. Bugün benimde aklımdan dondurma geçti ama cesaret edemedim 🥲
Kesinlikle paketli olan ekmekler daha çok yükseltiyor. Ben de fark ettim bunu. Özellikle diyet yaparken fark etmiştim. Diyetisyenim fark etmeyeceğini düşünüyordu ama o da şaşırdı farka

Ah kuzum Daha once o kadar cok acik acik dile getirdim söyledim rica ettim. Her defasinda daha dikkatli olucam dedi. Ama yok hala ayni davranislari devam ediyor. Ben esimi hic sıkmam o da ayni sekilde birbirimizi rahat birakiriz saygi duyariz ama insan arada bir sarilsin öpsün sevgisini dile getirsin istiyor ev arkadasi degiliz sonucta kari kocayiz ve aman tatsizlik olmasin diye susa susa bir yerden sonra da patliyorum mecbur. Heleki hamilelik döneminde daha hassas oldum. Ben trip atinca 2dk ilgi gosterse zaten uzatmayacagim ama yook kendi de trip atiyor.

insan doluyor bazen ve haklısın dolunca da bir yerden sonra patlıyor 🤦🏼‍♀️ hamilelikte de ekstra bir hassaslığımızın olduğu aşikar tabi.. ama iki güzel söze alınacak gönül alınmayınca konu uzuyor da uzuyor, hatta ben de gönlüm alınmayınca kafamda iyice büyütür daha sinir, stres olurum 😅

Back