- 22 Mart 2019
- 5.253
- 11.803
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.661
Yolun yarısı bitti sayılır sağlıkla gelsin bebişşÇok şükür idare eder 29+2 gunluguz bugün konturolumüz vardı 40 cm boyu 1350 gram dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolun yarısı bitti sayılır sağlıkla gelsin bebişşÇok şükür idare eder 29+2 gunluguz bugün konturolumüz vardı 40 cm boyu 1350 gram dedı
Kac kilo canimKizlar dün 1 yaş asimizi olduk çok şükür her şey yolunda kilosu biraz sınırda zayıf diye
Dünden beri oğlum çok huysuz sürekli aglamalarda bugün farkettim aşi olan yer sismiş normal mi? Bakın böyle
8 kilo şuan canimKac kilo canim
Kac kilo dogdu bilmiyorum ama doktor problem yok dediyse her bebek de tombis olaxak diye bir sey yok dogum kilosunun 3 katu olmasi isteniyor 1 yasta diye biliyorum.8 kilo şuan canim
Evet hemsirede kaç kilo doğdu 3200 dedim oda sınırda dedi yani dogdugunda zayıf değildi ona göre hesap yapiyolarKac kilo dogdu bilmiyorum ama doktor problem yok dediyse her bebek de tombis olaxak diye bir sey yok dogum kilosunun 3 katu olmasi isteniyor 1 yasta diye biliyorum.
Aynı benim kız duvara tutuna tutuna gidiyor ama henüz yürümedi, canı çok kıymetliKızlarr oğlum ayağa kalkıp duruyor ancak yürümeye cesaret edemiyor bu durumu yaşayan var mı aranızda yürümeye hazırlık mı yapıyor acaba
Ben gebeliği öğrendikten sonra yavaş yavaş azalttım. En son gece kalkınca emziriyodum. Ama geceleri de son çare olarak emziriyodum. Öncesinde emzik verme pış pışlama su içirme bunları deniyodum olmazsa emziriyodum. Derken bi gün hiç emzirmemeye başladım. Tabi bu süreçte yoğurda çok yüklendim. Ve her zaman karnının tok olduğundan emin oldum. Mesela gece yatmadan önce yedirebildigim kadar yoğurt yediriyorum. 3 ana öğün yapıyo genelde bazen 2 ana öğün. Aralarda da meyve ve yoğurt.Kızlar ben geldim hatırlar mısınız bilmem bebişi hasta olanlara geçmiş olsun çok zor valla biz bu sene sürekli her ay bi tur atlatıyoruz benim bilenlerden akıl almam gerekiyor. Bizimde 1 yaşımıza çok az kaldı ve ben şu an yeniden 15 haftalık hamileyim bebişimi emziriyorum ama sütten kesmem gerekiyor ama yapamıyorum çünkü çok düşkün önerisi olan var mı??
Hayırlı olsun bu arada direkt konuya dalmisim ben bi de ben arada emziği verip kucağıma aliyodum emzirir gibi. Duygusal bi açlık da yaşamasın diye düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 6 hafta geçti. Durmuyo artık kucağımda öyle bi ihtiyaç duymuyo yani çok uzun zamandır.Kızlar ben geldim hatırlar mısınız bilmem bebişi hasta olanlara geçmiş olsun çok zor valla biz bu sene sürekli her ay bi tur atlatıyoruz benim bilenlerden akıl almam gerekiyor. Bizimde 1 yaşımıza çok az kaldı ve ben şu an yeniden 15 haftalık hamileyim bebişimi emziriyorum ama sütten kesmem gerekiyor ama yapamıyorum çünkü çok düşkün önerisi olan var mı??
benim kızımda aynen ,aslında 1-2 adım attı birkaç sefer yürüdü desteksiz ama farkedince hemen oturuyor devam etmiyor :)Aynı benim kız duvara tutuna tutuna gidiyor ama henüz yürümedi, canı çok kıymetli
Maşallah ne güzel dün hiç vermedim ama zorlandık bugünde kararlıyım vermicem alışıyor gibi ama sırnaşıyor falan ama eskisi gibi değil. Ben test yaptırdım dün çıktı sonucu ama hala öğrenemedim yeğenim baby shower yapacakmış hayır yüz ifadesinden anlarım dedim ama anlayamadım söylemiyor daAmiiin hepimiz inşallah evet kızçe geliyor bu defa sen öğrendin mi? Hiçbişey sürme bencede meme çocuğun güvenli limanı yıkma hiç şevkatle bırakır niye bırakmasın. Benimki hala uyurken dokunuyo kokluyo elini daldırıp öyle uyuyo
Teşekkür ederim valla öyle olduk maşallah bize diyim Temmuz bebelerinin de normal olduğu söylenemez benceHayırlı olsun canım yaa siz temmuz anneleri bayağı hızlı çıktınız maşallah, ben ağustos anası oldum orayı da burayı da takip ediyorum ağustos bebeleri çok huysuz çıktı o nedenle1 tane gebe haberimiz yok, şimdilik kaza falan da olmadı
Evet benimki de öyle başladı şimdi ellerini bırakıp 1 -2 saniye falan duruyor düşüyor galiba bundan sonraki adım da yürümek olacakKızlarr oğlum ayağa kalkıp duruyor ancak yürümeye cesaret edemiyor bu durumu yaşayan var mı aranızda yürümeye hazırlık mı yapıyor acaba
Benim küçükse yürümüyor ama maşallah abisiyle çok hareketliler valla bazen hamile olduğumu unutuyorum ama dediğin gibi olsun tatlı yorgunluk bunlarYürüyünce evet asırı yoruyor benı gebelık olmasa bu kadar yorulmazdım ama varya okadar hatketlı olmaya başlıyolar kı anlatamam sana ama oda tatlı yorgunluk
Teşekkür ederim emzik vermeyi düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum dün hiç vermedim deneme için bence gayet başarılıydı bugünde devam ediyoruz umarım böyle olur ama her meme istediğinde mama hazırlayıp içiriyorum doğru mu bilmiyorum artık tabi yemeğini falan da yiyor. Ne güzel sen başarmışsın darısı banaHayırlı olsun bu arada direkt konuya dalmisim ben bi de ben arada emziği verip kucağıma aliyodum emzirir gibi. Duygusal bi açlık da yaşamasın diye düşünüyordum. Ama şimdi üzerinden 6 hafta geçti. Durmuyo artık kucağımda öyle bi ihtiyaç duymuyo yani çok uzun zamandır.
Ben dün başladım gecede vermedim ama hep her istediğinde mama yani devam sütü hazırlayıp verdim. Yemek falan da yiyor zaten. Ama yoğurt iyi fikir teşekkür ederim bende ona da ağırlık vereyimBen gebeliği öğrendikten sonra yavaş yavaş azalttım. En son gece kalkınca emziriyodum. Ama geceleri de son çare olarak emziriyodum. Öncesinde emzik verme pış pışlama su içirme bunları deniyodum olmazsa emziriyodum. Derken bi gün hiç emzirmemeye başladım. Tabi bu süreçte yoğurda çok yüklendim. Ve her zaman karnının tok olduğundan emin oldum. Mesela gece yatmadan önce yedirebildigim kadar yoğurt yediriyorum. 3 ana öğün yapıyo genelde bazen 2 ana öğün. Aralarda da meyve ve yoğurt.
Verme verme eğer başladıysan kıyamayıp verince bitti eline düşersin valla oo kutlamalı hemde hadi gönlünden geçen hayırlı olsun hakkındaMaşallah ne güzel dün hiç vermedim ama zorlandık bugünde kararlıyım vermicem alışıyor gibi ama sırnaşıyor falan ama eskisi gibi değil. Ben test yaptırdım dün çıktı sonucu ama hala öğrenemedim yeğenim baby shower yapacakmış hayır yüz ifadesinden anlarım dedim ama anlayamadım söylemiyor da
Bizde ateş yaptı 1 yaş aşısı 1.5 gün kadar şişlik falan olmadı ama olsa şaşırmazdım çok direndi eskisi gibi kolay aşı yapılmıyo kasıyolar kendilerini huysuzluk 1 yaş sendromu aşı uyku gerilemesi hepsi bomba gibi yaaKizlar dün 1 yaş asimizi olduk çok şükür her şey yolunda kilosu biraz sınırda zayıf diye
Dünden beri oğlum çok huysuz sürekli aglamalarda bugün farkettim aşi olan yer sismiş normal mi? Bakın böyle
Gecmiş olsunBizde ateş yaptı 1 yaş aşısı 1.5 gün kadar şişlik falan olmadı ama olsa şaşırmazdım çok direndi eskisi gibi kolay aşı yapılmıyo kasıyolar kendilerini huysuzluk 1 yaş sendromu aşı uyku gerilemesi hepsi bomba gibi yaa
Ay ne hiperaktif hemen bir sendrom yapıştırıyolar hareketlidir o ayrı hiperaktif ne iyi bişey söylüyo sanki sinir oluyorum bide hemşire güya. Çok normal şuan kilo alamaması hatta vermesi emekle kalk yürü ilgilenecek çok şey var yemek yememesi için sebep çok veya kilo almaması için takma eğer keyfi yerindeyse götür tabi bana buz kompres yap şişerse demişlerdi yaptın mı bilmiyorum dene yapmadıysanGecmiş olsun
Evet bizimde çok direndi hatta hemşire bu çok hiperaktif belli bu kilo alamaz diye
Oğlumun şişlik hala aynı kizarikta var bakalım yarın geçmese sağlık ocağına goturcem