Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Kızlar siz migren ağrısına veya baş ağrısına ne yapıyorsunuz ?dün geceden berri geçmek bilmeyen baş ağrım var çok kötüyüm
Canım kafanı mutlaka bi yere koyman lazım ağırlığını taşıma öncelikle. Benim de geçen tuttuğunda mecbur parol içtim tülbentle sıkı sıkı sardım ve Türk kahvesi içtim öyle geçti. Bugün de çok kötüydüm, eve geldiğim gibi Türk kahvesini diktim kafaya yanında şeker ve tuzlu bişeyler yedim çok iyi geldi. Yani beslenmeye de bakıyor 💗

6. haftada embriyo görünmüyorsa düşük ihtimali yükseliyor diye okudum sağlık sayfalarında. Doktor da biraz hazırlar gibi konuştu gibi geldi ama hormonlardan bana da öyle gelmiş olabilir. Haftaya yine gel dedi. Ankara Şehir Hastanesine gitmiştim, cuma özele gideceğim sanırım.
Bugün 5+6 yım yazdınız yanlış anlamadıysam. Yolk sac gözüktü diyorsunuz. Bunları düşünmek için olumsuz bir şey gözükmüyor bence içinizi ferah tutun strese girmeyin. Cuma gidip içinizi rahatlatın tabi o gün daha iyi gözükür. 6-7 haftasında anca gözüküyor

Ahahhaha sana birşey deyimmi bak dün Allah Allah dedim gebelik oldu olalı başım ağrımadı migrenim tutmadı . Ve bingo 1/2 saat geçmeden öyle şiddetli bir ağrı yaşadımki sabah 5 de ağlıyordum en son 😞

Bizlere kimsenin nazarına gerek yok o işi kendimiz hallediyoruz 🤣
Geçmiş olsun migren çok fenadır 😔

Canım kafanı mutlaka bi yere koyman lazım ağırlığını taşıma öncelikle. Benim de geçen tuttuğunda mecbur parol içtim tülbentle sıkı sıkı sardım ve Türk kahvesi içtim öyle geçti. Bugün de çok kötüydüm, eve geldiğim gibi Türk kahvesini diktim kafaya yanında şeker ve tuzlu bişeyler yedim çok iyi geldi. Yani beslenmeye de bakıyor 💗
Canım vallaha gece tuttu ya boynumdan gözümün altına vuruyordu .. 3 kez duşa girdim o iyi geliyor birde öğlen artık kahve içtim şimdi hala az birşey devam ediyor yine yaptım bir Türkkahvesi ama parol içmek istemedim ilk trimester ya bebek küçük içmeyim diye baya zorlandım.. inşa Birdaha olmaz doğuma kafar hiç birimizde olmasın çok zor .

Ben şu an böyleyim. Yemek yedim fenalaştım çok kötüyüm kuscak gibi oluyordum zaten sabahtan bu yana, şimdi yemek yiyince daha da kötü oldum. Gaz desen bıktım artık gaz çıkartmaktan ve dehşet kokulu benim midem bulanıyor valla yıldım. Her gün yeni güncellemeler geliyor bana 😅
Gecmis olsun canım 😁 artık yemek yemeye korkuyorum bende fenalasiyorum artık off 😁

Bugün 5+6 yım yazdınız yanlış anlamadıysam. Yolk sac gözüktü diyorsunuz. Bunları düşünmek için olumsuz bir şey gözükmüyor bence içinizi ferah tutun strese girmeyin. Cuma gidip içinizi rahatlatın tabi o gün daha iyi gözükür. 6-7 haftasında anca gözüküyor
6. haftayı içinde bulunduğum hafta gibi düşünmüştüm ama yazdıklarınızdan 6. hafta önümdeki hafta gibi anladım. Stres yaptım sanırım. İçime su serpildi, teşekkür ederim. Cuma günü gideyim dediğiniz gibi, yazarım yine🙏🏻

Merhaba! İki vajinal ultrasonumda kese ve yolk kesesi göründü ama embriyo görünmedi. Bugün 5+6'yım, sat 15 Ocak. Kesemin boyutu 18 milimetreymiş. İlk ultrason geçen haftaydı, bugün ikincisini oldum. Göğüslerimde ve arada karnımda ağrı oluyor. Kanamam hiç olmadı. Midem de hiç bulanmadı. Yaşım 36 ve ilk gebeliğim, düşük olma ihtimali düşük değil gibi geliyor:( Aramızda benzer bir durumda olan var mı diye sormak istedim. Sizce ne yapmalı?
6+0 da kese gördük yolk görünmedi. 6+4 te yolk belli belirtsizdi. Kese iki tane idi, birini 7+6 da diğerini 8+5 te duyduk ☺️ gayet normal görünüyor gününüz. Erken gören arkadaşlarımız çok şanslı. Allah korusun olumsuz ise de beklemekten başka çare yok. Ama değil bence ❤️ olumluyu da her türlü bekliyoruz 😍

6. haftayı içinde bulunduğum hafta gibi düşünmüştüm ama yazdıklarınızdan 6. hafta önümdeki hafta gibi anladım. Stres yaptım sanırım. İçime su serpildi, teşekkür ederim. Cuma günü gideyim dediğiniz gibi, yazarım yine🙏🏻
Evet canım haftaya 6+.. ları gördüğünde anca görüyorlar, dedikleri gibi erken görenler şanslı kesim merak etme sen zaten çok küçük şimdi miniminnacık normal o yüzden 🌸 kendini strese sokma vakit buldukça dinlen 😊

Hanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu

merhabaa, maşallahhh Sağlıkla gelsinnnn, dogumu paket olarak almayıp sadece dogum fiyatı nedir biliyor musunz acaba? ben de 8+5 im bugun ankara medicanada takibim ama suana kadar normal tss herseyi ödedi, gebelige ait tesleri ve dogumu ödesem sadece ne kadar tutar acaba
Merhaba benim tss var ama içinde doğum paketi yoktu o sebeple doğum paketi aldım hem muayeneleri karşılıyor hemde doğum. Zaten her halükarda üzerine çıkacak ama yinde kontrollü gitmek istedik biz. Hastanenizin fiyatlandırma bölümü ile görüşün net cevabı onlar verebilir.

Kızlar bu arada konuda açtım ama cevap alamadım. İstwnbulda hastane fark etmez devlette önerebileceğiniz ilgili bilgili doktor var mı?

Back