2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bıze de gece 10 da yatıp sabah 11 gıbı kalkıypr gündüz oyun oynıycam dıe uyumuyor ablasıyla abısıne veya kardesıne sarıyor
Uyku gerilemesinden bildiriyorum şükür bitti daha uzun uyuyo artık sabah 6da kalkmalar bitti 8e doğru uyanıyor tünelin ucu aydınlık kızlaaar dayanın 😁

Park yatakta yatarken sürekli ayağa kalkıp yatan o şekilde uzun süre sonra uykuya dalan bebek sizce montessori yatağa geçince sorun yaşar mı? Nasil uyutuyorsunuz bebeklerinizi acaba? Sallamaya geri mi dönsem diyorum ama onu da istemiyorum.

Park yatakta yatarken sürekli ayağa kalkıp yatan o şekilde uzun süre sonra uykuya dalan bebek sizce montessori yatağa geçince sorun yaşar mı? Nasil uyutuyorsunuz bebeklerinizi acaba? Sallamaya geri mi dönsem diyorum ama onu da istemiyorum.
Yanına yatıp uyutuyoruz. Kalkmak isteyince engel oluyoruz. Bazen 10 dk bazen 1 saatte uyuyo 😑

Deliksiz uyuyan kızım son zamanlarda sürekli bi şekilde uyanıyo ya bezi taşıyo ya ağlıyo ya kalkıp odamıza geliyo 🙄 bizim normalimiz bu mu yoksa deliksiz uyuduğu zamanlar mı bilmiyorum. Odası biraz serin üşüyo mudur ya da ben şu an bebeği emzirdiğim için ses yapabiliyorum ona uyanabiliyo ya da dişle mi alakalı yine bi diş çıkarıyo. Bi de hastaydı yeni iyileşti. 3-4 gündür de aşırı aksi 😑 ağlıyo çığlık atıyo kendini yerlere atıyo 😫 gündüz uykuları da düzensiz bi gün 11de uyuyo bi gün 3te bi gün hiç uyumuyo giderek kontrolü kaybediyorum. 18. Aydan selamlar herkese

Selam kızlar. Nasılsınız? 🌸 girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 🌸 Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah 🙏

Selam kızlar. Nasılsınız? 🌸 girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum 🌸 Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah 🙏

Cok uzuldum, Allah acil sifalar versin. Suan nasilsin? Nasil fark ettin? Ben ve kizim iyiyiz. Gecen hafta su cicegi cikardi. Hafif gecirdigini dusunuyorum. Bir kac tane haric hep minik minikti.

Çok çok geçmiş olsun canım nasılsın? İnşallah en kolay şekilde atlatırsın 🙏🏻

Geçmiş olsun cnm Allah sifa versin. Kadinlar güçlüdür her isin ustesinden gelir sende üstesinden gelirsin cnm

Cok uzuldum, Allah acil sifalar versin. Suan nasilsin? Nasil fark ettin? Ben ve kizim iyiyiz. Gecen hafta su cicegi cikardi. Hafif gecirdigini dusunuyorum. Bir kac tane haric hep minik minikti.
Ameliyat oldum 15 gün önce. İki memem alındı. Patoloji sonucunu bekliyorum canım. Emarda tutulum görüldü. Kitle filan yoktu. Size de çok geçmiş olsun. Bu ara salgın var su çiçeği çok duydum

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ❤️

Merhaba kızlar 🌸 bebeğinde uyku düzeni hala oluşmayan var mı? Ben memeyi kestim bir ay önce belki düzelir diye ama suan çok daha kötü oldu.

Back
X