Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Ayni durmdayiz su an 9.5 tansiyonum. Kusmaktan bir hal oldm. Lekelenme icin bir sey dedi mi doktor ama belirtilerin var en azindan o iyi.umarm erken bitee bulantilarn kiminin 3 aydan sonra bitio
Düşük riski dinlen dedi ama yerleşme kanaması gibi
canlı kırmızı gelen bi şey yok kanama alanı vs de yok zaten

6+0 da kese gördük yolk görünmedi. 6+4 te yolk belli belirtsizdi. Kese iki tane idi, birini 7+6 da diğerini 8+5 te duyduk ☺️ gayet normal görünüyor gününüz. Erken gören arkadaşlarımız çok şanslı. Allah korusun olumsuz ise de beklemekten başka çare yok. Ama değil bence ❤️ olumluyu da her türlü bekliyoruz 😍
Maşallah, sağlıkla gelsin ikisi de:nazar:❤️ Tecrübenizi okumak iyi geldi, darısı başıma diyelim o zaman:)

Hanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu
4+4 için kese görünmeyebilir ki zaten. Artış %60 olsa da yeterli diyor bir çok dr. Vajinal görüntü için bile yeterli değil henüz betanız. Ha pardon artışınız 2 gün arayla da değil ardışık gün. Neyden şüphelendi dış gebelik falan mı acaba. Eğer öyleyse de hemen belli olmaz. Bence her şey yolunda geçecek ❤️

Bende anlamadım kistin yanında nokta gibi bişey görüyorum rahim duvarın kalınlaşmış bu şekilde görmem gerekirdi dedi tekrar beta istedi 2556 çıktı kötü düşünmek istemiyorum

Bende anlamadım kistin yanında nokta gibi bişey görüyorum rahim duvarın kalınlaşmış bu şekilde görmem gerekirdi dedi tekrar beta istedi 2556 çıktı kötü düşünmek istemiyorum
Geç döllenmedir benim beta 5000 küsürken cok cok küçük kese gördük
Kilonuz varmı o sebeplede karından zor gözüküyor

Vajinal baktı kilom 60. İşte dış gebelikten şüphelendi. Boş da olabilir herşeye hazırlıklı ol gebe değilsin gebelik şüphesi var dedi beni demoralize etti iyice. Ben zaten erken geldim farkındayım diyorum ha bire ama görünmesi gerekirdi diyor

Vajinal baktı kilom 60. İşte dış gebelikten şüphelendi. Boş da olabilir herşeye hazırlıklı ol gebe değilsin gebelik şüphesi var dedi beni demoralize etti iyice. Ben zaten erken geldim farkındayım diyorum ha bire ama görünmesi gerekirdi diyor
Cok saçma ya gercekten bazı doktorlar gercekten cok patavatsız oluyor cok erken daha . Gönlünü ferah tut inşallah her şey yolunda gider

Başka bir doktora da görün bence ve moralini bozma ben 4+6 iken gittiğimde görünmez henüz dedi bana doktorum biz gördük tahminimden büyük dedi erken buluşma olmuş bizim ondan gördük yani üzülme 5 haftadan önce zor görünüyor kese

Başka bir doktora da görün bence ve moralini bozma ben 4+6 iken gittiğimde görünmez henüz dedi bana doktorum biz gördük tahminimden büyük dedi erken buluşma olmuş bizim ondan gördük yani üzülme 5 haftadan önce zor görünüyor kese
Vallahi ben erken olduğunu bilerek gittim 4 yıldır istiyoduk heyecanla gideyim dedim en azından içim ferahlar adam beni daha da kötü ettti. Herşeyden şüphelendi bi de sağlık çalışanıyım o yüzden açık konuşuyorum herşeye hazırlıklı ol dedi ben pert

Kızlar kahverengi akıntı olduğunda ne yapıyorsunuz doktora gitmeme gerek var mı hemen? Uzayan kıvamdaydı. Coraspin alıyorum ilgisi olabilir mi acaba düşük olan gebeliğimde hiç olmamıştı. Ciddi bi sancı ağrı çok şükür yok.

Kızlar kahverengi akıntı olduğunda ne yapıyorsunuz doktora gitmeme gerek var mı hemen? Uzayan kıvamdaydı. Coraspin alıyorum ilgisi olabilir mi acaba düşük olan gebeliğimde hiç olmamıştı. Ciddi bi sancı ağrı çok şükür yok.
İki ayrı dr a muayeneye gidince söyledim. İkisi de hiiiç oralı olmadı 😅

Back