Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    9
Vallahi ben erken olduğunu bilerek gittim 4 yıldır istiyoduk heyecanla gideyim dedim en azından içim ferahlar adam beni daha da kötü ettti. Herşeyden şüphelendi bi de sağlık çalışanıyım o yüzden açık konuşuyorum herşeye hazırlıklı ol dedi ben pert
Ya en sağlıklı gebelikte bile risk var ilk gebeliğim de 2.ay kontrolüm çok güzel geçmişti mesela çok sağlıklı çok güzel gelişen bir bebeğim vardı. 3. Ay kontrolümde karnımda beyin ölümü gerçekleşmiş düşük oldu. Bu gebeliğimde kanamam oldu ama herşey yolunda şimdilik yani tamamen sürprizli bir kutu hamilelik başına ne geleceğini bilemezsin. Bu yüzden boşver o doktoru anı yaşa anne olacan tadını çıkar🥰🥰

Kızlar kahverengi akıntı olduğunda ne yapıyorsunuz doktora gitmeme gerek var mı hemen? Uzayan kıvamdaydı. Coraspin alıyorum ilgisi olabilir mi acaba düşük olan gebeliğimde hiç olmamıştı. Ciddi bi sancı ağrı çok şükür yok.
Olabilir benim baya kanamam oldu doktor bıraktırdı şimdilik. Ağrın olur miktarı artar gibi olursa hemen git doktora

İki ayrı dr a muayeneye gidince söyledim. İkisi de hiiiç oralı olmadı 😅
Ben de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtan 😅ama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler 🥹

Ya en sağlıklı gebelikte bile risk var ilk gebeliğim de 2.ay kontrolüm çok güzel geçmişti mesela çok sağlıklı çok güzel gelişen bir bebeğim vardı. 3. Ay kontrolümde karnımda beyin ölümü gerçekleşmiş düşük oldu. Bu gebeliğimde kanamam oldu ama herşey yolunda şimdilik yani tamamen sürprizli bir kutu hamilelik başına ne geleceğini bilemezsin. Bu yüzden boşver o doktoru anı yaşa anne olacan tadını çıkar🥰🥰
İyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz için 🌸

Ben de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtan 😅ama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler 🥹
Kanama saymıyorlar aslında onu ama sormak lazım tabi doktora bizim dediğimizle olmaz ❤️ sağlıklı bir gebelik dilerim 🙏

Merhaba benim tss var ama içinde doğum paketi yoktu o sebeple doğum paketi aldım hem muayeneleri karşılıyor hemde doğum. Zaten her halükarda üzerine çıkacak ama yinde kontrollü gitmek istedik biz. Hastanenizin fiyatlandırma bölümü ile görüşün net cevabı onlar verebilir.
Siz hangi hastnenin dogum paketini aldiniz acaba

Bugün kahverengi su gibi lekelenme oldu hayırlısı olsun yarına randevu aldım kızlar

N Nesli27 canim nasıl oldun. İyi haberler verirsin inşallah bize

Back