Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok artık! Bu şekilde genelleme yapmak istemem ama doktorun cinsiyeti ve tipi gözümde canlandı direkt İlk ayda 2-4 kilo arası almak normal kabul ediliyor diye okumuştum. Sonuçta rahim genişliyor, memeler büyüyor, kan artıyor ve plasenta vs. Tabii doktor tüm hamilelikte sadece karnınız büyüsün diye hedefliyorsa bilemem
Yok artık! Bu şekilde genelleme yapmak istemem ama doktorun cinsiyeti ve tipi gözümde canlandı direkt İlk ayda 2-4 kilo arası almak normal kabul ediliyor diye okumuştum. Sonuçta rahim genişliyor, memeler büyüyor, kan artıyor ve plasenta vs. Tabii doktor tüm hamilelikte sadece karnınız büyüsün diye hedefliyorsa bilemem
valla bilmiyorum ki, 2 kilo önümüzdeki aylar için normal ama 3. ay için fazla dedi. ilk kızımda da kaç kilo almıştım hiç hatırlamıyorum ay ay ama totalde 17 kilo almıştım, yine aynı doktordu mesela o total 17 kiloya normal demişti o zaman
Bana kizimda saglik ocagindaki hemsire hedefimiz her aya 1 kilo son aylar 2 ser olabilir demisti. 9-12 olmasi gerekiyormus. Anneye 4-5 kilo kalacak sekilde almak normalmis. Bebek 3.5 olsa kalan da 3.5 olsa, 4-5 kilo da yag annenin almasi beklenirmis. 12 den asagisi zor yani ilk aylarda istifra yuzunden kilo kaybi yoksa
Bana kizimda saglik ocagindaki hemsire hedefimiz her aya 1 kilo son aylar 2 ser olabilir demisti. 9-12 olmasi gerekiyormus. Anneye 4-5 kilo kalacak sekilde almak normalmis. Bebek 3.5 olsa kalan da 3.5 olsa, 4-5 kilo da yag annenin almasi beklenirmis. 12 den asagisi zor yani ilk aylarda istifra yuzunden kilo kaybi yoksa
Hahahaha kulübe hoşgeldin canım bende geçerken aldım bu modeli rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Fark ettin mi bilmiyorum ama puset kısmı kitlemek için tutma kısmını arkaya doğru yatırmak gerekiyor. Nasıl puset örtüsü olur diye düşünüyorum ben şimdi