Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık kilo artışı bı tık daha fazla olur bebişte o yüzden göbüş daha hızlı da büyür göbüş büyümesinden ziyade yukarıya doğru alan açıldığı için daha sis gibi geliyor ayakta kalınca o zaman şişiyor benim bir haftadır falan dinlenince geçiyor
Canim bence bir ay boyunca bosuna endiselenme eger down sendromu gibi birsey olsaydi mutlaka diger belirtilerde olurdu belki bebis tonbiktir annesi yada yanlış ölculmustur olabilir yani hic kafana takma bir ay sonra gidince görürsün bir sikinti yoktur
Bazen ultrasyon ölçümü de yanlis oluyor bana ilk cocugumda 4 kiloya ulasabilir demisti doktor oyle olmadi ama yanılma payi daima var sen icini ferah tur yoktur birsey kalbinde parlaklik vs burun kemiginde sorun yok belkide durus pozisyonundan bile olabilir bence .kilosuda gayet iyi 300-400 arasi oluyor zaten bu donemde
Bende bugün detaylıya girdim 21+5 im. Çok şükür her şey yolunda hiçbir problem yok doktor da çok tatlıydı ben bakarken soru sorabilirsin dedi ama zaten kabak kemiğinden el parmağına kadar her şeyi ölçerken söyledi bir soru sormaya gerek kalmadı. Plasenta yan duvarda diye not düşülmüş rapor Birtane bana bir tane doktoruma verdi hemen doktoruma da gittim o da çok şükür herhangi bir sorun yok dedi. 500 gr almışım 3 haftada böyle devam et dedi:) bebeğin ağzı burnu kalbi, midesi, beyni her şeyini gösteriyorlar 15 dk falan sürdü bu arada 40 dk sürmedi. Bebek 440 gr olmuş gayet iyi dedi. 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gideceğim inşallah onda da bir sorun çıkmazsa rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin. Darısı tüm detaylıya girecek arkadaşlara
Bazen ultrasyon ölçümü de yanlis oluyor bana ilk cocugumda 4 kiloya ulasabilir demisti doktor oyle olmadi ama yanılma payi daima var sen icini ferah tur yoktur birsey kalbinde parlaklik vs burun kemiginde sorun yok belkide durus pozisyonundan bile olabilir bence .kilosuda gayet iyi 300-400 arasi oluyor zaten bu donemde
18. haftada hissetmek çok iyiymiş, hep sağlıkla ilerler inşallah süreciniz. Sırt üstü uzanma konusunda, doktor bana sırtüstü uzanma artık dedi, 4-5 hafta önce. Hatta ara sıra uzansam olur mu dedim, boynum tutuluyor çünkü bazen öyle iyi geliyordu, koltukta kaykılabilirsin en fazla diye gösterdi. Sebebi bebeği besleyen şeylerle ilgili gibi bir şey dedi ama tam anlamadım. Belki benim bebeğin konumu ile ilgilidir bilmiyorum, Yine de kısa süreli sırtüstü uzanmakta bence de sorun olmayabilir ama sizlere uyarı yapılmadı mı sırt üstü uzanma konusunda?
Merhabalar,benim de düşük risk çıktı ama doktor 3lü test için yönlendirdi.Perinatoloji bölümünde sadece amniyosentez testi yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordular.Riskleri öğrenince yaptırmak istemedim.Sizi doktor yönlendirmedi mi acaba.Ya da bu ikili testteki değerlere göre mi değişiyor.
Canım ben varım ikiz adayı ama almaya dhaa hiç başlamadım harekete gelince 18 de bi hareket oldu bağırsakdr dlye düşündüm 19 da acaba bu ne ki ya oldum ara ara göz seyirmesi gibi karnımda seyiryo 20 de artık daha belirgin pıt pıt yer bildirimi yapıyorlar
Benim detaylı meğer bu haftaymış Allah'tan aklıma geldi de bir gün önce çalışma saatinin bitimine yakın arayıp sordum. Bunlar beni niye aramadı teyit için diye... Ya gerçekten kafam hiç yerinde değil. Tedadif telefonu da doktorun kendisi açtı görüştük netleştik bu haftaymış randevum. Ya akıl etmeyip aramadan direkt gitseydik karda kışta dünya yok bir de...tam bir leylayim
Kızlar hareket henüz hareket hissetmeyenler için söylüyorum bana 20.haftada güncelleme geldi ve bebeğin hareketlerini çok net hissedebilir oldum.Dışarıdan da görünüyor hatta.
Ben de hiç hareket etmiyor bu çocuk neden böyle diyordum...
Maşallah hiç durmuyor ve neredeyse hiç uyumuyor ya da yattığı yerde sürekli dönüyor inşallah amin
Kızlar hareket henüz hareket hissetmeyenler için söylüyorum bana 20.haftada güncelleme geldi ve bebeğin hareketlerini çok net hissedebilir oldum.Dışarıdan da görünüyor hatta.
Ben de hiç hareket etmiyor bu çocuk neden böyle diyordum...
Maşallah hiç durmuyor ve neredeyse hiç uyumuyor ya da yattığı yerde sürekli dönüyor inşallah amin
Maşallahhh ben 15.haftadan beri hissediyorum çok hafif ama her gün olmuyordu şuan hala bir gün hissetmesem tedirgin oluyorum normal herhalde bu haftalar her gün hissetmemek. Çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım
Teşekkür ederim bu arada bizi de bilgilendirdiğin için
İyiki almışız randevuyu sayende yoksa ben hala bekleyecektim
Hadi bakalım 10 marta bende gidip gelsem çok mutlu olacağım