- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.120
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.541
Diş sıkıntısı olabilir oKızlar hiç bahsi geçmemiş 8.ay atağı yaşayan yok mu buralarda, biz çok kötüyüz neden böyle oldu sadece benim bebişime mi uğradı bu
Korkma bişey olmaz sağlıklı insanın idrarında bakteri olmaz çünkü bebişin çişi bile mis gibidirKızlar gece gece çok saçma bir olay başımıza geldi. Oğlumun altını değiştiriyordum tabii kavga kiyamet ağlıyordu. Aglarken cisini yaptı bir miktarda ağzına girdi(( ne yapılır bilemiyorum çok canim sıkıldı
Canimm hemanjiom var miydi senin bebede benim bebegimde de bacakra var ve uzuluyorum tabi biraz doktor gecer yada solar dediGeçmiş olsun bence hızlı bir şekilde dermatolog ya da çocuk alerji doktoru görsün
Bir şey ısırmış ya da sokmuş da olabilir ama hemanijom da olabilir. Doğumda benm çocuklarda vardı hep. Büyüdükçe geçiyor. Ara bölgede olduğundan belki doğumda vardı ama siz farketmediz, gittikçe de büyümüş olabilir.
Büyüdükçe büyürse geçmezse sönmezse doktorların görmesi gerekiyor damarlarla alakalı bir durum. Geç kalmadan hemen doktora gidin bayağı büyük
Çok çok tşk ederiz daha iyiyiz telefonu bile elime alamadım baya ağır atlattıkYaa çok geçmiş olsun son günlerde bir yere gitmişmiydin bebiş nasıl şimdi
Geçmiş olsunÇok çok tşk ederiz daha iyiyiz telefonu bile elime alamadım baya ağır atlattıkBi yere de gitmedik ama nerden geldi anlamadım
Bizim kızında bacağında var neden üzülüyorsunCanimm hemanjiom var miydi senin bebede benim bebegimde de bacakra var ve uzuluyorum tabi biraz doktor gecer yada solar dedi
Benim kızımın baya geniş alanda , büyümedi fakat bence çok gerilemede olmadı sizinki nasıl küçük olanlardan mı ?Bizim kızında bacağında var neden üzülüyorsun
Var var ikisinde de vardı büyüğün 2 yaşına kadar geçtiCanimm hemanjiom var miydi senin bebede benim bebegimde de bacakra var ve uzuluyorum tabi biraz doktor gecer yada solar dedi
Özelden mesaj yazıp fikrinizi almak istiyorumVar var ikisinde de vardı büyüğün 2 yaşına kadar geçti
Bununkilerde soldu baya 2-3 yaşına kadar tamamen geçer ya da ufacık kalır
Evet çok büyük değil. 1 lira büyüklüğünde.Benim kızımın baya geniş alanda , büyümedi fakat bence çok gerilemede olmadı sizinki nasıl küçük olanlardan mı ?
Geçen ay benim oğlanda da oldu buna benzer birşey, bol bol yıkayıp bir kere de pişik kreminden sürmüştüm hemen geçmişti aynı o bölgedeKizlar bu neden olur sizce? Pişik gibi kokmuyor ve kızımda bi acı belirtisi yok ağlamıyor huzursuz değil yani. Daha önce böyle bir şey gören oldu mu?
Eki Görüntüle 3394939
Geçen hafta bizimkinin ağzına burnuna gözüne aynı anda girdi çişi alt degistirirkenKızlar gece gece çok saçma bir olay başımıza geldi. Oğlumun altını değiştiriyordum tabii kavga kiyamet ağlıyordu. Aglarken cisini yaptı bir miktarda ağzına girdi(( ne yapılır bilemiyorum çok canim sıkıldı
Bizde de durumlar aynı, daha yürümez tabi ama sürekli ayakta durma isteği beni çok yordu. Aktivite masası aldım çok iyi geldi, sürekli onun tepesinde. Yürüme arkadaşı da aldım arada bir ona da gidiyor ama masayı daha çok sevdi. Annem geldi bugünde rahatla temizlik yemek yaptım şu an keyfim yerindeNe var ne yok hanımlar nasıl gidiyor bebelerle hayatbiz az kaldı yürümek üzereyiz o yüzden elim hep üstünde pek giremiyorum buraya
Oh sefan olsun benimki de haftasonu buradaydı yattımBizde de durumlar aynı, daha yürümez tabi ama sürekli ayakta durma isteği beni çok yordu. Aktivite masası aldım çok iyi geldi, sürekli onun tepesinde. Yürüme arkadaşı da aldım arada bir ona da gidiyor ama masayı daha çok sevdi. Annem geldi bugünde rahatla temizlik yemek yaptım şu an keyfim yerinde
Minnoş ayakları yiyelim önceKızlar artık bebeler sıralıyor ya da ayaklandı gezmek istiyor. Ben yalın ayak evde gezdiriyorum hem hissediyor her şeyi hem daha rahat kavrıyor yeri
Fakat gel gelelim parka çıkınca yine yere basmak istiyor ve yerde yürümez ise bayağı mızmızlanıyor
Ayakkabısız bastırınca da bu sefer karnı ağrıyor yerler en nihayetinde soğuk ve çorap patik vs korumuyor.
Bugün eve geldik buz gibiydi ayakları.
Ne tarz ayakkabı ya da ilk adım ayakkabıları aldınız? Ben ilk çocuğumda vicco tercih etmiştim şimdi de bakınıyorum ama en küçük numarası 19. Benim bu bebe biraz elleri ayakları küçük. Tavsiyeye açığım yoksa 500 tl bayıp vicco alacağım bir tane mecburen.
Onu da düşünüyorum ama hani daha çok indoor kullanımı gibi düşünmüştüm onu. Sokakta daha bildiğim ayakkabı türü gibi mi alsam diyordum. İlk baş için hopfrög olabilir aslında. Ben bi kere bi hediye almıştım birisine Buse terimden. O da böyle patiğimsi bişysi ama dışarda da kullanmıştı bebe. Gayet de basıyordu rahatça. Bi alışveriş geçmişime bakayım tam markası neydi unuttum.Minnoş ayakları yiyelim önceben hopfrög almayı düşünüyorum vicco da belki edinirim ama hopfrög barefoot özelliği beni çok cezbediyor bir bak istersen
hemojan olabilirmi?Kizlar bu neden olur sizce? Pişik gibi kokmuyor ve kızımda bi acı belirtisi yok ağlamıyor huzursuz değil yani. Daha önce böyle bir şey gören oldu mu?
Eki Görüntüle 3394939
Yaşina girmeden yurur bambam :)Ne var ne yok hanımlar nasıl gidiyor bebelerle hayatbiz az kaldı yürümek üzereyiz o yüzden elim hep üstünde pek giremiyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?