2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Korkma bişey olmaz sağlıklı insanın idrarında bakteri olmaz çünkü bebişin çişi bile mis gibidir

Canimm hemanjiom var miydi senin bebede benim bebegimde de bacakra var ve uzuluyorum tabi biraz doktor gecer yada solar dedi

Çok çok tşk ederiz daha iyiyiz telefonu bile elime alamadım baya ağır atlattık Bi yere de gitmedik ama nerden geldi anlamadım
Geçmiş olsun bizde geçenlerde evde otururken hasta olduk resmen ve eve gelen kargo market torbası falan dışında dışarıyla iletişimimiz yoktu. Bu şekilde bulaştığını düşünüyorum.

Geçen hafta bizimkinin ağzına burnuna gözüne aynı anda girdi çişi alt degistirirken ben de çok endiselenmistim ama birşey olmadi siz de endişelenmeyin birşey olmaz

Ne var ne yok hanımlar nasıl gidiyor bebelerle hayat biz az kaldı yürümek üzereyiz o yüzden elim hep üstünde pek giremiyorum buraya
Bizde de durumlar aynı, daha yürümez tabi ama sürekli ayakta durma isteği beni çok yordu. Aktivite masası aldım çok iyi geldi, sürekli onun tepesinde. Yürüme arkadaşı da aldım arada bir ona da gidiyor ama masayı daha çok sevdi. Annem geldi bugünde rahatla temizlik yemek yaptım şu an keyfim yerinde

Oh sefan olsun benimki de haftasonu buradaydı yattım aktivite masası çok güzel bir oyalama aracı gerçekten

Kızlar artık bebeler sıralıyor ya da ayaklandı gezmek istiyor. Ben yalın ayak evde gezdiriyorum hem hissediyor her şeyi hem daha rahat kavrıyor yeri
Fakat gel gelelim parka çıkınca yine yere basmak istiyor ve yerde yürümez ise bayağı mızmızlanıyor
Ayakkabısız bastırınca da bu sefer karnı ağrıyor yerler en nihayetinde soğuk ve çorap patik vs korumuyor.
Bugün eve geldik buz gibiydi ayakları.
Ne tarz ayakkabı ya da ilk adım ayakkabıları aldınız? Ben ilk çocuğumda vicco tercih etmiştim şimdi de bakınıyorum ama en küçük numarası 19. Benim bu bebe biraz elleri ayakları küçük. Tavsiyeye açığım yoksa 500 tl bayıp vicco alacağım bir tane mecburen.

Minnoş ayakları yiyelim önce ben hopfrög almayı düşünüyorum vicco da belki edinirim ama hopfrög barefoot özelliği beni çok cezbediyor bir bak istersen

Minnoş ayakları yiyelim önce ben hopfrög almayı düşünüyorum vicco da belki edinirim ama hopfrög barefoot özelliği beni çok cezbediyor bir bak istersen
Onu da düşünüyorum ama hani daha çok indoor kullanımı gibi düşünmüştüm onu. Sokakta daha bildiğim ayakkabı türü gibi mi alsam diyordum. İlk baş için hopfrög olabilir aslında. Ben bi kere bi hediye almıştım birisine Buse terimden. O da böyle patiğimsi bişysi ama dışarda da kullanmıştı bebe. Gayet de basıyordu rahatça. Bi alışveriş geçmişime bakayım tam markası neydi unuttum.

Tamam buldum baby on the go ürünleri. Hopfrog tarzı işte daha çok ev ev bahçesi filan oralarda giymelik terasta filan koşturmacaya iyi.
Ben burdan 18-19 numara bile henüz olmayan ayaklara bin lira gömeceğimi anladım bi tık üzdü. dur bi çevremi yoklayayım bebesi büyüyen var mı

Ah ya ben neeeleeeer dağıttım neler hepsinin piyasa değeri milyar milyor şuan

Son düzenleme:
Ne var ne yok hanımlar nasıl gidiyor bebelerle hayat biz az kaldı yürümek üzereyiz o yüzden elim hep üstünde pek giremiyorum buraya
Yaşina girmeden yurur bambam :)
Bizdede hep kosturmaca oda oda geziyor
bugun ilk defa 4 5 saniya ayakta duralbildi
normalde bi yere tutunup kalkiyo yoruluncada dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…