- 12 Temmuz 2016
- 4.269
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.146
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.521
Kesinlikle yaa artık anlayabilmeleri müthiş hemde bu kadar kısa sürede. Saklambaç oynuyoruz bizde top atıyoruz birbirimizeDede mama baba diyor ama bilinçsizce babildama döneminde olduğu için :) ama alkış, gel gel yapıyor. Bir de gel oğlum gidelim falan diyince hemen ellerini açıyor kucağıma alayım diye yada su ister misin diyince ağzını açıyorçok mutlu oluyorum böyle basit şekilde de olsa anlasabilince:)
Bizimkide arada dede baba falan diyor emekleyince gel gel diyorum bana dogru gelip kaldiriyor kendiniKızlar bebelerinizde ufaktan anne baba diyen gel işareti bay bay işareti yapan veya istediğini parmakla gösteren var mı? Dün doktor artık yavaştan bunları yapmaya başlar dedi. Ben sürekli tekrar ediyorum bolca konuşuyorum da karşıdan bi çaba yok suratıma sırıtıyo o kadarbirde ayrılık kaygısına adım attık. Hani diyoduk ya doğum sancısı gelirde anlamazsam diye ama geldiğinde anlamamak mümkün değilmiş. Heh! Dejavu yaşattı. Acaba bu ayrılık kaygısı mı demeye ne hacet üstünden geçiyomuş insanın
Çok geçmiş olsun hızla toparlanın inşallahGünaydın kızlar ben grip oldum diye doktora gittim antibiyotik verdi baya ağır atlattığım için mecburen içtim bebeğimde ateşlenenince doktora götürdük test yapıldı corona olmuşuz
Geçmiş olsun cnm gerektiğinde antibiyotik kullanmak şart ama acil doktoru değilde acaba çocuk doktoruna mı götürseydinSalyalar sümüklrr hırıltılar veee öksürüklerle merhababugün acile gittik doktor agumentin bid yazmış bide ventolin. Ben de hastayım bana antibiyotik yazmış ama iki etken madde de süte geçiyor yazıyor prospektüste o yüzden sığındım bal sarımsağa Agumentin toz sulandırıp şurup yapılandan, 1 çay kaşığı dedi dr, var mı daha önce yaşayan kullanan, ilaç sevmiyorum ama sevmiyorum diye bebişi heba etmekten korkuyorum akciğerler hassas konu malum
Yaa çok geçmiş olsun son günlerde bir yere gitmişmiydin bebiş nasıl şimdiGünaydın kızlar ben grip oldum diye doktora gittim antibiyotik verdi baya ağır atlattığım için mecburen içtim bebeğimde ateşlenenince doktora götürdük test yapıldı corona olmuşuz
Yoyko almıştık biz memnunuz :)Kızlar park yatak önerisi lazım ama basic bir şey arıyorum. Malum artık ara kata ihtiyacımız yok. Çok sağlam bir şey lazım benim kız beşiği kıracak
Gece bir anda tıkanmaya başlayınca acile koştuk mecburGeçmiş olsun cnm gerektiğinde antibiyotik kullanmak şart ama acil doktoru değilde acaba çocuk doktoruna mı götürseydin
Ben kendimize yaptığım her yemeği salçasız tuzsuz ona da yapıyorum. Geçen enginar yaptım bize mesela. Ona da çeyreğini yaptım ayrı tencerede. Ezerek yedirdim.caanım sabah kızıma avakado verdim ama bu kadar yedi bunu da hepsini yemedi zeytinyağlayıp vermiştim, yumurta sarısını verecektim ama avakadoyu ittirdiği için bir süre sonra vermedim şimdi onu arada vermeye çalışayım mı yoksa mesela şimdi uykudan uyanınca neler verebilirim biraz ek gıdada bocalıyorum da kolay ne yapabilirim hızlıca
Evet bşzşmde oturamıyor. Daha yeni doktora gittik normal dedi. 8. Aya dek olur dediHerkese merhabaaaa gün içinde hiç bisey yapmıyorum gibi çokta şey yapmışım gibi hissediyorumburalara bakmaya pek vaktim olmadı. Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
Benim bebiș şuan 7.5 aylık, ek gıdayı blw şeklinde verirsem kabul ediyor diğer türlü pure ya da çorba yemiyor, bunu keşfettiğimden beri çok rahatım, hiç tadım yapmıyor diye baya üzülüyordum. Çocuk kendi yemek istiyormuş, kaşığı istemiyor
Ve son olarak benim bebis hala desteksiz oturmuyor, her gelişim farklı evet ama 7.ayda bekleriz demişti doktoru. Sizinde bu dönemlerde desteksiz oturamayan bebekleriniz var mı? Emekleme çalışmaları yapıyor ama onuda tamamlayamadik halageri geri gidiyor
Abovv kolaylikla cikarsin insallahKızlar benim kuzumun daha dün hiç dişi yoktu damakta belirti dahi yoktu hergün bakıyordum bugün 4 tane dişi aynı anda göründü ya neye uğradığımızı şaşırdık
Teker teker gelin ulaeyyynnn
Tek bölgede olduğu için oraya yediği bişey geldi sonrada kat yeri olduğu için tahriş mi etti diye düşündüm ama bayada kötü duruyor rengi koyu fotodan mı yara gibi görünüyor pişik değildeKizlar bu neden olur sizce? Pişik gibi kokmuyor ve kızımda bi acı belirtisi yok ağlamıyor huzursuz değil yani. Daha önce böyle bir şey gören oldu mu?
Eki Görüntüle 3394939
Haha ay darısı bizeKızlar benim kuzumun daha dün hiç dişi yoktu damakta belirti dahi yoktu hergün bakıyordum bugün 4 tane dişi aynı anda göründü ya neye uğradığımızı şaşırdık
Teker teker gelin ulaeyyynnn
Bişy olmaz ya elini yüzünü yıka afiyet olsun ne olacakKızlar gece gece çok saçma bir olay başımıza geldi. Oğlumun altını değiştiriyordum tabii kavga kiyamet ağlıyordu. Aglarken cisini yaptı bir miktarda ağzına girdi(( ne yapılır bilemiyorum çok canim sıkıldı
Geçmiş olsun bence hızlı bir şekilde dermatolog ya da çocuk alerji doktoru görsünKizlar bu neden olur sizce? Pişik gibi kokmuyor ve kızımda bi acı belirtisi yok ağlamıyor huzursuz değil yani. Daha önce böyle bir şey gören oldu mu?
Eki Görüntüle 3394939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?