• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
İlk gebeliğimde hap içince hiiç bulantım yok gibi olmuştu. Bakalım bu nasıl olacak. Hangi hapı kullanıyorsun
Prilam dr. Ya bu benim 3. nasipse bi baska bi tuhaf. İlkinde çok kustum cok berbatti suyu dahi kusardım. 2.de sadece sabah bulantilari oldu o da kısa sürede gecti. Bu iştahsızlık yaptı baya bi değişik.

Prilam dr. Ya bu benim 3. nasipse bi baska bi tuhaf. İlkinde çok kustum cok berbatti suyu dahi kusardım. 2.de sadece sabah bulantilari oldu o da kısa sürede gecti. Bu iştahsızlık yaptı baya bi değişik.
Hepsi farklı oluyor işte. Sağ salim alırsın inşallah kucağına

Arkadaşlar evimde yangın çıktı aslında çıkmadı da. Alt katımda dükkan var soba yakmış bacadan bizim eve is doldu itfaiye geldi. Şuan evim mahvoldu her yer is yerler koltuklarım. Hafif başım dönüyor, halsizim sizce hastaneye gideyimmi ya of Allahom neden başıma geliyor😭 resim koydum bu hafif haliydi tam dışarı çıktığım an. Ne yapayım ne edeyim bebeğime bişey olurmu
Cok geçmis olsun kuzum🫤 naptin gitin mi hastaneye nasilsin insallah iyisindir

6+1 olduk 5+3 te kesemizi gördük bu çarşamba inşAllah kalp atışımızı duyarız bir aksilik çıkmazsa ekim annesi olucam

Arkadaşlar evimde yangın çıktı aslında çıkmadı da. Alt katımda dükkan var soba yakmış bacadan bizim eve is doldu itfaiye geldi. Şuan evim mahvoldu her yer is yerler koltuklarım. Hafif başım dönüyor, halsizim sizce hastaneye gideyimmi ya of Allahom neden başıma geliyor😭 resim koydum bu hafif haliydi tam dışarı çıktığım an. Ne yapayım ne edeyim bebeğime bişey olurmu
Çok büyük geçmiş olsun canım naptın gittin mi hastaneye kızın nasıl ?

Eski nikim Aybükem2008 di 2012 de oğlumda buradaydım güzel dostluklar kurmuştuk şimdi 2025 ismim funda 2 senedir 3 tüp 1 aşılama denedi
k olmadı aralıkta bıraktım ocakta hamişmişim
Benim hikayem farklı 2023 ocak ayında 14 yaşında kızım aybükemi trafik canavarına kurban ettim.oğlum kardeş çok istedi kızımın yokluğuyla çok savaş verdik yeni bir bebek bizi ayağa kaldırır diye ilaç olur umut olur diye rabbim dualarımı kabul edip nasip etti inş devamı gelir hayırlısıyla sağlıkla kucağımada almayı rabbim nasip eder.hepinizin evlarını Allahım korusun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Eski nikim Aybükem2008 di 2012 de oğlumda buradaydım güzel dostluklar kurmuştuk şimdi 2025 ismim funda 2 senedir 3 tüp 1 aşılama denedi
Benim hikayem farklı 2023 ocak ayında 14 yaşında kızım aybükemi trafik canavarına kurban ettim.oğlum kardeş çok istedi kızımın yokluğuyla çok savaş verdik yeni bir bebek bizi ayağa kaldırır diye ilaç olur umut olur diye rabbim dualarımı kabul edip nasip etti inş devamı gelir hayırlısıyla sağlıkla kucağımada almayı rabbim nasip eder.hepinizin evlarını Allahım korusun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Allahim 14 yaşındaki evladını toprağa vermek ne acıdır 😔 canim o melek oldu. Kalbine ferahlık versin. Bende daha 2 günlük bebeğimi toprağa verdim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Oğlunada güzel mutlu ömrü olur inşallah

Ahh canım arkadaşım rabbim yardımcın olsun. Bende 2024 nisanda kaybettim 15 aylık oğlumu. Acılara ilaç olur düşüncesiyle yeni bebek düşündük inşallah rabb'im sizede bize de bu zorluklarla imtihan olan herkese de gönlüne ferahlık verecek güzellikler nasip etsin 😞
Kızının mekanı cennet kabri nur olsun inşallah 🕊

Back