Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel bir yandan bakalım. O kiloların hepsi senin değil. bebeğin kilosu, suyu, plasenta vs onlarda bizim toplam kilomuza dahil o yüzden bence hiç canını sıkma kendini stres edip üzme doğumla birlikte bir kısmı gidiyor zaten geri kalanında da sağlıklı beslenmene devam edersen hiçbir sıkıntın olmaz
Günaydın kızlar nasıl gidiyorlar hamişliklerrr
Biz çarşamba şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlar gayet güzel çıktı ama o içtiğim içeceğin tadı 2 gün boğazımdan gitmedi içim kalktı resmen
Kızlar selam dün doktorumla randevum vardı perinatologdan sonra ilk defa görüştük bana mutlaka bir b planı olması gerektiğini söyledi, kadıköyde kendisi ben tuzladayım. Tuzlada evime en yakın hastanede kayıt açtırmamı söyledi olası bir kanamada oraya gitmemi, kadıköy medicana hastanesinde 2. Düzey bebek yoğun bakım ünitesi varmış 2kg altı bebeklere müdahale edemiyorlarmış. 35/36 ya kadar gidersem inşallah doğumu yaptırcak kendisi ama plasenta previa totalis olunca erken doğum riski çok yüksekmiş. Tırsmadım değil.. birde plasenta akkreta diye bir hastalık varmış oda zamanla olabilirmiş dedi oturdum hüngür hüngür ağladım .. üçüncü gebeliğim ilk bebeğimi kaybettim gelişme geriliğinden doğumdan sonra ikinci çok şükür sağ 3 yaşında bir oğlum var, bu da üçüncü olacak .. böyle şeyler hepmi beni bulur diye düşünmeden edemiyorum..
Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın lütfen kötü şeyler düşünme iyi düşünelim iyi olsun. Miniklerimiz de bizi, korkularımızı, endişelerimizi hissediyorlar. Biz ne kadar güçlü ne kadar dirençli olursak onlar da o kadar iyi olacak. Umarım her şey çok güzel olur.
Günaydın kızlar nasıl gidiyorlar hamişliklerrr
Biz çarşamba şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlar gayet güzel çıktı ama o içtiğim içeceğin tadı 2 gün boğazımdan gitmedi içim kalktı resmen
Hamile yastığı almıştım bende ama onunla uyuyamıyorum çok rahatsız geliyor bana normal yatmak daha rahat geldi
Yan yatarken bazen göbeğin üstüne doğru yatıyormuşum kızın tekmesine uyanınca fark ediyorum biraz vicdan yapmaya başladım kendimi kontrol edemediğim için
Ağrı gerçekten benimde canımı sıkıyor özellikle dönerken filan uyanıyorum geçmediğini söyleyince doktor bugün farklı bir magnezyum yazdı
İnstagramda bir doktor 37. Haftaya kadar istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz demiş, karnın üstüne bile. Ama istesek de yatamayız zaten olmuyor. Benim resmen kemiklerim ağrıyor kas değil. Doktorum olacak, yapacak bi şey yok dedi. Çünkü kullanılacak herşeyi kullanıyorum sanırım. Tek kafama takılan acaba kalsiyum mu çekiliyor az geliyor oluyor ama o da kanda iyi çıktı. Neyse sabredicez artık. Sanıırm vücut uykusuzluğa hazırlanıyor ilkinde de benzer şeyleri yaşamıştım. Dediğiniz gibi sağımdan soluma dönmek bile çok zor ağrılı uyanıyorum sürekli
Kızlar hamile taytları sizde de pot duruyor mu? Ben çok kilo almadım , yani bacaklarım basenlerim vs şişmedi aynı hala . Sadexe göbeğim çıktı . Ondan mı bilmiyorum aldığım hamile taytlarını kendi bedenim(small) almama rağmen pot duruyor. Sanırım gebelik taytlarında sadece göbek kısmı değil basen bacak kosmı da normal taytlardan daha geniş. Önerebileceğiniz kalıbı güzel tayt var mo? Hamilelik taytı oşsun göbek kısmı geniş olsun ama ger kalan yerleri diğer taytlarla aynı olsun
Kızlar hamile taytları sizde de pot duruyor mu? Ben çok kilo almadım , yani bacaklarım basenlerim vs şişmedi aynı hala . Sadexe göbeğim çıktı . Ondan mı bilmiyorum aldığım hamile taytlarını kendi bedenim(small) almama rağmen pot duruyor. Sanırım gebelik taytlarında sadece göbek kısmı değil basen bacak kosmı da normal taytlardan daha geniş. Önerebileceğiniz kalıbı güzel tayt var mo? Hamilelik taytı oşsun göbek kısmı geniş olsun ama ger kalan yerleri diğer taytlarla aynı olsun
Bacaklar fln bende de öyle, yani hafif bol bol. Benimki penti ilk hamileliğimde almıştım. Genelde elbise tarzı giyiyorum ama birkaç sefer umursamayıp giydim potluğu :) göbek büyüdükçe iyice çeker gibi.