• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaşina girmeden yurur bambam :)
Bizdede hep kosturmaca oda oda geziyor
bugun ilk defa 4 5 saniya ayakta duralbildi
normalde bi yere tutunup kalkiyo yoruluncada dusuyor
Yürüme çabaları çok güzelde düşmeler çok mutsuz edici değil mi ya 🥲 gaz sancıları konuşan grubun şu an yürüme konuşuyor olması 🥹 zaman çok hızlısıııın

Onu da düşünüyorum ama hani daha çok indoor kullanımı gibi düşünmüştüm onu. Sokakta daha bildiğim ayakkabı türü gibi mi alsam diyordum. İlk baş için hopfrög olabilir aslında. Ben bi kere bi hediye almıştım birisine Buse terimden. O da böyle patiğimsi bişysi ama dışarda da kullanmıştı bebe. Gayet de basıyordu rahatça. Bi alışveriş geçmişime bakayım tam markası neydi unuttum.

Tamam buldum baby on the go ürünleri. Hopfrog tarzı işte daha çok ev ev bahçesi filan oralarda giymelik terasta filan koşturmacaya iyi.
Ben burdan 18-19 numara bile henüz olmayan ayaklara bin lira gömeceğimi anladım 🥲 bi tık üzdü. dur bi çevremi yoklayayım bebesi büyüyen var mı😂

Ah ya ben neeeleeeer dağıttım neler hepsinin piyasa değeri milyar milyor şuan 😩
Aa onada bakayım rahat olsun sağlıklı olsun da önemli değil zaten ne marka olduğu 👍🏻ay evet ya ilk adım ayakkabısıda uzun süre kullanılmıyodur heralde çok pahalılar küçücük şeyler ☹️ insanın içini en çok o acıtıyor dimi 😀

Aa onada bakayım rahat olsun sağlıklı olsun da önemli değil zaten ne marka olduğu 👍🏻ay evet ya ilk adım ayakkabısıda uzun süre kullanılmıyodur heralde çok pahalılar küçücük şeyler ☹️ insanın içini en çok o acıtıyor dimi 😀
Evet, hem pahalı hem bir kaç aylık giyiyorlar :(
Fakat ben bir tek ayakkabıya para harcarım ciddi anlamda. Zamanında çok çektim, çok sıkıntı oldu çocukken ayağımda. O yüzden kıyafet almam ama ayakkabıya veririm :/

Evet, hem pahalı hem bir kaç aylık giyiyorlar :KK43:
Fakat ben bir tek ayakkabıya para harcarım ciddi anlamda. Zamanında çok çektim, çok sıkıntı oldu çocukken ayağımda. O yüzden kıyafet almam ama ayakkabıya veririm :/
Çok haklısın canım hala öyleyim bende ayak yapımdan dolayı sıkıntı yaşıyorum mesela. Araştıralım bakalım yazarız kim ne alıyor fikir danışırız 🙏

Onu da düşünüyorum ama hani daha çok indoor kullanımı gibi düşünmüştüm onu. Sokakta daha bildiğim ayakkabı türü gibi mi alsam diyordum. İlk baş için hopfrög olabilir aslında. Ben bi kere bi hediye almıştım birisine Buse terimden. O da böyle patiğimsi bişysi ama dışarda da kullanmıştı bebe. Gayet de basıyordu rahatça. Bi alışveriş geçmişime bakayım tam markası neydi unuttum.

Tamam buldum baby on the go ürünleri. Hopfrog tarzı işte daha çok ev ev bahçesi filan oralarda giymelik terasta filan koşturmacaya iyi.
Ben burdan 18-19 numara bile henüz olmayan ayaklara bin lira gömeceğimi anladım 🥲 bi tık üzdü. dur bi çevremi yoklayayım bebesi büyüyen var mı😂

Ah ya ben neeeleeeer dağıttım neler hepsinin piyasa değeri milyar milyor şuan 😩
Merhaba canım rahat model linki atarsan daha önce kullandığın bize de fikir olur 🤗🤗🤗

Merhaba canım rahat model linki atarsan daha önce kullandığın bize de fikir olur 🤗🤗🤗

Benim ilkinde sanbe ve vicco kullandım ben. Fakat hep hediye geldi Adidas Nike ve skechers.
Şunu diyebilirim ilk ayakkabı olarak vicco çok güzel ve sanbe fiyat performans ürünü fakat bence her türlü markayı geride bırakan tek ayakkabı skechers. Ben 3 yaşından beri sadece skechers giydiriyorum çocuğuma. Adidas sert mesela, Nike bir tık daha iyi ama çocukların hoplama zıplama esnekliğine en iyisi skechers. Evet pahalı hepsi ama özellikle okul çağına gelince ciddi anlamda farkı görüyorsun.

Hopfrög içime sindi, baby on the go ile ikisi de aynı minvalde gibi. Bir tane de vicco alacağım. Hafta sonu çıkar bir de elimle kontrol ederim o şekilde alırım.

Vicco Loro Ilk Adım Ayakkabısı

Vicco Berry Hafif Erkek İlk Adım Saks Mavi Günlük Ayakkabı

Bu daha kapalı bir model ayağı daha güzel sarar
Vicco 950.E19K.224 Anka Kız/Erkek Bebek İlk Adım Ayakkabı

Bir de pheebsin bahsettiği şu

Hopfrög Cute Hose Hyper Mor Gül Barefoot Akıllı Patik

Şimdiden hayırlı olsun. Başka fikirler olursa paylaşın litfeen 😀

Kızlar oğlum 2?haftadır aşırı düzensiz bir uykuya sahip oldu gece 12 de uyuyor. üst dişleri geldi hadi ilk başta ona vermiştim ama bu hafta her gün yeni şeyler öğrendi ayakta durma bir yere tutunup adım atma gibi 3 gündür de geceleri uyanıp sürekli alkış yapıyor çok tatlı ama sabrımda kalmadı 🤣 atak haftası var mı 7. Ay sonu 8. Ay başı delircem 🤣🤣 yoksa yeni şeyler öğrendiği için mi uyumak istemiyor anlamadım

kızlar 8.5 aylık olduk çok nadir canı isterse dönüyo emeklemeye falan hiç uğraşmıyo ama genelde ayakta durmak istiyo adım atmak için çabalıyo bazen atıyo bazen sallanıyo sallanıyo duruyo diş falan da yok hatta belirti dahi yok yakınımdakiler tembellikten olduğunu söylüyo ama yani artıkta emeklemeye falan geçmesi gerekmiyomuydu böyle bir durum yaşayan oldumu acaba

kızlar 8.5 aylık olduk çok nadir canı isterse dönüyo emeklemeye falan hiç uğraşmıyo ama genelde ayakta durmak istiyo adım atmak için çabalıyo bazen atıyo bazen sallanıyo sallanıyo duruyo diş falan da yok hatta belirti dahi yok yakınımdakiler tembellikten olduğunu söylüyo ama yani artıkta emeklemeye falan geçmesi gerekmiyomuydu böyle bir durum yaşayan oldumu acaba
doktorumuz emekleme bizim için gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyen bebekte çok fazla var demişti o yüzden çok takılma emekleme olayına. Çevredeki insanlar yorum yapmak için yapıyor tembellik ne demek her bebek kendine özgü kimisi 5 ay emekler ancak yürür kimisi hiç emeklemeden 5 günde yürür takılma söylenenlere 🙏

Bizde 8.5 aylığız hiç bir belirti yokken aniden 4 diş birden patlattı birkaç gün oldu, benimkide elleri ve dizleri üzerinde durup emeklemiyor komando gibi sadece istediği bişeyi almak için sürünüyor onun dışında sürünme yok, dönmesi 5.ayda başlamıştı istediği yerlere dönerek gidiyor etrafında çarkıfelek gibi dönüyor oyun yaptı, yürüme hevesi fazla ama tutup kalkma falan yok ben tutup yürütürsen koşarcasına adım atıyor, koltuğu tutturuyorum ayakta kalacak mı diye anında devriliyor olaydan haberi bile yok yüzüme bakıyor ki bu kadın beni niye böyle bıraktı diye 🤣 çok kucakçı bir bebek olduğu için yerde az vakit geçirmesine bağlıyorum bu durumu çünkü yerde ne kadar pratik yaparsa kendini geliştirir, seninki de kucakcı mı yerde ne kadar vakit geçiriyor

Merhaba oğlum evde yapma yoğurt yemiyor. Bebeklerin yiyebileceği market yoğurtları biliyor musunuz?

Anneler selam, sezeryan olan anneler sizin dikiş iziniz ne durumda? Benim küçülmedi hiç ve hala üstünde küçük bi şişlik var. İz geçiren herhangi bi krem losyon vs kullanmadım, şimdi başlasam geç mi oldu artık bilemedim.
Benim bebiște atak haftalarında gibi sanki, gece sürekli ama sürekli uyanıyor, en geç 8 de uykuya dalan çocuk 10 11 i zorlamaya başladı. Diş zorluyor desem hala bi belirti bi şişlik yok. 3 gün sonra 8 aylık olacak, kontrolünde doktora sorcam bakalım niye böyle oldu

Anneler selam, sezeryan olan anneler sizin dikiş iziniz ne durumda? Benim küçülmedi hiç ve hala üstünde küçük bi şişlik var. İz geçiren herhangi bi krem losyon vs kullanmadım, şimdi başlasam geç mi oldu artık bilemedim.
Benim bebiște atak haftalarında gibi sanki, gece sürekli ama sürekli uyanıyor, en geç 8 de uykuya dalan çocuk 10 11 i zorlamaya başladı. Diş zorluyor desem hala bi belirti bi şişlik yok. 3 gün sonra 8 aylık olacak, kontrolünde doktora sorcam bakalım niye böyle oldu
İzin yarısı şiş ve kabarık keloid olmasından korkuyorum

İzin yarısı şiş ve kabarık keloid olmasından korkuyorum
Ben daha önce safra kesesi ameliyatı oldum, onda da dikişte şişlik vardı ama daha ince e tabi daha küçük bi bölge. 2 yıl olacak ve düzeldi orası. Sezeryan dikişide zamanla incelir düzelir diye düşünüyordum ama şişlik beni de tedirgin ediyor. Dermatoloji doktoruna mu görünmek gerek acaba

Bunu almayı düşünüyorum ama ise yarar mı nasıl olur bilemedim. Alan annelerimiz var mi acaba ✨

Eklentiler

• IMG_7358.png
    IMG_7358.png
    237,9 KB · Görüntüleme: 49
Back