• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Ben tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Baska oruc tutan var mi kizlar
ben tutuyorum gün içindeki mide ağrılarıma çok iyi geldi fakat halsizliğim X10 yemekten sonra da 1 saat iptalim oturmak bile rahatsız ediyor yatmam lazım, bebeğim mutludur diye düşünüyorum sürekli yattığım için bir de iştahım ve yemeklere alakam daha bir düzene girdi gibi hissediyorum

Merhaba Arkadaşlar. Bursa’dan olan var mı aramızda. Hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Doruk Hastanesi Adnan Orhan’a gidiyorum ama onda da tamamlayıcı sağlık sigortası yok. Sağlık sigortası geçerli bir doktor arıyorum.
Merhaba bende nilüfer doruk hastanesi merve kahramana gidiyorum memnunum 😊 tss kapsıyor

Yani böyle toplu duruyor .erkekler sanki böyle organları daha belli oluyor canım.sen ne hissediyorsun
İlk başlarda erkek hissediyordum sonra rüyamda kız bebek gördüm kız gibi geliyor ama tam emin de değilim😂 hem ekşi hem tatlı yiyorum bebeğim sağ tarafta bulantimda sadece bu hafta çok çok az oldu benim ikinci evliliğim ilk evliligimde bir oğlum var eşimin de ilk evliliğinden 2kizi var Rabbim öncelikle sağlıklı bir evlat nasip etsin ama benim gönlümden kız eşimin gönlünden demesede erkek geçiyor biliyorm ikimizden birine spriz olcak ama tabiki öncelikle sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahim en önemlisi

Merhabalar herkese sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz 🤲 Bende aranıza katılıyorum aslında tahmini doğum tarihim 14 ekim ama sezeryan olacağım için eylül olur diye düşünüyorum sağlıkla kolaylıkla inşallah 🤲

Ben tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Baska oruc tutan var mi kizlar
Ben ilk gün deneyim dedim ama uyanır uyanmaz midemdekini çıkarınca tutamadım öğretmenlik yaptığımdan konuşmaktan bağırmaktan dilim damağım kuruyo ve 1 saatte bir en az ağzıma bişey atmazsam çok halsiz kalıp bulantı çekiyorum. Oysa oruç tutmayı aşırı seven bir insandım😔 Hatta hamile olduğumu bile oruçluyken öğrenmiştim

Ben hiss ediyorum arada eminim bağırsak hareketleri diğil ilkte çok geç hiss etmiştim
Nasıl gidiyor sizin 🥰 bende hissediyorum 2 gündür oğlumda hissettiğim yer aynı yerde içerde hissediyorum ama daha dışardan gözükecek gibi değilde içinde karıncalanma gibi hep aynı nokta demek ki hissediyoruz 2. Ciler daha erken hissediliyormuş zaten

Merhabalar herkese sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz 🤲 Bende aranıza katılıyorum aslında tahmini doğum tarihim 14 ekim ama sezeryan olacağım için eylül olur diye düşünüyorum sağlıkla kolaylıkla inşallah 🤲
Hoş geldin canım.mart annelerinden geldin ne güzel yine birlikteyiz🥰🤲🏻

Kızlar benden güzel haber var.Nipt testi vermiştim. Temiz çıktı. Çok şükür🤍Geçen salı vermiştim , bugün ilettiler. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
Gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza hangi firmaydı cinsiyet öğrendiniz mi 🥰

Nasıl gidiyor sizin 🥰 bende hissediyorum 2 gündür oğlumda hissettiğim yer aynı yerde içerde hissediyorum ama daha dışardan gözükecek gibi değilde içinde karıncalanma gibi hep aynı nokta demek ki hissediyoruz 2. Ciler daha erken hissediliyormuş zaten
Bulantılar bir tık azalmış ama tam geçse çok iyi olur.Dışardan bendede gözükmüyor geçen gün iğnemi vurunca dikkatla bakınca bir titreme var☺️ikincide evet erken hiss ediliyor

Back