- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.561
Yürüme çabaları çok güzelde düşmeler çok mutsuz edici değil mi yaYaşina girmeden yurur bambam :)
Bizdede hep kosturmaca oda oda geziyor
bugun ilk defa 4 5 saniya ayakta duralbildi
normalde bi yere tutunup kalkiyo yoruluncada dusuyor
Aa onada bakayım rahat olsun sağlıklı olsun da önemli değil zaten ne marka olduğuOnu da düşünüyorum ama hani daha çok indoor kullanımı gibi düşünmüştüm onu. Sokakta daha bildiğim ayakkabı türü gibi mi alsam diyordum. İlk baş için hopfrög olabilir aslında. Ben bi kere bi hediye almıştım birisine Buse terimden. O da böyle patiğimsi bişysi ama dışarda da kullanmıştı bebe. Gayet de basıyordu rahatça. Bi alışveriş geçmişime bakayım tam markası neydi unuttum.
Tamam buldum baby on the go ürünleri. Hopfrog tarzı işte daha çok ev ev bahçesi filan oralarda giymelik terasta filan koşturmacaya iyi.
Ben burdan 18-19 numara bile henüz olmayan ayaklara bin lira gömeceğimi anladımbi tık üzdü. dur bi çevremi yoklayayım bebesi büyüyen var mı
Ah ya ben neeeleeeer dağıttım neler hepsinin piyasa değeri milyar milyor şuan
Hah seninkide hazır desene gazamız mübarek olsunYaşina girmeden yurur bambam :)
Bizdede hep kosturmaca oda oda geziyor
bugun ilk defa 4 5 saniya ayakta duralbildi
normalde bi yere tutunup kalkiyo yoruluncada dusuyor
Evet, hem pahalı hem bir kaç aylık giyiyorlarAa onada bakayım rahat olsun sağlıklı olsun da önemli değil zaten ne marka olduğuay evet ya ilk adım ayakkabısıda uzun süre kullanılmıyodur heralde çok pahalılar küçücük şeyler insanın içini en çok o acıtıyor dimi
Çok haklısın canım hala öyleyim bende ayak yapımdan dolayı sıkıntı yaşıyorum mesela. Araştıralım bakalım yazarız kim ne alıyor fikir danışırızEvet, hem pahalı hem bir kaç aylık giyiyorlar
Fakat ben bir tek ayakkabıya para harcarım ciddi anlamda. Zamanında çok çektim, çok sıkıntı oldu çocukken ayağımda. O yüzden kıyafet almam ama ayakkabıya veririm :/
Merhaba canım rahat model linki atarsan daha önce kullandığın bize de fikir olurOnu da düşünüyorum ama hani daha çok indoor kullanımı gibi düşünmüştüm onu. Sokakta daha bildiğim ayakkabı türü gibi mi alsam diyordum. İlk baş için hopfrög olabilir aslında. Ben bi kere bi hediye almıştım birisine Buse terimden. O da böyle patiğimsi bişysi ama dışarda da kullanmıştı bebe. Gayet de basıyordu rahatça. Bi alışveriş geçmişime bakayım tam markası neydi unuttum.
Tamam buldum baby on the go ürünleri. Hopfrog tarzı işte daha çok ev ev bahçesi filan oralarda giymelik terasta filan koşturmacaya iyi.
Ben burdan 18-19 numara bile henüz olmayan ayaklara bin lira gömeceğimi anladımbi tık üzdü. dur bi çevremi yoklayayım bebesi büyüyen var mı
Ah ya ben neeeleeeer dağıttım neler hepsinin piyasa değeri milyar milyor şuan
Merhaba canım rahat model linki atarsan daha önce kullandığın bize de fikir olur
doktorumuz emekleme bizim için gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyen bebekte çok fazla var demişti o yüzden çok takılma emekleme olayına. Çevredeki insanlar yorum yapmak için yapıyor tembellik ne demek her bebek kendine özgü kimisi 5 ay emekler ancak yürür kimisi hiç emeklemeden 5 günde yürür takılma söylenenlerekızlar 8.5 aylık olduk çok nadir canı isterse dönüyo emeklemeye falan hiç uğraşmıyo ama genelde ayakta durmak istiyo adım atmak için çabalıyo bazen atıyo bazen sallanıyo sallanıyo duruyo diş falan da yok hatta belirti dahi yok yakınımdakiler tembellikten olduğunu söylüyo ama yani artıkta emeklemeye falan geçmesi gerekmiyomuydu böyle bir durum yaşayan oldumu acaba
Bizde 8.5 aylığız hiç bir belirti yokken aniden 4 diş birden patlattı birkaç gün oldu, benimkide elleri ve dizleri üzerinde durup emeklemiyor komando gibi sadece istediği bişeyi almak için sürünüyor onun dışında sürünme yok, dönmesi 5.ayda başlamıştı istediği yerlere dönerek gidiyor etrafında çarkıfelek gibi dönüyor oyun yaptı, yürüme hevesi fazla ama tutup kalkma falan yok ben tutup yürütürsen koşarcasına adım atıyor, koltuğu tutturuyorum ayakta kalacak mı diye anında devriliyor olaydan haberi bile yok yüzüme bakıyor ki bu kadın beni niye böyle bıraktı diyekızlar 8.5 aylık olduk çok nadir canı isterse dönüyo emeklemeye falan hiç uğraşmıyo ama genelde ayakta durmak istiyo adım atmak için çabalıyo bazen atıyo bazen sallanıyo sallanıyo duruyo diş falan da yok hatta belirti dahi yok yakınımdakiler tembellikten olduğunu söylüyo ama yani artıkta emeklemeye falan geçmesi gerekmiyomuydu böyle bir durum yaşayan oldumu acaba
Benimki allaha emanet dun basini kapiya vurdu mosmor üstüne surekli dusuyor kafa kalmadi cocukta ne yapsam durduramiyorumHah seninkide hazır desene gazamız mübarek olsun
Bizimde öyle Allahın her günü ayrı bi köşeye imza atıyo biticek inşallahBenimki allaha emanet dun basini kapiya vurdu mosmor üstüne surekli dusuyor kafa kalmadi cocukta ne yapsam durduramiyorum
Sütaş babymix ile activia sade bu ikisini görmüştüm benMerhaba oğlum evde yapma yoğurt yemiyor. Bebeklerin yiyebileceği market yoğurtları biliyor musunuz?
Teşekkür ederimSütaş babymix ile activia sade bu ikisini görmüştüm ben
İzin yarısı şiş ve kabarık keloid olmasından korkuyorumAnneler selam, sezeryan olan anneler sizin dikiş iziniz ne durumda? Benim küçülmedi hiç ve hala üstünde küçük bi şişlik var. İz geçiren herhangi bi krem losyon vs kullanmadım, şimdi başlasam geç mi oldu artık bilemedim.
Benim bebiște atak haftalarında gibi sanki, gece sürekli ama sürekli uyanıyor, en geç 8 de uykuya dalan çocuk 10 11 i zorlamaya başladı. Diş zorluyor desem hala bi belirti bi şişlik yok. 3 gün sonra 8 aylık olacak, kontrolünde doktora sorcam bakalım niye böyle oldu
Ben daha önce safra kesesi ameliyatı oldum, onda da dikişte şişlik vardı ama daha ince e tabi daha küçük bi bölge. 2 yıl olacak ve düzeldi orası. Sezeryan dikişide zamanla incelir düzelir diye düşünüyordum ama şişlik beni de tedirgin ediyor. Dermatoloji doktoruna mu görünmek gerek acabaİzin yarısı şiş ve kabarık keloid olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?