• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Arkadaşlar evimde yangın çıktı aslında çıkmadı da. Alt katımda dükkan var soba yakmış bacadan bizim eve is doldu itfaiye geldi. Şuan evim mahvoldu her yer is yerler koltuklarım. Hafif başım dönüyor, halsizim sizce hastaneye gideyimmi ya of Allahom neden başıma geliyor😭 resim koydum bu hafif haliydi tam dışarı çıktığım an. Ne yapayım ne edeyim bebeğime bişey olurmu
Çok geçmiş olsun 😕 yolundadır inşallah her şey.

Arkadaşlar evimde yangın çıktı aslında çıkmadı da. Alt katımda dükkan var soba yakmış bacadan bizim eve is doldu itfaiye geldi. Şuan evim mahvoldu her yer is yerler koltuklarım. Hafif başım dönüyor, halsizim sizce hastaneye gideyimmi ya of Allahom neden başıma geliyor😭 resim koydum bu hafif haliydi tam dışarı çıktığım an. Ne yapayım ne edeyim bebeğime bişey olurmu
Gecmis olsun canim gittinmi doktora nasilsin

Merhaba kızlar, halsizlik durumunuz nasıl? Oruç tutuyorum ve üç gündür ikindiden sonra iptal oluyorum resmen. Buarada doktora danışarak oruca başladım.

Merhaba kızlar, halsizlik durumunuz nasıl? Oruç tutuyorum ve üç gündür ikindiden sonra iptal oluyorum resmen. Buarada doktora danışarak oruca başladım.
Bende 2 gün tuttum ama bugün kötü oldum bulantıdan akşama kadar yattım. O yüzden yarın tutmayacağım

7.hafta itibari ile benim bulantılarım başladı:(

Bende 2 gün tuttum ama bugün kötü oldum bulantıdan akşama kadar yattım. O yüzden yarın tutmayacağım
Geçmiş olsun. Benim henüz bulantım yok ama halsizlik baya vuruyor. Bakalım ben de ara vererek tutmayı düşünüyorum

Geçmiş olsun. Benim henüz bulantım yok ama halsizlik baya vuruyor. Bakalım ben de ara vererek tutmayı düşünüyorum
Evet 1 gün tutup 1 gün tutmamak da çözüm olabilir. Bulantı olmasaydı ben öyle yapacaktım.

Bulantım çoktu ve iştahsızım o yüzden tutamıyorum. Doktor ilaç verdi bulantı bi nebze rahatta iştahsızlık var. Denemek istiyorum biraz daha iyi olursam ama bisey yiyemiyorum sahurda.

Eklentiler

• 1000026756.webp
    1000026756.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
Bulantım çoktu ve iştahsızım o yüzden tutamıyorum. Doktor ilaç verdi bulantı bi nebze rahatta iştahsızlık var. Denemek istiyorum biraz daha iyi olursam ama bisey yiyemiyorum sahurda.
Bulantı varsa tutmak zor olur ya. Kendini zorlama bence

Kızlar son adet tarihim 02.01.2025 ti femara ile hazırlanarak 25.01.2025 te 5. Gün embriyo transferi yapıldı. Sonucum pozitif oldu doktorum yaptığı ilk kontrolde adet tarihimi 11.01.2025 olarak güncelledi bu hesaba göre 7 haftalık olması gereken bebeğim ultrasonda 6 hafta 1 günlük görünüyor kese var bebek var kalp atışını da gördük ancak dinleyemedik doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı korkmalı mıyım çok endişelendim bunu daha önce yaşayıp süreci yoluna giren var mı acaba ?
Endişelenme canım normal ilk başlarda yavas buyuyolar bebişler bende oyleydim 6+2 haftalık olmama rağmen ultrasonda gore 5+4 tu ama zamanla haftamı yakaladım şimdi 9+6 haftalık oldum ultrasona gore de oyle yani zaman geçtikçe tam gununu yakalıyosus bide kalp atışını görmussun o yuzden hic endişe etme

Back