• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Bende erkek bekliyordum hep erkek erkek erkek dedik Doktor Kız diyince hahahaha şoka girdik oğlum derken kızım diye sevmeye başladık komik ve tatlı durumlar

Kesinlikle öyle, isim felan hep kiz icin dusunmustuk, erkek icin hic bi acaba su mu olsa diye bi oneri bile yoktu 🤭 esimde bende şok olduk 🤭

Hanımlar benim ikinci gebeliğim, şu an 15+4 haftaligim. Hareketleri hissetmemek beni çok geriyor yarın kontrolüm var. Ikincide daha erken hissedilir diyolardı normal mi acaba hala hissetmemek?
Benim de ikinci gebeliğim ve şuan 16+lardayım ve hala hissetmiyorum hareketlerini. İlkinde 19. Haftada hissetmiştim pıtpıt atıyordu, ikincide erken hissediliyor denilince ben de şuan çoktan hissetmeyi bekliyordum ama ben de şaşırdım demek ki daha birkaç haftası var. Yani zaten daha kaç gramlar ki normal bence biraz daha bekleyelim illa ki hissederiz:halay:

Benim de ikinci gebeliğim ve şuan 16+lardayım ve hala hissetmiyorum hareketlerini. İlkinde 19. Haftada hissetmiştim pıtpıt atıyordu, ikincide erken hissediliyor denilince ben de şuan çoktan hissetmeyi bekliyordum ama ben de şaşırdım demek ki daha birkaç haftası var. Yani zaten daha kaç gramlar ki normal bence biraz daha bekleyelim illa ki hissederiz:halay:
Haklisin canim öyle denilince ben de beklentiye girdim baya ins hersey yolundadır

Kızlar detaylı ultrasonla ilgili neler düşünüyorsunuz? Bizim burda özel hastanede zaten yok perinatoloji, bi tane devlet hastanesinde var, ondan da randevu alabilmek ne mümkün. O yüzden yakın şehirde yaptırılmaz, oradan ayarladık 27 Mart için. O zaman tam 21+3 olmuş olucaz inşallah hayırlısıyla 🙏🏻🥹
Merhabalar hangi şehirdesiniz acaba? İzmir şehir hastanesindeki perinatologlar detaylı usg bakmıyormuş özele yönlendirdiler

Hanımlar benim ikinci gebeliğim, şu an 15+4 haftaligim. Hareketleri hissetmemek beni çok geriyor yarın kontrolüm var. Ikincide daha erken hissedilir diyolardı normal mi acaba hala hissetmemek?
Benim 4. Gebeliğim ben bazen hisseder gibi oluyorum ama acaba da demeden gecemiyorum oda 2 gündür belki daha hissetmiyorumdur ..🤣 bence bunlar sıkıntı değil hiç endişelenme keyfi yerindedir 😍

Merhabalar hangi şehirdesiniz acaba? İzmir şehir hastanesindeki perinatologlar detaylı usg bakmıyormuş özele yönlendirdiler
Ben Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah

Benim 4. Gebeliğim ben bazen hisseder gibi oluyorum ama acaba da demeden gecemiyorum oda 2 gündür belki daha hissetmiyorumdur ..🤣 bence bunlar sıkıntı değil hiç endişelenme keyfi yerindedir 😍
Ay masallah canim senin dördüncüymüş valla sen öyle diyosan doğrudur icim bir nebze rahatladi:)

Ben Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
Adanada kime gelmeyi dusunuyosun canım ben adanada yasiyorum

Kızlar iyi akşamlar vücudunda sivilcelenme başlayan var mı 18. haftamdayım göğüsümde ve sırtımda inanılmaz bir sivilcelenme var normalde hiç olmazdı yüzümde bile asla çıkmaz

Anladım evet o taraflar daha toparlayamadı haklısınız 😔. İnşallah bebeğinize sağ salim kavuşur birlikte güzel günler geçirirsiniz🥰

Back