• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    128
Selam canım ben bugün patronumla konuştum fakat evden çalışmama geçmemi istemiyor gidip rapor almam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum öncelikle Kartal eğitim araştırmada bir kadın doğumcuya randevu almam gerekiyor sonrasında bir perinatolog mu görmesi gerekiyor nasıl oluyor tam olarak ?
Olabilir canım. Ben de bilmiyorum açıkçası. Hayret durumunu biliyor ama izin vermiyor. Perinatologa yönlendirirler kesin canım.

Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebişleriniz kaç gram ve cm. Ben en son 26+4 te gittim. 1030 gram 35 cm dedi. Nasıl sizce?

Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebişleriniz kaç gram ve cm. Ben en son 26+4 te gittim. 1030 gram 35 cm dedi. Nasıl sizce?
Benim 23+3 de 750 gramdı. Normal geldi ölçümünüz ultrason kağıdında da haftasıyla uyumu çıkar. Maşallah ya 35 cm mi 🧿 o kadar büyüttük yani çok şükür:)

Benim 23+3 de 750 gramdı. Normal geldi ölçümünüz ultrason kağıdında da haftasıyla uyumu çıkar. Maşallah ya 35 cm mi 🧿 o kadar büyüttük yani çok şükür:)

İkinize de maşaallah değerleriniz çok iyi sanırım bebekleriniz önden gidiyor. Ben de 24 haftalıkken gitmiştim en son 550 gr dı 3 gün önden gidiyor demişti doktor. Bence birbirimizle kıyaslamak doğru değil, doktor ne dediyse ona göredir. Haftasıyla uyumlu olması her zaman iyi bir şey. Ama bazen geç döllenme sebebiyle 1-2 haftaya kadar geriden gelme durumları olabiliyor, ona da normal diyor doktorlar. Ya da erken döllenme olduğu zaman ya da bebek çok geliştiyse 1-2 hafta önden gittiği de olabiliyor. Önemli olan bebeklerin karın çevresi ve baş çevresi ölçümleri, bunlar haftasıyla uyumlu ve sağlıklı sınırlar içindeyse içiniz rahat olsun.

İkinize de maşaallah değerleriniz çok iyi sanırım bebekleriniz önden gidiyor. Ben de 24 haftalıkken gitmiştim en son 550 gr dı 3 gün önden gidiyor demişti doktor. Bence birbirimizle kıyaslamak doğru değil, doktor ne dediyse ona göredir. Haftasıyla uyumlu olması her zaman iyi bir şey. Ama bazen geç döllenme sebebiyle 1-2 haftaya kadar geriden gelme durumları olabiliyor, ona da normal diyor doktorlar. Ya da erken döllenme olduğu zaman ya da bebek çok geliştiyse 1-2 hafta önden gittiği de olabiliyor. Önemli olan bebeklerin karın çevresi ve baş çevresi ölçümleri, bunlar haftasıyla uyumlu ve sağlıklı sınırlar içindeyse içiniz rahat olsun.
evet bence de önemli olan haftasıyla uyumlu olsun, 1-2 haftalık farklar olabiliyor. benim başından beri 1 hafta ileri, erken döllenme muhtemelen. zaten erken döllenme olduğu için de sürpriz bir bebek :D

Kızlar bugün acil hastaneye gittim kasılmam ve su gibi akıntım oldu doktor vajinal muayene yaptı Su değilmis gelen akıntı var dedi fitil yazdı kasılma içinde nst girdim sancı çıkmadı daha 26 haftadayım bebekte baş aşağı dönmüş sizce dönmesi için çok mu erken bebeği dönen var mı bu haftada

Ben yatarak dikkat ederek geciriyorum. Maşallah çok güzel. Zaten bir şey olsa doktor söyler. Sağlıkla büyüsünler inşallah.

Kızlar bugün acil hastaneye gittim kasılmam ve su gibi akıntım oldu doktor vajinal muayene yaptı Su değilmis gelen akıntı var dedi fitil yazdı kasılma içinde nst girdim sancı çıkmadı daha 26 haftadayım bebekte baş aşağı dönmüş sizce dönmesi için çok mu erken bebeği dönen var mı bu haftada
Geçmiş olsun canım. Evet akıntı fazla bu haftalarda. Ben de protestan fitil kullanıyorum. Doktor normal olmasa söylerdi canım.

Oysho'dan almıştım, 24. haftama gelmeme rağmen bende de bacak ve basen kısmı (özellikle yanlardan) pot duruyor. Ama yine de giyiyorum :)

Ben geçen gün H&M'den rahat, efil efil bir pantolon aldım. Tayttan sıkılmıştım hem de biraz da olsa şık olsun dedim. Hem potluk sorunu da yok :)
Herkes çok beğendi, dilerseniz şuradan bakabilirsiniz.
Merhaba benim taytım da oysho ama aşırı pot :( hm linki göremedim

Ben de o arayıştayım. Geçen hafta aldım yorumlara bakıp bir beden büyük aldım eşofman gibi oldu. Yağmur da yağıyordu üstüm ıslanınca mecburen giydim iade de edemiyorum. Öyle elimde patladı. Çok sıkıldım kendiyle barışamamış insanlardan 🥺 güzel bir şey bulursan paylaşır mısın ben de alayım 🥹
Bulursam mutlaka söylerim ama daha fazla deneme yanılma yöntemi de yapmak istemiyorun🤣oysho nun bile öyle pot durdu ki , bulur muyum bilemedim🤣

Maşallah 🫠 benim 25+0da 800 gram idi doktor biraz önde gidiyor dedi.
Acaba yanlış mı hatırladım bir kontrol edeyim🤔 722 grmiş +- 100 gr yanılma payı oluyor tabi. Erken gebelik kaynaklı 1 hafta önde çıkıyor. Ama benim kordonumda damarlardan biri kapanmış, perinatolog sorun olmaz ama 3,5 kg değil de 3 kg doğar belki dedi. İleriki haftalar daha belirleyici oluyor.

Back