• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
İkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun da 😅
Ben Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederim

Yani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
İkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun da 😅
Ben Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederim
Kızlar iyi akşamlar vücudunda sivilcelenme başlayan var mı 18. haftamdayım göğüsümde ve sırtımda inanılmaz bir sivilcelenme var normalde hiç olmazdı yüzümde bile asla çıkmaz
bebeğiniz kız mı? Kız bebeklerde progesteron hormonu biraz daha fazla salgılanıyormus ondan sebep olabiliyor sivilce

bebeğiniz kız mı? Kız bebeklerde progesteron hormonu biraz daha fazla salgılanıyormus ondan sebep olabiliyor sivilce
Hayır oğlum olacak inşallah. Vücudumu ilk defa böyle sivilceli görüyorum

Herkese selamlar, bebisler ve anneleri umarım iyisiniz 🙏 2024 agustos annesiyim başlığı görünce duygulandım ve yazmak istedim 🥹 hamileligimin son 3 ayı oldukça stresli ve sıkıntılı geçmişti ve bir an önce hamileligim bitsin bebeğime sağlıkla kavuşayım istiyordum, hamileligini özleyenlere şok oluyordum hatta... gelin görün ki ozleniyormus hakikaten ☺️ Sürecin tadını çıkarın, stresten uzak durun, sizi strese sokanlardan daha da uzak durun 🐣 agustos ayında doğum yapmak (yazın o sıcaklarda kocaman karın sizi zorlayacak olmasına ragmen) cook guzel, hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum ✨

Back