- 16 Ocak 2021
- 4.214
- 7.648
- 108
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.581
Ben de bilmiyorum yaza kadar bekleyim diyorumBen daha önce safra kesesi ameliyatı oldum, onda da dikişte şişlik vardı ama daha ince e tabi daha küçük bi bölge. 2 yıl olacak ve düzeldi orası. Sezeryan dikişide zamanla incelir düzelir diye düşünüyordum ama şişlik beni de tedirgin ediyor. Dermatoloji doktoruna mu görünmek gerek acaba
Şuan değil ama güzel bir şey çocuğun kas gelişimi regüle olması açısından bir de salıncak ama çarşaf gibi çocuk içine giriyor anne karnı algısı veriyormuş. Çocuk odası genişse al benceBunu almayı düşünüyorum ama ise yarar mı nasıl olur bilemedim. Alan annelerimiz var mi acaba
Bende alacağım da daha erken değil mi yaBunu almayı düşünüyorum ama ise yarar mı nasıl olur bilemedim. Alan annelerimiz var mi acaba
Hayırlı olsun gelişmeleri bekliyoruzBiz bi cesaret uyku eğitimine başladık 3.günümüz bugün güzel değişimler var10 15 gün olsun detay yazıcam denemek isteyen olursa diye. 9.ay aşısı var çünkü kestiremiyorum nasıl olacak
Selam canım ben yarın niyet ediyorum eğer sütte sıkıntı olmazsa devam, yoksa 1 ve 1 yok şeklinde gideceğimiKizlae selam emziren annelerimiz oruc tutucak misiniz ? Biz 8 aylik olduk kararsizim sute etki edebilir diye ?
Bende tutucaktım ama süt azalmasa bile içerik yani besin oranı değişebiliyormuiş yinede tutulabilir şahsen vazgeçtim zaten ek gıda doyumluk değil hala ee kilo alımı yavaşladı genel itibariyle göze alamadım o yüzdenKizlae selam emziren annelerimiz oruc tutucak misiniz ? Biz 8 aylik olduk kararsizim sute etki edebilir diye ?
Benim bebisin kilosu en baştan beri düşük gidiyor zaten, ben cesaret edemedim ya tutmucam. Kontrolünde doktoruna sorucam bakalım.Kizlae selam emziren annelerimiz oruc tutucak misiniz ? Biz 8 aylik olduk kararsizim sute etki edebilir diye ?
Benim bebisin kilosu en baştan beri düşük gidiyor zaten, ben cesaret edemedim ya tutmucam. Kontrolünde doktoruna sorucam bakalım.
Arkadaşlar 3 tekerlekli bisikletlerden alasım var yaza hazır olsun diye düşünüyorum malum zamlardan dolayı.. Ama marka konusunda kararsızım, globber 4 in 1 bakıyorum ama değer mi o fiyata, ya da muadil tarzda bisey mi alsam? Sizlerden alan, kullanan araştıran oldu mu? Ne düşünüyorsunuz?
Biz uonibaby aldık çok güzel yaza bebek arabası kullanmayız diye düşünüyorum.Benim bebisin kilosu en baştan beri düşük gidiyor zaten, ben cesaret edemedim ya tutmucam. Kontrolünde doktoruna sorucam bakalım.
Arkadaşlar 3 tekerlekli bisikletlerden alasım var yaza hazır olsun diye düşünüyorum malum zamlardan dolayı.. Ama marka konusunda kararsızım, globber 4 in 1 bakıyorum ama değer mi o fiyata, ya da muadil tarzda bisey mi alsam? Sizlerden alan, kullanan araştıran oldu mu? Ne düşünüyorsunuz?
Ben tutmayacağım canımKizlae selam emziren annelerimiz oruc tutucak misiniz ? Biz 8 aylik olduk kararsizim sute etki edebilir diye ?
Aa tamamdır teşekkür ederim, araştırayım şimdiBiz uonibaby aldık çok güzel yaza bebek arabası kullanmayız diye düşünüyorum.
Merhaba ben de özel bi krem, losyon vs. Kullanmadım. Duştan sonra yağ ya da yağlı bi nemlendirici sürüyorum sadece. Benimki de kabarık şekilde duruyor.Anneler selam, sezeryan olan anneler sizin dikiş iziniz ne durumda? Benim küçülmedi hiç ve hala üstünde küçük bi şişlik var. İz geçiren herhangi bi krem losyon vs kullanmadım, şimdi başlasam geç mi oldu artık bilemedim.
Benim bebiște atak haftalarında gibi sanki, gece sürekli ama sürekli uyanıyor, en geç 8 de uykuya dalan çocuk 10 11 i zorlamaya başladı. Diş zorluyor desem hala bi belirti bi şişlik yok. 3 gün sonra 8 aylık olacak, kontrolünde doktora sorcam bakalım niye böyle oldu
Benim oğlan hiç durmuyor ya duz duvara tırmanıyor hatta mecazi değil gerçek anlamdaBende alacağım da daha erken değil mi ya
Bildiğin pandalardan aldık 8 yıldır taş gibi. Şuan kaçBenim bebisin kilosu en baştan beri düşük gidiyor zaten, ben cesaret edemedim ya tutmucam. Kontrolünde doktoruna sorucam bakalım.
Bende niyetliydim ama adet oldumKizlae selam emziren annelerimiz oruc tutucak misiniz ? Biz 8 aylik olduk kararsizim sute etki edebilir diye ?
allah kabul etsin canimOrucun ilk gününden selamlar
Susuzluk az biraz vuruyor. Bebe yatınca yatıyorum yemeği geceden hazırlamıştım.
Her gün tutmak kendi adıma çok mümkün gibi ama henüz daha 5 saat var iftara. Sütüm hala yoğun ve göğüsler dolu.
Allah mecburi açlıkla savaşla soğukla yoklukla imtihan olan insanlara yardım etsin
Ya evet bencede, teşekkür ederim. Daha araştırayım bakalımBildiğin pandalardan aldık 8 yıldır taş gibi. Şuan kaç
Lira bilmiyorum ama ben globbera para vermem. Çok hızlı şekilde scooter ve 4 tekerlekliye geçiyorlar ki geçmese bile ne biliym ya bebek arabası gibi pahalı üç tekere ne gerek var ama alana güle güle kullan derim
Bütçe meselesi. Şimdi ilk çocuğum büyüdü ona en kaliteli vitesliden alacağım orda paradan kısmam. Çünkü artık ömürlük o.
Ben hala olmadım adetKizlar siz dogumdan sora ne sıklıkla adet oluyorsunuz?
benim ilk gebeligimden sonra hep duzenliydi 30 gunde bir oluyordum simdi ise 40 gunde bir adet olmaya basladim bu 3 tur boyle 40 gunde bir
Sizin duzenlimi dogumdan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?