• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Eski nikim Aybükem2008 di 2012 de oğlumda buradaydım güzel dostluklar kurmuştuk şimdi 2025 ismim funda 2 senedir 3 tüp 1 aşılama denedi
k olmadı aralıkta bıraktım ocakta hamişmişim
Benim hikayem farklı 2023 ocak ayında 14 yaşında kızım aybükemi trafik canavarına kurban ettim.oğlum kardeş çok istedi kızımın yokluğuyla çok savaş verdik yeni bir bebek bizi ayağa kaldırır diye ilaç olur umut olur diye rabbim dualarımı kabul edip nasip etti inş devamı gelir hayırlısıyla sağlıkla kucağımada almayı rabbim nasip eder.hepinizin evlarını Allahım korusun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Başınız sağ olsun rabbim sabırlar versin 😞😞

Eski nikim Aybükem2008 di 2012 de oğlumda buradaydım güzel dostluklar kurmuştuk şimdi 2025 ismim funda 2 senedir 3 tüp 1 aşılama denedi
Benim hikayem farklı 2023 ocak ayında 14 yaşında kızım aybükemi trafik canavarına kurban ettim.oğlum kardeş çok istedi kızımın yokluğuyla çok savaş verdik yeni bir bebek bizi ayağa kaldırır diye ilaç olur umut olur diye rabbim dualarımı kabul edip nasip etti inş devamı gelir hayırlısıyla sağlıkla kucağımada almayı rabbim nasip eder.hepinizin evlarını Allahım korusun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Ben 5 aylık evladımı kaybettim kahroldum sizi düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun rabbim cennetinde kavuştursun inşallah

Ahh canım arkadaşım rabbim yardımcın olsun. Bende 2024 nisanda kaybettim 15 aylık oğlumu. Acılara ilaç olur düşüncesiyle yeni bebek düşündük inşallah rabb'im sizede bize de bu zorluklarla imtihan olan herkese de gönlüne ferahlık verecek güzellikler nasip etsin 😞
Kızının mekanı cennet kabri nur olsun inşallah 🕊
sizinde başınız sağolsun yeni bir bebek nefes yeni başlangıçlar hepimize umut olur inş

Ahh başınız sağolsun rabbim dayanma gücü versin bebişinizle birlikte inşallah acılarınız üzüntüleriniz azalsın. Bebiş de sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah 🙏🏻

Bu bebek size yeni bir başlangıç demek gibi bişey rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 dualarımız seninle

kızlar benim ilk haftadan beri sürekli kahverengi lekeler/kanamalar oluyordu neredeyse her lavaboya gittiğimde. 2 saat önce mutfakta ayaktayken lönk diye inanılmaz bir kanamam oldu. Avuç içi kadar büyüklükte pıhtı geldi bir anda döküldü. Nasıl bir andı anlatamam…
bir şekilde acil jinekolojik muayene bulduk ve gittik. Muayene sırasında bile adet kanaması gibi yoğun kanama varken bebeğin kalp atışlarını duyduk 🥲 inanamıyorum…

kızlar benim ilk haftadan beri sürekli kahverengi lekeler/kanamalar oluyordu neredeyse her lavaboya gittiğimde. 2 saat önce mutfakta ayaktayken lönk diye inanılmaz bir kanamam oldu. Avuç içi kadar büyüklükte pıhtı geldi bir anda döküldü. Nasıl bir andı anlatamam…
bir şekilde acil jinekolojik muayene bulduk ve gittik. Muayene sırasında bile adet kanaması gibi yoğun kanama varken bebeğin kalp atışlarını duyduk 🥲 inanamıyorum…
Çok geçmiş olsun tekrarlamasın inşallah. Neden olmuş ki o kadar 😕

Prilam Dr ilacını ne zaman almak gerekiyor hanımlar belki bu gece de yatamazsam alacağım

Çok dikkat etmen lazım dinlenmen gerekli progestan kullanıyormuydun

Canım bazı gebelikler böyle olabiliyor benimde bir önce ki gebeliğim böyleydi sürekli kanamam olurdu. Enfeksiyona dikkat et geri kalan kanamalarda genellikle sorun olmuyor

Çok üzüldüm yazdıklarına. Nasılsın şimdi iyi misin her şey yolunda mı? Neden böyle bir şey olmuş

Prilam Dr ilacını ne zaman almak gerekiyor hanımlar belki bu gece de yatamazsam alacağım
Ben dün gece çok kötü oldum haftaya kontrole gittiğimde prilam isteyeceğim bir problem olmazsa akşamları çok kötü oluyorum özellikle gece

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤️
ben romatolojik bazı sorunlar nedeniyle plaquenil kullanıyorum. Buradaki doktor bu ilacın damarlarımı hassaslaştırıp kanamaya sebep olabileceğini düşündü, pıhtı büyük ihtimalle taa ilk zamanlardan beri birikmiş öyle. Yarın gündüz türkiyedeki doktor arkadaşlarla da görüşeceğiz bakalım ne diyecekler. Plaquenili bir kaç gün kesip bakacağız kanamada herhangi bir değişiklik olacak mı.

Burada progesteron falan vermiyorlar malesef, 12. Haftadan önce ultrason bile yok, düşerse düşer sağlıksızdır yapacak bir şey yok diyorlar.

Aman yarabbi resmen bacaklarımdan aşağı kan aktı bir anda neye uğradığımı şaşırdım.
Kesinlikle düştü diye gidip bir anda bebeğin kalp atışlarını görünce başka bir şok geçirdim tabi… bu bebekler mahvetti bizi 😅

Kızlar göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Benim özellikle sağ göğsüm inanılmaz şişti çok ağrıyor :(

Kızlar göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Benim özellikle sağ göğsüm inanılmaz şişti çok ağrıyor :(
Kaç haftalık oldun canım benim 7+1 hafif azaldı geçen haftaya kadar çok ağrıyordu şuan dokununca çok çok hafif hassasiyet var ve zaten çok şişti onu söylemiyorum bile

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤️
ben romatolojik bazı sorunlar nedeniyle plaquenil kullanıyorum. Buradaki doktor bu ilacın damarlarımı hassaslaştırıp kanamaya sebep olabileceğini düşündü, pıhtı büyük ihtimalle taa ilk zamanlardan beri birikmiş öyle. Yarın gündüz türkiyedeki doktor arkadaşlarla da görüşeceğiz bakalım ne diyecekler. Plaquenili bir kaç gün kesip bakacağız kanamada herhangi bir değişiklik olacak mı.

Burada progesteron falan vermiyorlar malesef, 12. Haftadan önce ultrason bile yok, düşerse düşer sağlıksızdır yapacak bir şey yok diyorlar.

Aman yarabbi resmen bacaklarımdan aşağı kan aktı bir anda neye uğradığımı şaşırdım.
Kesinlikle düştü diye gidip bir anda bebeğin kalp atışlarını görünce başka bir şok geçirdim tabi… bu bebekler mahvetti bizi 😅
Ben dediğiniz ilacı kullanmıyordum ama dediğiniz şeyleri bire bir yaşadım :) belki sizin böyle olmanıza sebep ilaçtır bilemiyorum ama bazı gebelikler böyle kanamalı olabiliyor ne yazık ki dediğim gibi enfeksiyona çok dikkat edin bu kanamalar büyük ihtimalle bir zarar vermeyecek bebeğe

Back