Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Trendyolmilla da hamile koleksiyonu çıkarmış nasıldır bilemem almadim ben hala eski taytlarimi giyiyorum oluyor sıkmıyor karnımı zaten yüksek bel olduğu için de kavrıyor sporda falan gayet rahat hamile taytı bacaktan karından ben de de bolluk yapıo maalesef hep çekiştiriyorum
Bebeğim nasıl bilmiyorum ben de detaylıdan beri gitmedim 1 ay oldu zaten o surede de hep hastaydim hala hastayim perşembe gidicem 26 haftalık oluyor çok az kaldı şaka maka nasıl geçiyor zaman anlamıyorum ve panik oluyorum bayram olcak o olcak bu olcak hop zaman gelmis, Allah yardim etsin bebeklerimiz de biz de rahata erelim saglikla hayirlisiyla
Trendyolmilla da hamile koleksiyonu çıkarmış nasıldır bilemem almadim ben hala eski taytlarimi giyiyorum oluyor sıkmıyor karnımı zaten yüksek bel olduğu için de kavrıyor sporda falan gayet rahat hamile taytı bacaktan karından ben de de bolluk yapıo maalesef hep çekiştiriyorum
Benimde eski taytlarım oluyor ama karnımı tam sarıyor . Endişelendim bıraktım giymeyi. Ama hamile taytları aynen dediğiniz gibi durmadan çekiştiriyorum small olmasına rağmen asla market vs dışında giyemiyorum durmadan çekiştieiyorum. Halbuki tayt çok severim
Doktor da maşallah dedi. 24+4 te 31 ölçtü. 2 haftada 4 cm uzamış. Babamız uzun. Ona çekmiş sanırım. Kilolu bebek olmasından korkuyorum açıkçası. Ssvd düşünüyorum. Son haftalarda haftada 200 gr alması lazım. Ssvd için de çok kilolu bebek olmaması lazım.
İkinize de maşaallah değerleriniz çok iyi sanırım bebekleriniz önden gidiyor. Ben de 24 haftalıkken gitmiştim en son 550 gr dı 3 gün önden gidiyor demişti doktor. Bence birbirimizle kıyaslamak doğru değil, doktor ne dediyse ona göredir. Haftasıyla uyumlu olması her zaman iyi bir şey. Ama bazen geç döllenme sebebiyle 1-2 haftaya kadar geriden gelme durumları olabiliyor, ona da normal diyor doktorlar. Ya da erken döllenme olduğu zaman ya da bebek çok geliştiyse 1-2 hafta önden gittiği de olabiliyor. Önemli olan bebeklerin karın çevresi ve baş çevresi ölçümleri, bunlar haftasıyla uyumlu ve sağlıklı sınırlar içindeyse içiniz rahat olsun.
Yok ben kıyaslamak için sormadım. İlk doğumum sezaryen bu bebeğimi normal doğurmak istiyorum. Son haftalarda da haftada 200-250 g alıyorlar. Kilolu bebek diye doktor normal doğurtmak istemez diye korkuyorum. Yoksa sağlıklı olması en büyük temennimiz.
Doktor da maşallah dedi. 24+4 te 31 ölçtü. 2 haftada 4 cm uzamış. Babamız uzun. Ona çekmiş sanırım. Kilolu bebek olmasından korkuyorum açıkçası. Ssvd düşünüyorum. Son haftalarda haftada 200 gr alması lazım. Ssvd için de çok kilolu bebek olmaması lazım.
İleriki haftalardaki kilo daha belirleyici oluyor, şimdi çok belirleyici olmaz dedi doktor bana. Umarım gönlünüze göre olur. Kaç sene geçti sezaryenin üzerinden?
İleriki haftalardaki kilo daha belirleyici oluyor, şimdi çok belirleyici olmaz dedi doktor bana. Umarım gönlünüze göre olur. Kaç sene geçti sezaryenin üzerinden?
Bebeğim nasıl bilmiyorum ben de detaylıdan beri gitmedim 1 ay oldu zaten o surede de hep hastaydim hala hastayim perşembe gidicem 26 haftalık oluyor çok az kaldı şaka maka nasıl geçiyor zaman anlamıyorum ve panik oluyorum bayram olcak o olcak bu olcak hop zaman gelmis, Allah yardim etsin bebeklerimiz de biz de rahata erelim saglikla hayirlisiyla
Aslında bana yeterli gelmişti oğlumda ama şöyle belli bir süre reflü yatağı ile kullandım sonra içine hediye gelen baby nestden koydum sonra zaten öğlen uykuları hariç yatmadı 1 yaş olmadan vedalaştık içindeki süngerler ince oluyor bendekinin rengi bir tuhaf olmuş o yüzden içine yatak düşünüyorum yaysız..