• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar bakın babam bugün benim meleğime neler almış. O kadar mutlu oldum ki görünce. Dedesi dayanamadı başladı alışverişe dedi. Güzel moral oldu onu bunların içinde düşünmek ❤️🥰😍🤲 kızımın ilk alışverişi oldu böylece 😍
Oyyy🥹🥹🥰zıbına bayıldım çok duygulandım
Sağlıkla giysin hepsini inşallah minik kuş 🥰

Kızlar bakın babam bugün benim meleğime neler almış. O kadar mutlu oldum ki görünce. Dedesi dayanamadı başladı alışverişe dedi. Güzel moral oldu onu bunların içinde düşünmek ❤️🥰😍🤲 kızımın ilk alışverişi oldu böylece 😍
Sağlıkla gelsin de şıkır şıkır giyinip gezsin, küçük piremses 😍😍😍

Yaaa ne kadar tatlı baban😍😍 maşallah sağlıkla giysin güzel kızında inşallah 🤲🏻❤️

Sağlıkla gelsin de şıkır şıkır giyinip gezsin, küçük piremses 😍😍😍
Amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz sağlıkla gelsin de giysin kuzum benim ❤️ 😍
Yaaa ne kadar tatlı baban😍😍 maşallah sağlıkla giysin güzel kızında inşallah 🤲🏻❤️
Amin inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsin de giysin cicilerini ❤️😍 babam öyledir ya Allah başımızdan eksik etmesin ❤️ 😍 abimin kızında da böyleydi kaç sene önce öğrenir öğrenmez aldı aldı koydu, benim büyük cimcimede de öyleydi aldı aldı koydu sağolsun. Ayakkabisina kadar bornozuna kadar almıştı düşünebiliyor musun 🤣 ❤️ torun de otur izle adam sevincine duramiyor 😍 benim de moralimin bozuk olduğunu anlayınca sanırım kaç gündür bugün almış gelmiş o kadar iyi geldi ki ama bunları görmek dedim kendi kendime kızım dogacak sağlıkla giyecek bunları ❤️ inşallahh 🤲

Kizlar çok garip bir şey diyeceğim ama vajinamin 3;4 parmak ilerisinde titresim elektrik çarpması gibi bı his oluyo çocuğun hareketlerinden bağımsız ama bildiğin titriyor geçecek diye bekledim ama sabah uyandığımdan bu yana devam ediyo varmı böyle garip bişey hisseden 3 5 sn sürüp geciyo

Back