• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Merhabalar 10. Haftadan selamlar. Geçen hafta doktor kontrolüm vardı. İzmir şehir hastanesine gidiyorum kontroller için. Gittiğim doktor nipt testini önerdi. İzmir’de olup nipt testi yaptıran arkadaşlar var mı? Hangi firmada yaptırdınız memnun kaldınız mı ve fiyatları nasıldı?
Ben manisa'dayim bana da doktor önerdi ama 16 bin gibi bir fiyatı varmış. Allah göstermesin çok önemli bir durum yoksa ben düşünmüyorum bugün de ikili test verdim bakalım bir de sen ara belki sana daha uygun söylerler

IMG_20250303_144726.webp

Kızlar bu nipt testini Ankara'da nerelerde yaptırabiliyoruz, ücreti ne kadar? bilgilendirebilecek olan var mı :anne:

Kızlar benden güzel haber var.Nipt testi vermiştim. Temiz çıktı. Çok şükür🤍Geçen salı vermiştim , bugün ilettiler. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
Gözünüz aydın 😇 sağlıkla kucağımıza alalım inş cinsiyet söylemediler mi ? Bende Cumartesi verdim heyecanla sonucu bekliyorum güzel haberler alalım inş🤲🏻

Gözünüz aydın 😇 sağlıkla kucağımıza alalım inş cinsiyet söylemediler mi ? Bende Cumartesi verdim heyecanla sonucu bekliyorum güzel haberler alalım inş🤲🏻
Cinsiyet bilgisi olan rapor doktoruma gidiyor. Benim ultrasondan sonra minik kanamam oluyor. (o yüzden geç gideceğiz galiba) Sağlıklı olması önceliğimiz hepimiz gibi. (eşimle akrabayım ve ilk bebeğim o yüzden bu test bizim için çok önemli)
İnşallah sizinde temiz çıkar. Güzel haberlerinizi alalım.

geçmiş olsun, 6. haftadan beri her gün kusuyorum 8. hafta itibariyle her lokmamı her yudumumu çıkarmaya başladım açlıktan elim ayağı kesildi. Doktor prilam kullanmaya başlamamı söyledi, şükür şu an günde 3 4 kere kusuyorum akşam yediklerim midemde kalıyor. Sizinki de devam ederse doktorunuza danışabilirsiniz, doktorum bu şiddetli bulantıların elektrolit dengesini bozabileceği ve susuz kalabileceğimden ötürü ilaç kullanmaktan daha tehlikeli olduğunu söyledi. Devam ederse muhakkak doktorunuza danışın.
Sizede çok geçmiş olsun kusma olayı gerçekten kötü günlük hayatı çok etkiliyor şükür benim geçti inşallah sizinkide geçer

Ben manisa'dayim bana da doktor önerdi ama 16 bin gibi bir fiyatı varmış. Allah göstermesin çok önemli bir durum yoksa ben düşünmüyorum bugün de ikili test verdim bakalım bir de sen ara belki sana daha uygun söylerler
Doktor hiç ikiliye gerek kalmadan önümüzü görelim yaptır dedi. Bugün bi kaç firmayı aradım 11 binden 16 bine değişiyor. Tabi hangisi güvenilir bilemiyorum belki burdan yaptırmış olanlar var mıdır diye yazdım. İkili tarama 30 yaş üstü olunca genelde riskli grupta çıkarıyormuş etraftan duyduğum kadarıyla. O yüzden onu beklemeden yaptırmak istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

herkese selamlar, 12. Haftayı bitirdik çok şükür ama bu hafta ben pek iyi değilim. Şiddetli kabizlik yaşıyorum, karnım kocaman 5 aylık hamile gibi. Ama hiç bisey yiyemiyorum bu şişkinlikten su bile… karnım patlayacak gibi. Böyle sorunlar yaşayan var mı ? Kabizlik için ne yapabilirim bir fikir lütfen 🙏🏻

bende ilkinde hissetmiştim şimdi ayırt edemiyorum

normalde şuan sadece yaylanıyor, ellerini kollarını hareket ettiriroyr diye biliyorum
ileride zaten dışarıdan bile farkediliyor

ilk gebelikte kilo sorunu yoksa daha çabuk hissediliyormuş
ben kızımda 56 kg ile hamile kalmıştım. karnım dümdüzdü ahh ahhh şimdi oldum 62 :(
Ben de hissediyorum, içimde baloncuklar gibi hareketler oluyor eminim bebeğim olduğuna 😍 ahh ben de 62yle hamile kaldım bu sefer inşallah çok fazla kilo almayız 🤦‍♀️

Cinsiyet bilgisi olan rapor doktoruma gidiyor. Benim ultrasondan sonra minik kanamam oluyor. (o yüzden geç gideceğiz galiba) Sağlıklı olması önceliğimiz hepimiz gibi. (eşimle akrabayım ve ilk bebeğim o yüzden bu test bizim için çok önemli)
İnşallah sizinde temiz çıkar. Güzel haberlerinizi alalım.
O zaman tekrar gözünüz aydın çok sevindim sizi adınıza😊 sağlıcakla alalım kucağımıza inş 🙏🏻🙏 teşekkür ederim

herkese selamlar, 12. Haftayı bitirdik çok şükür ama bu hafta ben pek iyi değilim. Şiddetli kabizlik yaşıyorum, karnım kocaman 5 aylık hamile gibi. Ama hiç bisey yiyemiyorum bu şişkinlikten su bile… karnım patlayacak gibi. Böyle sorunlar yaşayan var mı ? Kabizlik için ne yapabilirim bir fikir lütfen 🙏🏻
Diyetisyenim daimi olarak ikinci öğünlerine kefir eklemişti çok iyi geliyordu ama bi müddet sonra kefirden midem bulanmaya başlayınca activa ve kuru kayısı olarak değiştirdi 😊 Bana iyi geliyor inş sizede yararı olur

Kızlar 9+4 oldum.
En erken ne zaman haraket etmeye başlar. 3. Bebeğim. İlki 17 haftada ikinci 15. Haftada bu kaçıncı haftada hareket eder sizce. 15 den önce imkansız mi

Bende oyle maalesef hosaf ictim iyi geldi oneririm canim sanada bende 11 haftaligim ama dedigin gibi sanki 5 aylik bebek siskinlik oldu. doktoruma soyledim ilac onermedi maalesef bitkisel kullan dedi

Back