- 12 Temmuz 2016
- 4.293
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.164
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.581
Olumlu konuşmuşsun bu tarz tiplere direkt olumsuzluk ekiyle konuşucan gelme! Şu sıra gelme! Kazık kadarmışta cidden deyyusDiyorum ki bebek diş çıkarıyor çok zor bir dönemdeyim ilk dişleri patlasın öyle gel
Yok raamazan gelmeden gelicem illa diyor.
Sevgili bebekdaşlarım. Bir iki haftalık yatılı gelmek isteyen bu akrabama daha ne kadar açıkça gelme diyebilirim???? Şuan aşırı sinirlendim.
Bekar, özellikle dedim ki sen anlamazsın ama çok zor bir dönemden geçiyoruz, geçsin öyle gel…..
An-la-yış-sız
Ben-cil
26 yaşında. Teşekkürler.
Evin işlerini ona yaptır hergün erkenden kaldır wc lavabo yıkanacak hadi de sonra kahvaltı hazırlayıp beni çağır ben çocuğu emzirip uyutacam dersin kahvaltıyı yapınca da ay çocuk uyandı altını üstünü değiştirip bidaha emzireyim sen o arada hızlıca mutfağı topla sonra evi süpür kahve yapınca benimde işim biter içeriz de, kahveyi içtin ahaa çocuğun yine uykusu geldi sen bebişle emip uyumaya giderken misafircik akşam yemeği hazırlığına geçsin sonra onun bulaşığı çayı vs aralarda boş kalırsa bebişi ver gece uyutmadı az bak çocuğa ben uyuyayım sen bugüne kadar neredeydin iyki geldin dersinHaklısın iyi niyetli kötülük olmaz onda zaten. Benim kafam kapının zilinin çalmasına bile müsait değil o derece anksiyetem tavan yapıyor. Yedir içir olacak lavabo WC temizliği artacak hepsi de bana bakacak:) normaline zamanım yokken +1 olması zihnen bile yordu suan
Ah bambam erkenden her işi okula erken başlayıp erken evlenip erken babanne yapacak seni, umarım kolaylıkla çıkarırÜst dişlerimiz bugün itibariyle patladıinşallah yükselirken bu kadar zorlamaz. Anam babam bu neydi yaa böyle kazık gibi dişler tabi zor olucaktıda perişan olduk
İyi fikir gelince deneyeceğim sonucu yazarım etiketleyip seniEvin işlerini ona yaptır hergün erkenden kaldır wc lavabo yıkanacak hadi de sonra kahvaltı hazırlayıp beni çağır ben çocuğu emzirip uyutacam dersin kahvaltıyı yapınca da ay çocuk uyandı altını üstünü değiştirip bidaha emzireyim sen o arada hızlıca mutfağı topla sonra evi süpür kahve yapınca benimde işim biter içeriz de, kahveyi içtin ahaa çocuğun yine uykusu geldi sen bebişle emip uyumaya giderken misafircik akşam yemeği hazırlığına geçsin sonra onun bulaşığı çayı vs aralarda boş kalırsa bebişi ver gece uyutmadı az bak çocuğa ben uyuyayım sen bugüne kadar neredeydin iyki geldin dersin3.gün kaçarak gider
Maşallah, daha alt dişler bizim yeni zorluyor. İlk bebeğimde üç tane üç tane beraber patlıyordu ve o kadar huzursuzdu ki o dönem. Şimdi dejavu oldu bana. O kadar halim selim olan kız gitti hiçbir şeyden memnun olmayan bebek geldi.Üst dişlerimiz bugün itibariyle patladıinşallah yükselirken bu kadar zorlamaz. Anam babam bu neydi yaa böyle kazık gibi dişler tabi zor olucaktıda perişan olduk
Bizim doktorumuz ilk 3 gun yoğurt sonrasında yumurta sarisinin 1/8 i olacak şekilde başlangıç yap 8 günün sonunda tamamını yemeli dedi tabi zorlamadangünaydınnn. Ek gıdaya yumurta ile başlanır mı merak ettim bugün başlıyoruz asm ebesi yumurtanın sarısı ile başla dedi doktor yoğurt ile. Alerjisi olabilir dedim diye yumurtayla başla anlarsın dedi 5 gün ver herhangi bir sorun olmazsa devam edersin dedi ama direk yumurta olur mu yoksa kabak avokado falan mı vereyim. Yoğurt için maya bekliyorum henüz gelmedi ona başlayamıcam
Erkek mi kız mı? Erkek olup bu kadar bebek sevmek istemesi garip de kızsa da 26 yaşında yatağını toplamıyor olması garipDiyorum ki bebek diş çıkarıyor çok zor bir dönemdeyim ilk dişleri patlasın öyle gel
Yok raamazan gelmeden gelicem illa diyor.
Sevgili bebekdaşlarım. Bir iki haftalık yatılı gelmek isteyen bu akrabama daha ne kadar açıkça gelme diyebilirim???? Şuan aşırı sinirlendim.
Bekar, özellikle dedim ki sen anlamazsın ama çok zor bir dönemden geçiyoruz, geçsin öyle gel…..
An-la-yış-sız
Ben-cil
26 yaşında. Teşekkürler.
Çok yakınım evin içinde rahat edemeyeceğim birisi değil ama mesela onun yatacağı oda şuan oyun odamız, gece kalkıp orda takılıyoruz ya da sabah 6 da güne başlarken milleti ayaklandırmayalım diye orda takılıyorum. Ben kendi dağınıklığımız ile çıldırma seviyesindeyim (boşvermişlik yapamıyorum biraz takıntılıyım) migrenim azıyor üç güne bir
Hastalığı da önceki gelmeye niyetlendiğinde söyledim. Bebek küçük aşıları yok diye diye şimdi diyo ki ben bi türlü öpüp koklayamadan büyüyo. Niyeti çok iyi ve samimi ama istemiyom
Çok sağol canım bende peynir ne vereyim diye aranıyordum. İnşallah severde yer.İşte bunlar canım aldım içeriği güzel ikisinin de
Yumurta anne sütüne en yakın besin diyorlar o yüzden bende ilk yoğurt tattırdım ama sonra sarıya geçtim ilk zaman sevdi ama sonra yiyesi gelmedi. Bizim hanım başta çok istekli ama sonra ağzını açmayan gillerden oldu. Tatsız tuzsuz şey de yemek istemiyor anladığım kadarıyla bebeklerin yemeğine konabilen tuz var mı acaba biliyor musunuz?Bizim doktorumuz ilk 3 gun yoğurt sonrasında yumurta sarisinin 1/8 i olacak şekilde başlangıç yap 8 günün sonunda tamamını yemeli dedi tabi zorlamadan
Ya biz beşinci ayda tadimlara başlamıştık azar azar ama sonra doktor değiştirdim ve bu doktorumuz ek gıda için erken deyince ara verdik. Ama o dönemde gerçekten istemiyordu çocuk ağzı kilitti hep, şimdi başlayamadık henüz hasta olduğu için, pazartesi yoğurtla tekrar başlıcaz bakalım bu sefer iştahlı olur umarım ya yoksa çok zorlanıyorumYumurta anne sütüne en yakın besin diyorlar o yüzden bende ilk yoğurt tattırdım ama sonra sarıya geçtim ilk zaman sevdi ama sonra yiyesi gelmedi. Bizim hanım başta çok istekli ama sonra ağzını açmayan gillerden oldu. Tatsız tuzsuz şey de yemek istemiyor anladığım kadarıyla bebeklerin yemeğine konabilen tuz var mı acaba biliyor musunuz?
Bende ocean kullanıyorum aynı şekilde bizimde 11 çıktı. Doktor 2mg a çıkardı damlayı, biz biraz geç başlamıştık demire ondan mi böyle oldu acaba diye düşünüyorum bende. Üre falan da düşük çıktı bizde. Sadece anne sütü alıyor, bende biraz kendimi suçlu hissettim açıkçası düzgün beslenmedim heralde sütten yeteri kadar besin geçmiyor diye düşündüm.Kızlar bestiron damla kullanıyorum ama bir kaç gün önce hgb değeri 10.1 çıktı yani düşük. Acaba demir ilacı mı çok etki etmedi bize
TabakhaneyeAh bambam erkenden her işi okula erken başlayıp erken evlenip erken babanne yapacak seni, umarım kolaylıkla çıkarır
Kıyamam kız ne kadar zor yaa Allahım bir an önce çıkarmak nasip etsinMaşallah, daha alt dişler bizim yeni zorluyor. İlk bebeğimde üç tane üç tane beraber patlıyordu ve o kadar huzursuzdu ki o dönem. Şimdi dejavu oldu bana. O kadar halim selim olan kız gitti hiçbir şeyden memnun olmayan bebek geldi.
5 dakika sürmüyordu uykuya geçmesi. Dün gece 1 buçuk saat uğraştım. Ne için? Yarım saat sonra ağlayarak uyansın diye
Sen tetagil gibi şeyler kullanıyor musun? Ve diğer kıymetli annelerim, dişler için böyle ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba alt dişler ile üst dişler arasında ne kadar süre geçti acaba. Bende üst dişleri bekliyorumKıyamam kız ne kadar zor yaa Allahım bir an önce çıkarmak nasip etsinbu sefer üst dişler için kullandık tetagil anlık rahatlattı ama hiç yoktan iyidir onun dışında sürekli kaşıyorum soğuk diş kaşıyıcı veriyorum filede soğuk elma armut veriyorum bol oyun bol kucak bol emzirme
Birşey yapmana gerek yok.. Emzirdiğin için normal Bi durum.. Kadın doğum Dr sık emzirmenin adet olmayı daha da geçiktirebileceğini söylemişti..Kizlar selam anne sutu veriyordum hep , 6. Ay itibari ile ek gida hafiften baslattim ama hala adet olmadim , olmak icin bir sey yapmam gerekiyor mi ? Gece de emdigi icin mi acaba adet olmuyorum
Aysini bize de söyledi 2 mg çıkar dedi şimdilik öyle devam ediyorum. Degistireyim mi dedim damlayı gerek yok dediBende ocean kullanıyorum aynı şekilde bizimde 11 çıktı. Doktor 2mg a çıkardı damlayı, biz biraz geç başlamıştık demire ondan mi böyle oldu acaba diye düşünüyorum bende. Üre falan da düşük çıktı bizde. Sadece anne sütü alıyor, bende biraz kendimi suçlu hissettim açıkçası düzgün beslenmedim heralde sütten yeteri kadar besin geçmiyor diye düşündüm.
Siz ne yapıyorsunuz şuan damlayi değiştirdiniz mi ya da miktarı arttı mı
8 damla kullaniyordumKaç damla kullanıyorsun canım
Bende olmadım merak ediyorum ne zaman olurum diye umarım bir süre daha olmam ama olunca daha hızlı kilo veriliyormuş benimki de gece gündüz emiyor sürekli memeyi açmayı da öğrendi tiryaki gibi geldiler mi ona tişörtümü kaldırıyor yada kaldıramazsa üzerinden emmeye başlıyor. 18.aya kadar olmayan da oluyormuş emzirdiği halde 2.ayında olanda var değişik bişey, ben ilk doğumumda 40. gün olmuştum sancılı şekilde o zaman da emziriyordumKizlar selam anne sutu veriyordum hep , 6. Ay itibari ile ek gida hafiften baslattim ama hala adet olmadim , olmak icin bir sey yapmam gerekiyor mi ? Gece de emdigi icin mi acaba adet olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?