O kadar haklısın ki:)
Yeğenim kız. İş versem yapar ama annesi öyle yetiştirmediği için pek düzgün yapamıyor , elinin ucuyla derler ya. Öyle olunca da ben tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Banyo vs yapılınca temizlemek akıllarına gelmiyor

ya da çocuklarımı emanet edemiyorum çünkü benim yetiştirme tarzımın çok dışında yaklaşımları var. Güvenemiyorum. Büyük kızımı bir kez bırakayım dedim yasaklı olan oyunlardan oynatmışlar telefondan. Bilmediklerinden tabii. Mevzu annede bitiyor ayşem, bizler de çocukları nasıl yetiştirirsek onu biçeceğiz 20sinden sonra.
Ben 9-10 yaşlarında bir insanın kendisine en azından bir menemen yapabilmesi bir kahvaltılık hazırlanabilmesi gerektiğine inanıyorum. Eğer 15-16 yaşında bir insanın arkasını topluyorsak orda bir yanlış var bence. Sonra bak yaş büyüyor ama hala çocuk kalıyorlar. Hiç kimse evlatlarımıza bizim kadar merhametli şefkatli olmayacak. Sırf bu yüzden hayatta kalma yetilerini geliştirmemiz lazım. Yoksa işte böyle gittiği yere rahmet mi zahmet mi olacak diye düşünür dururuz.
Ben de edineyim tetagil, çekiniyordum kullanmaya. Ama arada lazım o anlık da olsa.