2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Teşekkürler tekrardan ellerine sağlık

Valka uyanıklararpacak yere asla gitmiyo bizimki ama ya yatak altında yada koltuk altında buluyorum kendilerini
İnşallah benimki de öyle olur ya daha emekleme çabası bile yok benimkinin doktor emeklemeden yürür gibi duruyo dedi ama bakalım

günaydınnn. Ek gıdaya yumurta ile başlanır mı merak ettim bugün başlıyoruz asm ebesi yumurtanın sarısı ile başla dedi doktor yoğurt ile. Alerjisi olabilir dedim diye yumurtayla başla anlarsın dedi 5 gün ver herhangi bir sorun olmazsa devam edersin dedi ama direk yumurta olur mu yoksa kabak avokado falan mı vereyim. Yoğurt için maya bekliyorum henüz gelmedi ona başlayamıcam

çok çok gecmis olsun
Keske bebeler hasta olmasa ya
benimkide yeni biraz toparlandi

Kızlaaaar şahane oldu bu tarif malzemeniz ziyan olmaz. Ben bikaç tane denedim tam ölçü tutan bu oldu. Afiyet olsun bebişlere
Eline saglik cok guzel gozukuyor yarasin bambama
Hazir paket alacagina kendin yapsan daha iyi
bide doktor bu hazir paket olanlari onermiyoo

Yumurta bize 7.ayda dedi doktor. Bence sebzeyle başla alerjisi varsa etkiler belki yemekten soğur sonra sen uğraşırsın

Bebeklerime ilk defa balkabaklı muhallebi yaptım og natural markasının. İçine biraz da keçiboynuzu Özü koydum çok tatsız geldi. Bunları kullanan var mı alerjik durumu olur mu acaba. Makarna lütfenin ürünlerini aldım bende bisküvi harcı da almışım iki çocukla nereye bisküvi yapacaksam

İnşallah benimki de öyle olur ya daha emekleme çabası bile yok benimkinin doktor emeklemeden yürür gibi duruyo dedi ama bakalım
İnşallah ya emeklemeden yürüse keşke her bebek bacaklarına kırem sürer oldum emeklemede baak acıasın diye takılan aparat aldım sevmedi çıkarıp attı üürüse keşke hemen

Canım sağolasın.
Napıyorsunuz yoğurt içine falan mı ufalıyorsunuz? Yiyorlar mı? Biz daha yarın başlıyoruz ek gıdaya
Yoğurtada olur muhallebiyede rondodan çekip veriyorum. Kahvaltıda da peynir altı suyuyşa ıslatıp veriyorum hadi iştahlı iştahlı bir başlangıç olsun

Kızlar bestiron damla kullanıyorum ama bir kaç gün önce hgb değeri 10.1 çıktı yani düşük. Acaba demir ilacı mı çok etki etmedi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…